4. Copilul din mine se stinge

47 3 0
                                    

Azi era sambata, oficial era weekend si eram invitata la club de niste colege din clasa, cam asa petreceau ele sambata seara, eu stiam ca pot inra in probleme pentru ca niciuna dintre noi nu era majora de varsta si tocmai de aceea am refuzat dar ele imi tot ziceau ca au fost de multe ori si nu s-a intamplat nimic pentru ca ele cunosc niste baieti mai mari si pot intra fara probleme... au zis ca nu vom distra si pana la urma m-au convins si pe mine, ca doar vroiam sa ma integrez in grup. Acum totul era pregatit pana si rochita mea super draguta pe care mi-o cumparasem curand si cum nu am avut in ocazia sa o port, era rezervata speciala pentru seara asta, dar mai ramanea sa vad cum faca sa imi dea voie sa ies, nu e genul meu sa imi mint fratele dar daca i zic de club nu ma mai lasa sa ies din casa o saptamana, se duce cu para la tata, asa ca voi inventa ceva...

Eu- Hei Vlad, ce faci.. te ajut cu ceva?!

Vlad- Haha, da sigur, hai sa ce vrei defapt.

Eu- Nu.. nimic, ce nu am voie sa te ajut cu ceva..

Vlad- A.. ok pai ai putea sa ma ajuti sa..

Eu- Bine,bine.. vreau ceva, pot sa dorm in seara asta la niste colege ca vor face o petrecere de pijama si m-au invitat si pe mine, please?! (de obicei functioneaza cand pun in practica ochisorii de catelusi..)

El- Pai de ce nu il intrebi pe tata, nu ai zis ca nu vrei sa ma mai bag in lucrurile tale.

Eu- Pai el nu ma va lasa, doar sti cat de strict este, plus ca este la birou pana seara si nu il pot suna la munca pentru ca il deranjez.

Vlad- ...

Eu- Te roooog..

Vlad- Off, bine poti merge, dar zi-mi unde locuiesc prietenele tale ca sa stiu unde o sa ramai.

Eu- Aoleu, pe aici pe aproape, defapt pe langa scoala, nu e mare chestie, radem, vorbim, ne uitam la un film si apoi dormim, zici ca fug in lume.

Vlad- Ok.. dar o sa fie doar fete, nu?!

Eu- Da..da, deci pot sa merg?! (zi da,zi da!!)

Vlad- Da ma, hai ca vorbesc eu cu tata..

Eu- Mercii!! (il strang tare in brate iar el incepe sa rada)

21:30 seara.. ma pregateam sa plec, ma imbracasem normal ca sa nu bata la ocho, dar eram machiata pana'n cap si nu trebuia sa ma observe Vlad.. ies tiptil si cand ajung la use strig la el..

Eu- Vlaad, vezi ca am plecat. Paa!

El- Ok, paa, ai grija!

..........

23:40 - Ajungem la club, eram eu, Ivy si iubitul ei, Chloe (o colega de clasa), Angie cu iubitul ei, alte 3 fete si inca niste baieti pe care nu i cunosteam, erau mai mari, pareau de varsta fratelui meu..

Un baiat dintre ei s-a apropiat de mine si a inceput sa imi vorbeasca.

El- Buna, eu sunt Faruk, si tu esti..?!

Eu- Buna.. sunt Tedi.

El- Glumesti, Tedi?! Serios..

Eu- Defapt Teodora dar toata lumea imi zice Tedi.

El- Aaha.. vrei sa bei ceva?!

Eu- Nu, multumesc.

El- Hai ma..

Eu- Ok.. dar vreau un suc.

El- Bine. .....Auzi da tu cati ani ai, 16 nu?!

Eu- Da, de ce?!

El- Ehh.. pai Angie mi-a zis ca mai vine cu cateva prietene de varsta ei si tu pareai mai mica, sa nu avem probleme.. da lasak nu iti face griji.

Eu- .....

Dupa o ora..

Emily- Heei, Tedi, vin-o, hai sa dansam!!

Eu- Nu am chef, ma doare putin capul. (cred ca e de la muzica)

Ea- Aa.. ok.

...Deja trecuse mai bine de 3 ore si nu faceam altceva decat sa stau, deja priveam in jur si parca se invartea totul cu mine, ma durea capul ingrozitor si incepea sa ma ia somnul, le tot cautam pe fete dar nici urma de ele, totul era in ceata.. mergeam pe acolo si la un moment dat am simtit cum cineva m-a luat de spate si ma speriasem putin, cand m-am intors era Faruk..

El- Hei Tedi ce faci, unde sunt fetele..

(parea cam ametit si vorbea cam ciudat, probabil era beat, ca orice alt baiat)

Eu- Buna, nu stiu, le tot caut de o ceva timp..

El- Aa.. cred ca s-au dus sus....

Eu- Sus?! Unde sus..?!

El- Vrei sa mergem si noi..?!

Eu- De ce.. esti sigur ca sunt acolo?!

El- Da ma, hai vin-o.

Am urcat sus cu el cu gandul ca le voi gasii dar acolo erau o groaza de holuri si unii care se pupau, fetele se dezbracau, doamne fereste ce m-am speriat, era unul acolo care incepuse sa se dea pe langa mine..

Faruk i-a dat un pumn de i-a dat sangele pe nas si apoi ala a facut la fel, au continuat sa se bata si eu am plecat repede de acolo, m-am dus la baie pentru ca ma luase ametelile si abea mai vedeam ceva in fata ochilor.. apoi cand am dat sa ies era un baiat care m-a luat cu forta si am inceput sa tip dar era pustiu acolo, nu stiu cum dar nimeni nu m-a auzit.. m-a bagat intr-o camera si a inceput sa ma dezbrace cu forta, eu plangem foarte tare si l-am zgariat pe fata fiindca incerca sa ma pupe, atunci mi-a dat o palma....

A doua zi dimineata cand m-am trezit, eram singura intr-o camera si eram dezbracata, ma durea foarte rau capul si parca nu aveam puterea sa ma ridic, aveam o vanataie pe mana si patul era de sange..m-am speriat foarte tare si aminceput sa plang, nu stiam ce sa fac, nu imi gaseam telefonul.. Mi-am pus pe mine ce am gasit acolo dar rochita avea fermoarul rupt.. am iesit din camera si nu stiam in ce directie sa o iau, plangeam in hohote si am inceput sa fug, cred ca nu era prea dimineata deoarece inca se auzea muzica foarte tare si afara nu parea prea luminat. In timpul asta am dat nici mai mult nici mai putin decat peste David care era in club cu niste fete, la inceput nu m-a recunoscut dar chiar nu stiam ce face si i-am vorbit..

Eu- David..

El- Teedi?! Ce cauti tu aici, ce ai patit, de ce plangi?!

Eu- Tremuram si nici nu imi gaseam cuvintele.

El m-a strans in brate si m-a linistit putin, apoi mi-a zis ca trebuie sa iesim de acolo, a zis sa mergem la masina lui sa i spun ce mu s-a intamplat. Eu am aprobat din cap si am mers cu el.

...am urcat in masina si a vrut sa porneasca, m-a intrebat daca vreau sa ma duca acasa iar eu am rabufnit in plans.

El- Gata te rog nu mai plange, cine ti-a facut asta?!

Eu- ..N..u stiu..

El m-a imbratisat din nou si mi-a zis sa nu mai plang ca asa nu rezolv nimic. Apoi am ajuns acasa la el si mi-a spus sa merg sa imi fac baie, apoi nu stiu de unde a scos dar mi-a adus niste colanti gri si o bluza galbena pe marimea mea, cred ca mi-lea cumparat el, am mancat un senvis si apoi la sunat pe fratele meu ca sa nu isi faca griji de mine, eu imi pierdusem telefonul si nu nai puteam lua legatura cu el, l-am rugat sa nu i spuna nimic din ce s-a intamplat...

Cand am ajuns acasa Vlad a inceput sa imi puna tot felul de intrebari, de la haine pana la telefon, eu stateam in fata usii nemiscata, stateam cu capul in pamant si imi venea sa plang, am urcat repede scarile si m-am inchis in camera mea.. plangeam dar in acelasi timp nu stiam ce explicatii sa i dau fratelui meu si ma gandeam sa inventez ceva....














Atunci cand totul se schimbaWhere stories live. Discover now