19

619 63 5
                                    

Claire

Je zase pondělí a já musím do školy.Celou neděli jsem strávila s Lukem. Chtěla jsem, aby tady ještě přespal na dnešek, ale on musel jít domů.Do školy se mi vůbec nechce, protože vim, že uvidím Ashtona.

Vylezu z postele a protáhnu se. Chvíli sedím na kraji postele, protože jsem moc líná něco udělat. Když po chvíli vstanu dojdu ke svojí skříni a vyndám z ní oblečení. Tedy šedé tričko, spodní prádlo a černé džíny.

Oblečení si vezmu do koupelny a obleču se. Vyčistím si zuby, učešu se a namaluju se. Dám si jenom řasenku, linky a rtěnku. Vlasy si nechám rozpuštěné a vrátím se do pokoje, kde si připravím do tašky věci na dnešek a můžu jít.

Vyjdu ven z domu a jdu do školy. Cestou tam se potkám s Ninou. Společně dojdeme k Lukovi a Michaelovi, kteří na nás čekají před školou. Čekala jsem, že Michael půjde za Ashtonem, ale ne. S Lukem se docela rychle spřátelili. Obejmu se s Lukem a dám mu malou pusu. On mě obejme kolem pasu a dál si povídá s Michaele. Rozhlížím se po okolí jestli někdo neuvidím Ashtona. Neviděla jsem ho. Viděla jsem jenom Caluma, který právě šel někam pryč. Zazvoní a my musíme do školy.

Je poslední hodina. Španělština a já musím jít až do posledního patra. Jdu po schodech a do někoho narazím. Zvednu pohled a před sebou uvidím Ashtona. Ashton mě obejde a chce odejít, ale já ho zastavím.

"Ashtone." řeknu a on se otočí. Na schodech jsme sami. Je před poslední hodinou a většinou jsou všichni ve třídě.

"Ano?" koukne se mi do očí.

"Já jsem tě chtěla poprosit, jestli by jsi k nám dneska nepřišel. Chci ti vrátit tvoje věci, co u mě máš." řeknu a sklopím pohled. Nevydržím se mu dívat do očí.

"Jo. Já tam přinesu zase tvoje věci. Promiň, ale teď už musím na hodinu." uvidím v jeho očích slzy. Kývnu. Ashton odběhne pryč a já jdu do třídy. Sednu si vedle Caluma. Při hodině jsem po dlouhé době poslouchala učitelku a zapisovala si nová slovíčka. Calum na hodině usínal, takže jsem ho tam musela budit.

Vyjdu ze školy. Luke odejde s Michaelem. Jsou do obchodu s hudebními nástroji. S Ninou se rozloučím. Ona pospíchá domů, protože jí přijede po dlouhý době brácha. Rozejdu se domů.

Když dojdu domů, jdu do svého pokoje. Vyndám jednu prázdnou krabici a začnu do ní dávat Ashtono věci. Většinou tu má oblečení, ale nechal si tu i CD, nabíječku na mobil a asi tři bandány. Taky najdu ještě jeho brýle a plyšový lilek, který ani nevím, kde se tu vzal.

Uslyším zvonek. Sejdu po schodech a otevřu dveře. Stojí tam Ashton a nese krabici, ve které jsou nespíš moje věci.

"Tady jsem ti vzal tvoje věci." řekne a pokusí se usmát. Nepovede se mu to.

"Jo. Děkuju. Já mám tvoje věci v pokoji. Pojď." řeknu a pozvu ho dál. Společně jdeme do svého pokoje. Ashton položí krabici na zem v mém pokoje.

"Tady." řeknu a podám mu krabici. Chvíli zkoumá, co tam je pak tam rukou začne hrabat. Vyndá jedno triko. Bylo to triko s Nirvanou.

"Tady. Vím, že to triko zbožňuješ." řekne a podá mi ho.

"Ashtone, to ne." řeknu.

"Já chci, aby jsi si ho vzala." řekne a já si triko vezmu. Usměje se a já taky.

"Děkuju." řeknu.

"Tak já zase půjdu." řekne Ashton a já kývnu.

"Ahoj." usměju se.

"Ahoj." odejde a já zůstanu v pokoji sama. Kouknu se na krabici, kterou mi přinesl Ashton. Jdu k ní a kouknu se, co tam je. Oblečení, náhrdelníky, jedny hodinky a make-up. Krabici zase zavřu a jdu na zahradu, kde si sednu na trávník a kouknu se na všechny sociální sítě, co mám v mobilu.

"Ahoj." uslyším za sebou. Usměju se a otočím se. Uvidím před sebou vysokého blonďatého kluka. Luke si vedle mě sedne a já se usměju.

"Co tu děláš?" zeptá se a políbím ho.

"Šel jsem kolem a vyděl jsem tě, jak vycházíš na zahradu." řekne a já kývnu. Luke tu se mnou zůstane až do večera, pak odejde a já jdu do svého pokoje. Osprchuju se a s ručníkem okolo těla dodju do pokoje. Vezmu si kalhotky a triko, které mi Ashton nechal. Lehnu si do postele a usnu.

......
Omlouvám se za to, že je díl tak krátký, ale nemám čas na psaní. Jsem teď na pár dní v Drážďanech.

Snažila jsem se alespoň něco napsat. No...alespoň něco :)

Pořadí te mi? Začínám psát novou povídku. Bude o rakovině a já nevím o kom z kluků, by měla být. Nejvíc se mi tam hodí Ashton.

LUKE (l.h)Kde žijí příběhy. Začni objevovat