Endelig var det mandag igen, du tænker sikkert wtf, hvem er glad for at det er mandag ? Det ikke fordi jeg er glad over at der er skole, men jeg længdes efter Nicklas, jeg savnede ham overdrevet meget.
Jeg tog hurtigt mine sorte stramme bukser på, men stoppede halvvejs da min fod stak ud af hullet på bukserne, typisk. Det sker hver gang. Jeg fik hurtigt en rød T-shirt på og tog min sorte læderjakke på. Inden jeg gik ud tog jeg en müsli bar til at spise, tog mine korte sorte Converse på og hoppede på min knallert. Bad Girl, I know.
Da jeg endelig nået til skole, sendte jeg en SMS til  Nick om at møde mig bag skolen. Han svaret kort efter med et okay. Vejret var dejligt i dag, ikke for koldt og ikke for varmt.
Endelig kom Nicklas, han så så dejlig ud med mørke Jeans og en sort T-shirt. Inden jeg nået at sige hej følte jeg hans stærke arme rundt om mig, jeg følte mig så tryk i hans arme. Vi kyssede lidt før vi hørte klokken ringe ind. Jeg fik et farvel kys og løb ind fra den anden dør for at ingen fik mistanke.
Før jeg vidst af det løb jeg ind i en væg, men hvordan kan det være så varmt og bevæge sig? Jeg kiggede op og så Josh kigge ned på mig med hans berømte halv smil. "Rolig nu tiger" sagde han og grinte lidt. Jeg gav ham et lille smil og gik rundt om ham. Men ingen længe gik han ved siden af. "Hvorfor følger du efter mig?" Sagde jeg og åbnede mit skab for at hente min fysik bog. " din mor sagde du ville vise mig rundt" det havde jeg helt glemt, sådan kan man også ødelægge min dejlige morgen. "Fair nok, jeg gider ikke fysik alligevel, kom med" sagde jeg og lagde min bog ind igen.

Efter jeg havde vist ham rundt gennem hele skolen fik jeg nok af ham, jeg vidste ikke nogen kunne være så irriterende, og få mig op på det røde felt i så kort tid. Han blev ved med at kommentere på alt, og alt skulle være perverst, og han skulle hele tiden finde en grund til at røre mig nogle specielle steder, selvfølgelig Skubbede jeg ham væk. Den dreng havde problemer. "Og her er skifterummet til piger og der til drenge" pegede jeg over til dørene. "Det var det. Lad mig være nu" han grinte lidt for sig selv. "allerede træt af mig skat?" sagde han og lagde sin arm rundt om mine skuldre. "og det er kun første dag" det bliver et laaangt år. gud hvor jeg hader ham. 

"Omg hvem er det?" hviskede Maddie til mig, jeg kiggede forvirret på hende, hun pegede på indgangen af kantinen. Der gik Josh ind som om han eget hele rummet, må da selv indrømme at han ser mega hot ud. Men det behøver ingen at vide. "Det der er Josh, kan du huske ham?" sagde jeg uden nogen følelse i stemmen. "Som i Josh, den Josh?" sagde hun med åbne øjne, jeg nikkede og åbnede min madpakke. Lige da jeg fik øjenkontakt med ham begyndte han at vinke og kom hen mod mit bord. han satte sig ned og smilet til mig. Der mistet jeg appetitten til at spise, ej rolig, ingen kan komme mellem mad og jeg.  

A/N: ved godt at jeg aldrig opdatere, orker bare aldrig #GrowingUpLazy 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 04, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

No age for love (Danish)Where stories live. Discover now