₪ Bölüm 9 | Just A Kiss?

14.1K 1.3K 874
                                    

Baekhyun dudaklarını kıpırdatmadan öylece Chanyeol'un dudakları üzerinde tutarken gözleri farkında olmadan kapanmıştı. Bu his her zamankinden farklıydı. Kalbi hiç olmadığı kadar hızlı çarpıyor ama rahatsız hissettirmenin aksine harika bir hissi vücuduna yayıyordu.

Baekhyun Chanyeol'un dudaklarını kıpırdatmasıyla şaşırsa da ona uyum sağladı. Chanyeol kısa olanın minik üst dudağını yavaşça emdiğinde Baekhyun tecrübesizce ona karşılık vermeye çalışıyordu.

Chanyeol bunu neden yaptığını bilmiyordu ve inanın Baekhyun'un da pek bir fikri yoktu. Sadece bu olağanüstü bir şekilde iyi hissettiriyordu.

Baekhyun geri çekilmek istemiyordu, gerçekten. Öpüşme bittiğinde ne olacaktı? Chanyeol'a nasıl bir açıklama yapabilirdi ki? Seni öptüm çünkü canım istedi? Bu bir saçmalıktı.

"Baek..." Chanyeol kıpkırmızı olmuş dudaklardan zar zor ayrıldığında gözlerini Baekhyun'un gözlerine kenetledi.

Baekhyun verecek bir cevap ararken Chanyeol'un tekrar dudaklarına yapışmasıyla vücuduna hakim olamadan bir anda kollarını boynuna dolamış ve kucağına oturmuştu.

Chanyeol kısa olanı belinden kavrayarak öpmeye devam ederken tekrar ve tekrar kendilerine dahi açıklayamadıkları bir şeyi yapıyorlardı. Pekala Baekhyun erkeklerden hoşlanıyordu ve Chanyeol da zaten fanı olduğu bir 'erkek'ti fakat Chanyeol? O erkeklerden hoşlanmazdı.

Her şeyi boşverip dilini Baekhyun'un dudakları arasından soktu ve Baekhyun'un ince belindeki ellerinden birini onun yüzüne kaldırdı. Ne yapabilirdi ki? Baekhyun'un vücudu kızlarınkiyle yarışacak cinstendi.

Yanağını kavrayıp nefessiz kalacak kadar öpüştüklerinde bu sefer ikisi de konuşmamıştı.

Pekala, ilk önce Baekhyun ona öpmüştü ama daha sonra aç bir kurt gibi Chanyeol onu öpmüştü. Burada açıklamayı yapması gereken kimdi hiçbir fikri yoktu Baekhyun'un.

Baekhyun yanaklarının kızardığını saklamak için ellerini yanaklarına bastırıp koşarak odadan çıktığında Chanyeol ne olduğunu anlamamış bir şekilde kafasını duvara yasladı.

Az önce ne olmuştu? Baekhyun'la öpüşmüştü, pekala, harika.

İçeri aniden Sehun denen ergen insan girdiğinde Chanyeol ağzını açtı fakat arkasından giren Kyungsoo'yu gördüğünde onları kovma imkanı olmamasına lanet etti.

"Dostum sen fenasın" Kyungsoo Chanyeol'un omzuna vurarak söylediğinde Chanyeol Kyungsoo'nun içine Sehun'un kaçmış olmasından endişelenmişti.

"N-ne?" Hala öpüşmenin etkisinden çıkamayan Chanyeol kekelemişti.

"Neredeyse yedin onu. Bari bir de sevişseydiniz" Ergen Oh konuştuğunda Chanyeol onların her şeyi gördüğünü anlamıştı.

"B-ben-"

"Bence çok tatlıydınız" Kyungsoo etrafından kalpcikler çıkarken söylediğinde Chanyeol şaşkınlıkla ona baktı.

"Defolun defolun" Chanyeol yorganıyla beraber onları tekmeleyerek söyledi.

****

"Sen ciddi misin?" Haber yurtta fazla hızlı yayılıyordu. Sehun Luhan'ın ilk kez onu ciddi şekilde dinlemesiyle oldukça mutlu görünürken kafasını salladı.

"Baekhyun hyung Kyungsoo hyung'un odasındaki tuvalete kaçtı ve hala da dönmedi" Sehun sırıtarak söylediğinde Luhan'ın surat ifadesi değişmemişti.

"Onun ilk öpücüğü" Luhan söylediğinde Sehun gözlerini büyüterek Luhan'a döndü. Pekala her ne kadar Luhan'ın yanından ayrılmak istemese de bunu Chanyeol'a yetiştirmezse ölebilirdi.

OMG, You're Sasaeng!  [#2]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin