Capitolul 13 - II

5K 422 54
                                    

Harry rase si veni mai aproape, mainile sale alunecand pe maxilarul meu "Imi cam place partea asta a ta" a spus, dar expresia si vocea lui nu aveau nicio urma de seductie. Era sincer.

"Da?" am intrebat, rosind putin.

El incuviinta, colturile buzelor sale ridicandu-se intr-un mic zambet in timp ce se apleca sa ma sarute. Si oricat de redundant era, sarutul asta a fost din nou diferit. Nu putea descrie schimbarea, era doar fericire, un fel de energie pozitiva.

Nu era un sarut pentru care sarbatoream ceva sau de frica de a ne pierde unul pe altul sau din dorinta de a fi mai aproape, ci doar un sarut pentru ca eram amandoi fericiti si indragostiti in acest moment.

S-a incheiat chiar atunci cand o flacara s-a aprins in stomacul meu, dorind cu disperare mai mult dar, de asemenea, voiam ca dorinta sa mai arda inca putin.

Asta s-a si intamplat in timp ce eu si Harry ne pregateam. Si ne-am grabit pentru ca voiam sa fim gata inainte ca cineva sa vina si sa bata la usa.

Mi-am udat mainile cu apa si mi le-am trecut prin par, sperand ca dupa ce se usuca sa-mi mai dea putin volum. Mi-am folosit degetele sa-mi aranjez putin forma sprancenelor, mi-am udat buzele, mi-am bagat bluza in pantaloni; faceam orice puteam pentru a arata putin mai bine.

Si apoi m-am dus la geanta mea, scotocind dupa ceva folositor in timp ce Harry trecu in locul meu in fata oglinzii. In loc sa gasesc ceva util- altceva decat un singur elastic pentru par- am scos un baton de cereale si o banana usor zdrobita si moale. Nu am realizat cat de foame imi era pana cand obictele erau in mainile mele si le-am devorat.

"Gata" spuse Harry pentru el. Am fost prea ocupata cu mancarea mea sa observ procesul, dar cand m-am intors, ochii mi s-au marit. Gura mea ar fi ajuns la podea daca nu era plina cu mancare.


Harry statea in fata mea dar puteam sa jur ca nu era el. Eram destul de sigura ca era un ecran care ne separa si ca eu eram doar o fana care gangurea in fata televizorului, la celebritatea ei preferata. Si-a bagat tricoul in pantaloni, ceea ce a facut ca tricoul sa stea mulat pe pieptul sau ferm.

Si-a ridicat pantalonii in partea de jos, o data la fiecare picior ca sa arate oarecum mai elegant. PEste tricou avea jacheta lui inchisa la culoare. Dar ceea ce m-a uimit cel mai tare, a fost parul lui. Mereu isi trecea degetele prin buclele ciocolatii, dar acum a folosit apa ca sa-l aranjeze si arata lasat pe spate dar totusi ridicat.

Si ca sa fie totul complet, in timp ce ma holbam la el hipnotizata, Harry si-a scos tigara din gura si lasa fumul sa-i iasa printre buzele pline.

"Doamne- eu... arati super" asta a fost ceea ce am putut scoate pe gura. Harry rase in felul sau in care isi arata dintii si gropitele din obraji, si deodata faptul ca el era al meu, m-a lovit ca o tona de caramizi.

"Si tu la fel." a spus el. Mi-a luat jumatatea de banana pe care nu o terminasem si a muscat din ea, apoi a tras iar un fum din tigara. "Esti gata babe?"

"Da, da" am spus, dand din cap pentru a-mi goli mintea de ceata lui Harry. "Doar o ultima chestie."

Parul meu a mai capatat putin volum acum si m-am dus la oglinda ca sa ma joc putin cu radacinile mele, sa le fac putin mai umflate. Apoi am luat elasticul de par si mi-am prins parul intr-o coada de cal. MAi bine.

Chiar daca eram imbracati simplu, in tricouri, blugi si jachete, speram ca aratam putin mai mult decat decent, fata de cand am intrat ca sa ne schimbam. Cu rucsacurile inca pe umeri, am iesit din cladire cat de repede si discret am putut.


Iesind inapoi in aerul rece al noptii, de mana cu Harry, am inceput sa ma gandesc la o lume in care ne-am fi intalnit sub alte circumstante. Ca niste oameni normali fara cine stie ce dificultati.

Chaotic- RomanianWhere stories live. Discover now