I. Natsu (Vară)

357 17 8
                                    

Ceasul de pe noptieră suna zgomotos, era întruchiparea disperări pentru ea. Ceasul era în formă de cap de pisicuță și scria mare pe el ^Neko Alarm^. Adormită și confuză din cauza că îi sună ceasul în prima zi de vacanță Ava se ridică în fund sprijinindu-se pe coate și privește spre fereastra larg deschisă.

-Mamă, mi-e foame! strigă sperând ca și geamul bucătăriei să fi fost deschis, dar nici un răspuns.

Se ridică din pat și cercetă cu privirea muntele de sâmburi de cireșe și ambalaje goale de biscuiți. Ar trebui să scoată câinele familiei la plimbare, de asta sunase ceasul. Minunat! Îl detesta pe acest cățeluș pentru că îi strica fiecare dimineață. Micuțul husky Yume o aștepta în fața ușii.

-Yume-kun, să nu te miști de aici, mă duc să mă îmbrac, spuse intrând în dresser și înșfăcând un tricou alb pe care îl îndesă în fustița albastră cu carouri, își strase șosetele albe până la genunchi pe ea, tenișii albi și ieși.

Oricât de mult îl ura pe cățel pentru trezirile matinale, îi era și drag. Numele Yume îl alesese chiar ea, înseamna vis în japoneză. Era micuț și ochii erau tulburător de albaștrii, uneori își dorea ca Yume să ia formă umană.

Doar Aoba are voie să aibă un câine așa mișto? o măcina întrebarea asta foarte des.

Telefonu zăcea pe podea lipsit de vlagă, adică baterie evident. Ecranul era întunecat, poza cu Kaneki-kun abia observându-se. O privi, inspiră adânc și ieși cu lesa în mână. În drum spre bucătărie, deschise larg ușa ca să poată să se facă auzită.

- Sunt în curte cu Yume, mi-e foaaaaaame, prelungi vocala ca  să dea o notă de drama situației.

Mama nu răspunse, dar tigaia sfârâia ceea ce era un semn bun. Tatăl ei îndruga ceva în garaj încercând să repare vechiul și totuși șmecherul motor cu oglinzi și scaun din piele. Se așeză pe iarbă lăsând soarele să îi mângâie pilea extra virgina, exact ca uleiul de măsline. Era albă ca varul, iar părul albastru îi stătetea încâlcit pierdându-se printre firele de iarbă. Închise ochii și pentru o secundă nu mai auzea nimic, își imagina ce s-ar fi întâmplat cu Ciel, dacă Sebastian ar fi reușit să îi ia sufletul și să își hrănească poftele demonice.

*

-Eu zic să te pui cu fundul pe capul ei și așa are cearcăne cât măreața Japonie și bale în colțul gurii, auzii Ava vocea joasă și gravă a prietenului ei.

-Onii-chan, nu fi așa macabru, sări fetița în jurul Avei, de parcă ea ar fi fost un cadavru veștejit.

Băiatul era relativ înalt, masiv, avea părul brunet și ochii negrii pătrunzători, care ar putea copleși orice fată, care nu are defecte de vedere sau probleme mintale. Tenul alb și tatuajul pe umăr ce semnifica semnul blestemat făcut de prea măritul Orochimaru-sama. Exact, ați ghicit, Noah își tatuase semnul deoarece era un mare fan Sasuke și soarta îi dădu și ochi negri și păr brunet, care adesea îi era ciufulit. Rece, indiferent deși dorit de toată lumea, stătea ca o stâncă în fața situațiilor emoționante sau dificile prin care treceau cei trei. Privirea lipsită de umanitate speria orice vânzătoare, asistentă medicală sau profesoară, uneori fetele își făceau griji că el chiar își poate activa sharingan-ul.

Mei, o fată micuță de statură, diferența fiind uimitoare între ea și Ava care avea 1,68 iar Mei 1,46, viața fiind crudă pentru ea, dar se obișnuise. Datorită obsesiei pentru Mirai Kuriyama, ea și-a vopsit părul într-un blond căpșuniu spre roz, verificând de nenumărate ori wikipedia. De curând a aflat că are nevoie de ochelari, după mustrarea parintilor "Ai nevoie de ochelari fiindcă stai toată ziua cu nasul în laptop și citești pe întuneric porcării asiatice de benzi desenate". Ceea ce pentru unele este o teroare, pentru ea a devenit cea mai bună parte a vacanței de vară. Rama roșie de ochelari a aterizat pe năsucul ei.

- O fi intrat în genjutsu, spuse Noah absorbit de imaginea unei persoane aproape fără vlagă pe peluza din față.

Acum e momentul să îi speri, gândi Ava.

Mama Avei strigă după ei, să îi adune pentru micul dejun. Când cei doi s-au întors cu spatele Ava s-a năpustit asupra lor răcnind din străfundul plămânilor : Zombieee, avalanșă de zombiee! și imită un sunet stupid de mort umblător.

-Sigur că da, sunt năucit, făcu Noah plictist, pe când Mei era deja pe spatele lui de frică.

-Sunteți urâți oricum, spuse Ava dezamăgită de reacția celor doi.

Foamea i-a împins în casă pe cei trei fantastici. Așezați la masă fiecare stă cu nasul în farfuria lui, Mei face câteva poze oului prăjit ca mai apoi să îl încarce cu stikere colorate și să pună poza în folderul food edits, pentru că adora mâncarea. Noah zăbovi câteva clipe analizând materia primă din care e făcut oul și speculând câți mililitri de ulei de măsline a folosit doamna Davis pentru a-l prăji. Bacon-ul era neatins în farfuria Avei deoarece îl considera grețos, gras scârbos o doză uriașă de calorii. Gustările pe care le lua des când se uita la anime o făcuseră să ia două kilograme în plus, care Noah susținea că s-au depus pe sâni, făcând comparații intre ea și Mei, care era relativ, lipsită de sâni.

- Ava, fustițele tale sunt cam scurte și șosete până la genunchi vara, vrei să te coci ca un cartof? doamna Davis deschise cuptorul și arătă spre cartofii care își dădeau duhul în tavă.

- Bucurați-vă că e timidă și nu face cosplay, ar fi prăpăd, fraierii din ziua de azi salivează grav după fustițe mini și sâni mari, spuse Noah chicotind pentru prima oară pe ziua de azi.

- Te pârăsc la Madara, jur, să îți taie gâtul ăla, Ava lăsă furculița și o țâșni către baie.

-Vopseaua albastră e de vină, sunt sigură, glumi mama acesteia.

Mei urcă scările către camera privată a Avei și urlă când ajunse în dreptul acesteia.


Anime Dex:

neko= pisică, în limba japoneză

Aoba= personaj excesiv de sexy din Drammatical Murder

Kaneki = durul din Tokyo Ghoul

Ciel și Sebastian= personaje din Kuroshitsuji (Black Butler)

Mirai Kuriyama= personaj principal din Kyoukai no Kanata

Sasuke Uchiha= controversatul personaj din Naruto

genjutsu= abilitatea de a folosi o tehnică (jutsu) care introduce persoana aflată în genjutsu într-un vis în care trebuie să învingi ca să fi eliberat (am explicat cu cuvintele mele, eu așa îl îngeleg)

Onii-chan= frațior/frate, în japoneză

Madara= personaj negativ (cică) în Naruto



Manga girl, AvaWhere stories live. Discover now