6. Dependenta

146K 5.5K 734
                                    

                                                     6. Dependenta



Am inceput sa clipesc des, simtindu-mi ochii usturand si capul vajaind. Am incercat sa analizez ce tocmai se intamplase, mi-am intors privirea in jur, observand mai multe perechi de ochi care ma priveau ingrijorati. La nici doi metrii de mine se aflau restul fetelor care formasera piramida, acum se ridicau si ele de jos, vaicarindu-se de durere si masand anumite parti din corp care fusesera probabil ranite, in urma cazaturii. Se pare ca pe ele nu le prinsese nimeni. Speriata mi-am intors privirea spre Harry, care imi tinea inca talia stransa in bratele sale mari, avand o incruntatura cercetatoare in timp ce ma analiza cu ochii sai de jad care isi pierdeau usor nuanta verzuie, transformandu-se intr-un maroniu-intunecat, inconjurat de cearcane de un vanat din ce in ce mai adanc.

- Harry! Am simtit ca o zgarietura in timpan, vocea ascutita si plina de furie a lui Amber. Nu m-am intors spre ea, dar i-am simtit picioarele apropiindu-se de noi cu pasi apasati. Am continuat sa il privesc pe Harry, care nici nu parea ca auzise strigatul lui Amber, privirea lui era in continuare serioasa si atintita spre mine, sprancenele sale unindu-se de parca incerca sa citeasca un scris minuscul pe fata mea. Asta m-ar fi enervat si probabil m-as fi ridicat deja din bratele lui daca as fi putut-o face. El ma salvase doar de la cazatura, nu si din starea de lesin care continua sa mi se extinda in tot corpul. Imi simteam capul greu si ochii uscati si intepatori, oasele pareau sa imi cantareasca o tona pe trup iar fiecare gura de aer ma ustura pana in plamani. Dar trebuia sa raman puternica, nu era nici momentul nici locul potrivit, sa imi pierd acum cunostinta.

- Harry, pleaca de langa ea. Tuna Amber nervoasa, iar in secunda urmatoare am simtit doua maini reci prinzandu-mi brutal bratul si tragandu-ma in sus. M-am intors sa vad expresia plina de ura a lui Amber nefiind capabila sa ma apar. Asteptam sa ma tarasca de langa iubitul ei pana cand am simtit eliberarea unuia dintre bratele lui Harry din jurul meu, prinzand brutal incheietura maini lui Amber.

- Ajunge, Amber. A marait Harry printre dinti, oferindu-i o privire nervoasa.

 Amber a scrasnit din dinti intr-o masca de furie dar si de durere, am realizat cat de tare o strangea Harry de incheietura, palma lui mare parea o menghina in jurul incheieturii sale micute, pielea ei devenind din ce in ce mai pala, semn ca ii oprea circulatia. In cele din urma mi-a eliberat bratul si am ramas stupefiata cand am vazut urmele degetelor lui, imprimiate pe pielea ei intr-o urma aproape vanata. Isi duse rapid cealalta mana in jurul incheieturii, masand durerea provocata, si privindu-l pe Harry cu o expresie nervoasa dar si indurerata. Imi inchipui cat de jenant si dureros era ca iubitul tau sa  o apere pe alta si sa prefere sa te raneasca pe tine decat sa plece de langa ea. Inca odata, nu intelegeam de ce Harry facea toate astea. Prieteni mei s-au strans in jurul meu, impingand-o pe Amber de langa mine.

- Kath, esti bine? Vocea speriata a lui Kristen era acum langa mine, se asezase pe iarba, in genunchi, langa noi, mangainu-mi usor bratul, in locul unde ma stransese Amber. Am aprobat din cap semn ca da, desi nu eram.  

- Nu arati deloc bine. Concluziona aceasta incepand sa ma priveasca analizator la fel cum facea si Harry. OK, ce era pe fata mea?

- Poate ca ar trebui sa o ducem la cabinetul medical. Vorbi Chris, apropiindu-se de mine.

- Nu, sunt bine. Am raspuns aproape soptit, gatul ma ardea ingrozitor si am simtit cum intreg corpul incepe sa imi tremure. Cunosteam senzatiile astea. Am tras aerul printre dinti, speriata, in momentul cand Harry m-a ridicat brusc de jos, incolacindu-si mai bine bratele in jurul spatelui si a coapselor mele. A inceput sa mearga rapid pe marginea terenului, tinandu-ma in brate ca pe o mireasa. M-as fi zbatut din bratele lui dar in momentul asta nu imi puteam tine nici capul drept. Eram constienta ca toata lumea este in urma noastra, si m-am panicat, cand am realizat ca doctorul si-ar fi putut da seama din ce cauza ma sinteam rau. Nu voiam ca toata scoala sa afle ca sunt o drogata.

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum