KALBİM SANA ÇATTI 3

13.3K 628 9
                                    

KALBİM SANA ÇATTI 3 Bölüm..

Can sabahın en erken saatinde hastaneye gidip beklemeye başladı. Ev de duramamıştı bir türlü. Saatler geçmek bilmezken , soluğu odasında almıştı.

Şimdi ise gözü yolda Talha'nın gelişini bekliyordu. Sürekli beyninde yankılanan sözlere artık bir cevap bulmalıydı. O zaman fark edemediği şeyler şimdi aklından çıkmıyordu. Eğer gerçekten o kadın Eslem se . Talha'nın dediği gibi Tuna'ya mı aşıktı ?

Aklı karışmıştı ve sorularının cevapları Talha'daydı.

Can bir saat sonra Talha'nın odasına gitti. Bu gün geç kalmıştı ya da kendisi fazla erken gelmişti. Kapıyı çalmadan içeri girdiğin de Talha üzerini değiştiriyordu.

Üst tarafı çıplak olan genç adam gömleğini üzerine tuttu.

"Kapı çalma diye bir adet var Can haberin var mı " Can omuz silkti.

"Benden mi utanıyorsun bebeğim " diyerek kaşlarını kaldırdı.

"Evet bebeğim söz konusu olan namusum , bana göz mü koymaya niyetlendin "

"Siktir git Talha giyin üzerini bekliyorum " diyerek koltuğa oturdu. Talha Can'a dönüp gözlerini kıstı. Bu herifin sabah sabah dersi neydi böyle ?

"Oturduğun babanın koltuğu değil Can bey kalk masamdan. "

Can dirseklerini masaya dayadı.

"Hiç öyle bir niyetim yok "

Talha derin bir nefes alıp önlüğünün üstünü giyindi. Pantolonu nu da şu herif gittikten sonra değiştirebilirdi.

"Sabah sabah beni rüyanda mı gördün , hayrola ne bu surat "

Talha haklıydı. Birisini rüyasında görmüştü ama bu kesinlikle bu herif değildi. Daha güzel bir şeyle boğuşmuştu tüm gece rüyalarında.

Seksi kıvrımları olan, esmer bir bombayla.

"Dün yanında bir kadın varmış kimdi o akşam birlikte çıkmışsınız "

"Eski bir arkadaş da hayrola nerden çıktı bu soru şimdi " Can omuz silkti. Kalemlikten bir kalem alıp parmaklarının arasında döndürmeye başladı. Kafası karışıktı. Hiç anlayamadığı bir şekil de o kadını arzuluyordu.

Garip olan ise aynı dönem mezun olmalarına rağmen onu hiç fark etmemişti. Talha'nın da dediği gibi onun tanıdığı eslem -ki arkadaşları kızın görünüşüyle dalga geçerlerken duymuştu - yüz kilo civarında oldukça sıradan ve tombul bir kızdı.

" O eski arkadaşın Adı ne peki ? "

"Sana ne "

"Talha "

"Can " dedi Talha . "O kızdan uzak dur Can yoksa canını okurum "

Can ayağa kalktı. " Neden ? Yoksa Tuna'ya aşık olduğu için mi ? " Can hırsla konuşurken karşısında kahkahalarla gülen arkadaşına uyuz olmaya başlamıştı.

"Sen salak mısın Can ? Eslemle Tuna'nın arasında öyle bir ilişki olduğunu bile bile kızı buraya çağırır mıydım ? O kadar şerefsiz bir adam mıyım ben "

" Tuna'ya aşık diyen sendin " dedi tıslarcasına.

"Aşk bilmiyorum, belki eslem bir şeyler hissediyor olabilirdi ama hayır o da değil. " Omuz silkti." Onlarındaki daha çok abi kardeş ilişkisiydi .. Eslem dışlanırken sadece Tuna onunla sohbet ederdi. Bu sayede tanıdım ben de Eslemi "

KALBİM SANA ÇATTIWhere stories live. Discover now