#66-capitol special-

23 6 1
                                    



Vă gândiți vreodată că o să murim toți? Că o să respirăm pentru ultima dată și viața o să ne treacă prin fața ochilor? Toate amintirile ,bune sau rele , prietenii ,familia ,că tot ce puteți face acum nu veți mai putea face după ce inima își dă ultima bătaie?


Că puteți muri într-un accident rutier ,sau cu familia lângă voi , vă veți sinucide din motive stupide sau veți avea o boală incurabilă,care intr-un final vă vor aduce moartea? Sau poate veți fi ucis de cineva?

Că nu o să mai simțiți pământul sub picioare, apape vârful degetelor , aerul adiind ușor prin părul vostru sau că nu ve-ți mai petrece timp plimbându-vă cu cel/cea pe care îl/o iubiți? Sau momentele acelea în care faceți un lucru rău ,iar mama vă dojenește?

Pur și simplu o să murim ,iar familia ne va îngropa?

Unele persoane vor să se sinucidă. De ce? Nici ei nu știu exact ce se întâmplă cu ei. Poate e doar un moment de disperare ,poate doar un gând prostesc .

Fetelor ,băieți , nu stați în carapace . Exteriorizați-vă. Trăiți-vă viața. Trăiți clipa. Pentru că vor veni momente extrem de grele în viața voastră ,pe care acum probabil o urâți.

Faceți un joculeț. Scrieți pe o foaie lucrurile care vă plac cel mai mult în viața pe care o aveți. Lucruri mici ,nesemnificative psntru alții ,dar importante pentru voi. Faceți asta acum. Păstrați foaia undeva la loc sigur ,unde vă puteți aminti. O puteți înrăma și să o puneți pe birou sau pe un perete. De ce? Atunci când vă simțiți inutili ,luaț foaia , citiți-o ,adăugați pe ea alte lucruri ,poate o persoană specială , sau mâncarea favorită. ORICE!

Nu vă mai criticați. De obicei ,fetele își spun adesea :"- Vai ce urătă sunt" sau "-Uite ce fată frumoasă. Ce n-aș da să fiu ca ea!" . Nu. Nu vreau să vă mai aud că tânjiți după frumusețea altora. Acordă-ți zece minute. Stai în fața oglinzii. Privește-te zilnic cât timp simți nevoia. Ochii ,poate cineva ar vrea să se piardă în ei, sprâncenele ,unele fete sunt geloase ,buzele ,băiatul cool din școală ar da orice să le sărute . Uită-te și la urechi. Unii poate ar vrea să-ți șoptească vorbe dulci în ele. Și mâinile. Când vă jucați " Țară țară,vrem ostași" băiatul rușinos din colț venea lângă tine doar ca să ți le simtă. Dunteți frumiase fetelor ,doar că voi băgați în seamă lersoanele rele care vă spun contrariul. Aveți încredere în voi ,vă va ajuta.

Faceți ceva nebunesc . Bunjee-jumping e exemplu. Sau aruncați-vă din avion *cu parașuta după voi,bineînțeles* ,sărutați la întâmplare ,îndrăgostiți-vă repede ,iertați ,uitați , FIȚI FERICIȚI!

Și eu am trecut prin asta ,dar uite că acum sunt bine sănătoasă.


FIȚI VOI ÎNȘIVĂ .

NU FIȚI FALȘI.

FIȚI FERICIȚI.



#Pockerface :)



Pocker Face :XWhere stories live. Discover now