Lina

13.4K 461 10
                                    

"Heey" Hoor ik naast me ik doe alsof ik hem niet hoor, 10 minuten later aangekomen op station "Euhm mag ik er langs ik moet hier uit" Hij kijkt me aan en zegt snel "Tuurlijk ik moet hier ook uit" ik merk dat hij liegt maar laat het zo.
Check snel uit en loop door naar de volgende halte ik kijk achter me en merk dat hij me achterna loopt "Ey meisje je hebt wat vergeten" hoor ik hem roepen owjaaa Shitt "Ow dankjewel" zeg ik verlegen Wauw hij heeft zulke mooie ogen en zuke rechte tanden. "Muag je nummer?" Ik kijk naar mijn schoenen en zeg snel "Sorry geef mijn nummer niet snel uit" ik zie dat zijn glimlach verdwijnt. Heb ik iets verkeerds gezegt? "Sorry moet naar school kom te laat" en loop snel verder ik hoor hem nog zuchten. Op school aangekomen zie ik Soumaya mijn nichtje verder op staan "SOUMAAAYAAA LEKKERDINGGG" Roep ik door het hele plein "LIEFFIEEEEEE" Roept ze trug we geven elkaar een dikke knuffel "Ik heb zo een honger" Klaag ik "we gaan zo ergens eten" ik knik snel. In de klas aangekomen
Is het best druk iedereen die schreeuwt en rent door de klas, "Eyyyy Lintjee" hoor ik Mo mijn klasgenoot gun hem een nep lach "Hee Mooo" mooo moo moo moo de drukste jongen uit de klas.
"Hoi" ik kijk die wijf scheef aan en kijk weer weg.
Na 60 minuten les hebben we pauze.
Ik ga samen met Soumpje naar onze kluis pakken onze spullen en gaan richting de aula. We gaan ergens zitten waar we uitzicht op het hele aula & plein.
Ik zie van ver dat eer jongen ons school binnen komt lopen "Waaaauwww kijk die jongen dan" hoor ik Soumpje zeggen.

Love makes blind.Where stories live. Discover now