-42- (ve KL2 hakkında)

185K 5.2K 1.6K
                                    

Bu kitap KARANLIK LİSE serisinin ikinci kitabıdır.Önce ilk kitabı okumanız tavsiye edilir.


Karanlık Lise serisi Epsilon Yayınevi ile tüm kitapçılarda!


Karanlık Lise  ve Karanlık Lise 2'yi tüm kitabevlerinden ve internetten satın alabilirsiniz.


Bu yolda hiçbir zaman desteğini çekmeyen, daima yanımda olan Gölge Ailesi'ne çok teşekkür ediyorum. Sizler benim ikinci ailemsiniz. Sizleri çok seviyorum.


Twitter: @alyaoztanyel

Facebook: Karanlık Lise sayfası, Alya Öztanyel sayfası

————————

Karanlık Lise 2, büyük ve muhteşem finaliyle çok yakında raflarda yerini alacak! Akademinin seçmeleri, Demir'le olan ilişkisinin nereye varacağı, Esma-Burak-Arda-Helin-Doğukan-Cansu-Ateş'in kişilikleri ve gelecekleri, seri katilimizin kim olduğu ve Güneş'in şu andan itibaren nelerle karşılaşmak zorunda kalacağı basılan kitapla beraber sizlerle olacak. Kitap basıldığında hemen en sona atlarsanız belki anlayamadığınız yerler olabilir bu yüzden başından okumak daha yararlı olacaktır.

Kitap basıldığı zaman aynen buradaki şekliyle değil, eklediğim-çıkarttığım yerleri ile sizlerle buluşacaktır. Tamamen aynı olmayacaktır.


Twitter @alyaoztanyel

Wattpad @alywithdw

Facebook: Karanlık Lise ve Alya Öztanyel sayfaları; kitaplar ve ileride yazacağım yeni kitaplar hakkında en güncel ve doğru haberleri almanız noktasında sizlere kolaylık sağlayacaktır.

Basılan kitabın sonuna yazacağım teşekkür kısmında tek tek her birinizden bahsedeceğim. Her bir Gölge Ailesi üyesini anacağım ve hepinize teşekkür edeceğim. Kitabı almasanız bile birgün kitapçıya gittiğinizde yakında basılacak olan Karanlık Lise 2'nin son sayfalarını açıp o teşekkür yazımı okumanızı rica edeceğim çünkü bu yolda biz hep bir aile olarak, Gölge 'Ailesi' olarak ilerledik ve ben sizleri gerçekten çok seviyorum. Sizler benim ikinci ailemsiniz.

Yeni imza günlerimin tarih ve yerleri belli oldukça duyuracağım.

Öbür illerdeki imza günlerim içinse henüz kesin bir haber yok. Yukarıda yazdığım sosyal medya hesaplarımı takip ederseniz ve kitabı kütüphanenizden kaldırmazsanız yeni duyuruları kaçırmazsınız <3

Bir diğer sıkça sorulan soru da Karanlık Lise'den sonra kitap yazıp yazmayacağım...

Biliyorsunuz ki KL3 olmayacak. Bu konu hakkında sadece her güzel şeyin bir başlangıcı ve sonu vardır diyorum ve bırakıyorum. Kafamdaki kurgu; Karanlık Lise serisinin ikinci kitapta bitmesi üzerineydi ve hep öyle oldu çünkü sadece reyting amaçlı olarak uzatılan pek çok film,dizi ve kitap serisi görüyoruz. Ben açıkçası kurgumun sırf bu yüzden bozulmasını istemiyorum.Umarım kendimi iyi anlatabilmişimdir.

Başka kitaplar,yepyeni kurgular... KAFAMDA BİNLERCE VAR! Emin olabilirsiniz,ileride Karanlık Lise serisinden bağımsız kitaplar da yazacağım fakat KL serisi bittikten sonra 2016'da üniversite sınavına gireceğim ve yılım biraz zorlu geçecek. Böylesine yorucu bir yılda rahatlamak için başvurduğum yöntem tabiki yazmak ve sizlerle,biricik okuyucularımla iletişimde kalmak olacak...

Sizleri çok seviyorum fıstıklar! Benden haber bekleyin!

Karanlık Lise 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin