1. Adanc In Intuneric

265K 6.9K 5.2K
                                    

Înainte de a intra în lumea Dangerous Love vreau să vă anunţ că aceasta este prima variantă a cărţii.

Este scrisa in 2013 si nu a fost corectata in mod corespunzator. A fost cartea mea de debut, iar asta spune tot.

O nouă variantă refăcută şi mult mai amplă va fi publicată în 2023, în format ebook, iar mai târziu republicată în format fizic la o altă editură.
Pe profilul meu găsiți "Iubire Periculoasă" în versiunea nouă, scrisă anul acesta. Recomand să o citiți pe aceea dacă sunteți aici pentru prima dată. Această versiune o păstrez pentru nostalgia cititorilor de la începuturi, dar nu mai reprezintă stilul meu actual de scris.



___________________________________

1. Adanc In Intuneric

- Caz inchis! Tuna judecatorul, lovind cu putere ciocanul micut de tocul din lemn. Am tresarit in urma zgomotului ascutit si mi-am strans buzele intr-o linie, incercand sa opresc intepaturile pe care le simteam in ochi, amenintand ca vor starni o cascada de lacrimi. Acela era sunetul care imi destrama familia pentru totdeauna.

M-am ridicat din scaunul meu, dorindu-mi sa ies cat mai repede din sala si sa plec de aici. Deja ma simteam sufocata. Toata lumea ma privea cu o mila falsa parca, asteptand sa incep odata sa plang. Era logic sa plang, doar parintii mei divortasera.

Dar nu aveam de gand sa par slaba in ochii lor, nu mai avea niciun rost. Mi-am facut drum spre iesire, trecand printre trupurile membrilor familiei mele si pastrandu-mi privirea in pamant cand mi-am auzit numele rostit de o voce pe care o uram atat de mult.

M-am oprit, insa refuzand sa ma intorc, mi-am strans palmele in pumni cand am simtit o atingere usoara pe umarul meu. Pielea de pe frunte mi s-a strans intr-o incruntatura cand m-am intors spre femeia care fusese odata mama mea.

- Scumpo...

- Nu imi mai spune asa! Am intrerupt-o cu o voce joasa si dura. Nu mai ai dreptul sa imi spui asa.

- Kath... Lacrimile si-au facut loc in ochii ei, nu stia cum sa continue si pe mine nu facea decat sa ma enerveze.

M-am intors sa plec, dar ea m-a prins de mana. M-am tras aspru din atingerea, ei intorcandu-ma din nou nervoasa spre ea.

- Ce vrei? Practic i-am tunat in fata. Vocea mea era la fel de dura si aproape nebuna si imi puteam imagina cum arata privirea mea. Toate chipurile care ramasesera in sala s-au intors uimite si curioase spre mine.

- Katherine, imi pare rau. Ochii ei erau plini de lacrimi si isi musca buzele, incercand sa gaseasca cuvintele potrivite. Doar ca...

- Doar ca banii sunt mult mai importanti, nu? Am completat-o nervoasa. Daca ea nu stia ce sa zica, eu aveam destule de zis.

Am privit-o in ochi pe cea care am crezut pana acum ca este modelul meu in viata. O femeie frumoasa, perfecta, si atat de perfida. Intotdeauna i-a placut luxul, era o adevarata doamna, cocheta si stilata, doar ca nu avea conditiile necesare pentru a-si etala pretentiile.

Slujba de pompier a tatalui meu nu era de ajuns pentru a aduce suficienti bani in familie, si o viata obisnuita pentru mama mea, nu mai era viata. A rabdat 18 ani pana si-a gasit pe cineva care sa o intretina asa cum merita. Ochii mei au fulgerat spre barbatul brunet si indesat care statea in picioare, inca asezat langa scaunul sau. O urma de durere s-a asezat pe chipul sau cand mi-a intalnit expresia plina de ura. Ii parea rau ca imi luase mama, cat de patetic.

- Mai ai ceva de spus, sau doar o sa ma privesti in continuare cu ochii aia de mironosita? I-am vorbit serioasa, intorcandu-mi privirea spre ea. Ochii ei caprui erau plini de lacrimi, acum ma enerva atat de tare ca semanau cu ai mei.

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum