My Vampire 2.bölüm

946 140 8
                                    

-Ertesi sabah Damon'un ağzından-

 Sabah yalnız uyandım.Benim minik sevgilim gece Şerifin evinden arayıp "Kızlar gecesi" için o sarı şeytanda kalıcağını söylemişti.İç geçirdim ve komidinin üzerindeki talefonumu aldım.

Saat 10'a geliyordu.Elena daha gelmez.Yüzümü buruşturdum.Dün sabah ve önce ki gece yaşananlardan sonra ona olan hislerim arttı. Her an yanımda olsun istiyorum.

 Dün sabah ve öncesinde ki anları hatırlayınca sırıtmaya başladım.Dün sabah bu saatlerde benimle sevişiyordu, şimdiyse o sarı cadıyla yatakta oturmuş birbirlerinin saçlarını örüyorlardı.

Bu düşünceyle yüzümü buruşturarak yataktan kalktım ve banyoya ilerledim.

***

Saat 3'ü geçti ama hanfeni hala eve teşrif edemedi. Aramalarımı meşkule atıyor.Yaklaşık 50. Aramadan sonra telefonunu  tamamen kapattı.

Sinnirden salonda volta atıyordum.Hayır benim anlamadığım telefonu açıp ben şurdayım şu saatte gelicem demek çok mu zor !?!?Bilmem kaçıncı şişemi bitirip şömineye fırlattım.

Eve gelir diye burda bekliyorum ama anlaşıldı gelmeye niyetli değil.Bende dışarıda aramaya karar verip ceketimi almaya,üst kata çıktım.

Vampir hızıyla odama çıkıp koltuğun üzerinden siyah deri ceketimi aldım.Aynı hızla alt kata inip kapıyı açtım.

Karşımda elinde bir sürü alışveriş poşeti olan bir Elena buldum.Üzerinde kalçasını zar  zor örten ve göğüslerinin yarısını içeri alamayan bir elbise vardı.

Bu ne hal lan!Kızım hiç giymeseydin!Şuan karşımdaki Elena değil.Şuan karşımda bir fahişe var.Elinde ki poşetleri elime tutuşturup içeri girdi.

 O koltuğa yayılmış "Ay!Çook yoruldum!" derken bende elimde poşetlerle şaşkınca ona bakıyordum.

O,bana iğrenç bir sırıtışla bakıyordu.Bu benim Elenam değil.Benim sevdiğim kadın karşımda duran kadın değil. Şuan karşımda resmen ucuz bir fahişe var.

Tamam kabul vampirlik insanı değiştirir ama bu kadar da değil.İçeri geçip poşetleri yere fırlattım.İçinden üzerindekine benzer kıyafetler düştü.

Yerdeki kıyafetlere yüzümü buruşturarak baktım.Ona bakıp "Sen kimsin  ve benim aşık olduğum kadına ne yaptın?!"dedim ciddiyetle.

Bir süre duraksadı ama hemen kendini toplayıp yanıma telmek için ayağa kalktı.Bir şeyler dönüyor.Kendini hemen toplasada duraksamıştı.

  Yanıma gelince ellerini göğüşüme koyup okşarken "Aşkitom,abartıyosun.Vampir olunca insanken ne kadar berbet bir tarzım olduğunu farkettim ve tarz değiştirmeye karar verdim.Artık böyleyim alışsan iyi olur."dedi.

 Ellerinin üzerimde olması dikkatimi dağıtsada tupğaflığı farketmiştim.Bana "Aşkitom"dedi.Bu ne saçmalık?!Elena beni koltuğa oturttu ve kucağıma oturdu.

 "Elena!Ne yapıyorsun?! Konuşuyoruz! Sana sinnirliyken beni öpme! Bu saate kadar nerdeydin ?! Neden telefonlarımı açmadın?!" ben sorularımı arka arkaya sıraladım ama o cevap vermeden beni öpüyodu.

 Dudaklarıma yöneldiğinde karşılık vermedim ama kucağımda hareket edip bana sürtününce karşı koyamadım ve onu öpmeye başladım.

Onu üerimden alarak koltuğa uzanmasını sağladım v üzerinne çıkıp onu öpmeye başladım.Öpücüklerim boynuna indiğinde inlemeye başladı ardındansa "Stefan" dedi.

Basıldıkmı diye arkama  baktım ama kimse yoktu.Hatta evde kimse yoktu,Stef Ty'la antremandaydı.Tekrar Elena'ya baktığımda alt dudağını ısırmış ve gözlerini büyütmüştü.Anı tekrar kahamda canlandırınca "Stefan" diye inlediğini farkettim ve dona kaldım.

My Vampire / My serisi 2Where stories live. Discover now