Plecarea

839 31 6
                                    

    Este ora 6:30 dimineata cand am auzit alarma.Imediat ce o aud apas butonul de amanare pentru inca 5 minute de liniste.Inca nu am chef sa ma trezesc si cred ca nu voi avea nici peste 5 minute,dar asta este.
     Pana sa sune alarma din nou ma intreb cum o sa fie noua casa,noua scoala,noul oras.Ce tot spun aici,L.A.-ul este super.Oricine si-ar dori sa locuiasca acolo si uite ca datorita job-ului mamei am ocazia sa locuiesc si eu.Oare cum este noua mea scoala?Sigur are o fata bogata care se crede regina tuturor si pe iubitul ei capitanul echipei de basket.Apoi are grupurile:populari,sportivi,majorete, cantareti,  actori, ciudatii,soarecii de biblioteca, lingusitorii, drogatii si nu in ultimul rand,tocilarii.Sper doar sa nu dau de probleme din prima zi,dar cu norocul meu,nu ai de unde sa stii.

Diiiiiiiing-Diiiing-Ding-Ding-Ding-Ding-Ding(cititi asta cu o voce de minion)

    Si uite ca e vremea sa incep o noua zi.Ultima mea zi in Hugetown...si ziua in care trebuie sa-mi termin bagajul.
     Ma dau jos din pat cu greu si ma indrept spre baie unde imi incep rutina de dimineata.Dupa ce aceasta este gata ma intorc in camera pentru a vedea cu ce ma imbrac.Inainte de asta imi iau telefonul si caut o melodie.Cand l-am deblocat am vazut un mesaj de la Jane de aseara.Cum de nu l-am citit pana acum?

       "Hey vaco,pentru ca maine este ultima ta zi aici,ma gandeam sa iti facem o petrecere de ramas bun.Ce zici?"

      Mi-ar placea o petrecere de ramas bun,dar Jane nu stie ca am zborul la pranz.Chiar mi-ar fii placut asta,dar nu se poate.Totusi,o iesire in parc se poate.Ii trimit mesajul lui Jane,dau play la  muzica si ma indrept spre sifonier sau ce a mai ramas din el.Printre hainele ce au ramas neimpachetate,am ales o fusta scurta neagra,un maiou alb cu putin decolteu,vesta mea de blugi cu strasuri de la Jane si niste botine negre.Dupa ce sunt gata imbracata ma indrept spre masuta de machiaj si ma dau cu fond de ten,rimel si putin luciu de buze care se va lua imediat ce mananc,deci o sa-l tin cu mine in permanenta.In legatura cu parul ma decid sa-l strang intr-un coc dezordonat.Ma mai uit inca o data in oglinda pentru a ma asigura ca totul este in regula si ies pe usa.In bucatarie ma astepta mama cu micul dejun deja pregatit.

-Se pare ca cineva s-a trezit devreme astazi.Ai dormit bine raza de soare?

-Am dormit bine.O sa-mi lipseasca locul asta mama,spun putin melancolica gandindu-ma ca mai sunt cateva ore si voi pleca definitiv din aceasta casa.

-Si mie imi va fii dor scumpo,dar stii ca nu am avut de ales.

-Stiu mama si sunt sigura ca o sa-mi placa in Los Angeles.Adica,cui nu i-ar placea acolo?

-Mie,se aude o voce groasa si ragusita din dreptul scarilor si cand ma intorc il gasesc pe fratimiu coborand si asezandu-se langa mine.Adica de ce mi-ar placea intr-un oras strain,unde nu am prieteni si iubita?Pe tine chiar nu te deranjeaza aceasta mutare surioara?

-Ba da Luke,dar nu am ce face.In plus,poate o sa ne placa mai mult in L.A.

-Sigur ca da...

-Ai mai vorbit cu Jane de ieri,raza?

-Poftim?Aaaa da.Mi-a trimis un mesaj destul de tarziu si nu l-am vazut.Vroia sa dea o petrecere de ramas bun,dar i-am spus ca nu se poate si am ajuns sa ne intalnim in parc toti.

-Ce dragut din partea ei.

-Da stiu...O sa-mi fie foarte dor de ea.

-Scumpo exista retele de socializare,sigur o sa vorbiti si dupa ce ne mutam.

-Si eu cred asta.

***dupa 3 ore***

-Draga mea vaca,o sa-mi fie foarte dor de tine.Nu pot sa cred ca te muti.Nu imi vine sa cred ca zuzele se despard insfarsit.

-Hey,doar pentru ca o sa fie cateva mile distanta,asta nu inseamna ca nu putem comunica.Sigur nu o sa scap prea usor de tine nici dupa ce ma mut.

-Fii sigura ca nu vei scapa.Doar cui o sa-i mai spun fanteziile mele cu Kevin?

-Cui o sa ma mai plang cand nu primesc ce vreau?

-Cu cine mai ies eu in oras si sa nu ma simt prea ciudata?

-O sa ai cu cine...Daca nu,pogti oricand sa iei telefonul la o plimbare cu mine pe Skype.

-Pot,nu-i asa?

-Sigur ca da...Mereu o sa fiu aici pentru tine,daca nu fizic,o sa fiu sufleteste,spun asta si o imbratisez cat de tare pot,deja simtind cum lacrimile au inceput sa iasa din ascunzatoare.O sa-mi lipsesti tare mult Jane.

-Si tu o sa ne lipsesti Nins.

-Noua?

-Doar nu credeai ca sunt singura care a venit sa isi ia ramas bun de la tine,nu?

-Pai esti singura pe care o vad langa mine.

-Atunci intoarce-te prostuto.

     Fac ce imi spune,iar in spatele meu se aflau toti prietenii mei ,fiecare avand cate un cadou in mana.Cand i-am vazut pe toti acolo nu m-am mai putut stapani si am inceput sa plang in hohote.Cand toti au vazut asta s-au apropiat de mine si am format o imbratisare de grup crae m-a facut sa plang si mai tare.Nu pot sa cred ca toti sunt aici.Nu cred ca ma despart de ei.as vrea atat de mult sa inghet timpul in aceasta clipa,dar stiu ca nu pot sa fac asta.

-Dragilor,mersi ca ati venit aici.Inseamna mult pentru mine sa va am aproape de mine.

-Cum ne-a zis scroafa din spatele tau ca te muti si azi e ultima zi a ta aici nu am putut sa nu venim.Chiar atat de  cruzi ne crezi Nins?

-Normal ca nu Penelope...Doamne ma faceti sa plang si nu vreau sa mi se ia rimelul.

-Atunci nu ne mai privi.

-Cum as putea sa fac asta Zac?

     Dupa ce m-am mai calmat,ne-am asezat cu totii jos si spuneam glume,visam cu totii la L.A. mancam si cel mai important ne simteam bine in aceste minute ramase impreuna.Greg la un moment dat  a sugerat sa se furiseze si ei cu mine in avion sau sa ma rapeasca ca sa nu mai plec,dar Hayley l-a trezit la realitate cu o palma peste ceafa la care multi dintre noi ne-am tavalit pe jos de ras.Reactia lui Greg a fost si mai amuzanta.Acesta a luat-o pe sus si a aruncat-o in fantana parcului,acest lucru determinandu-ma sa rad cu lacrimi si sa nu mai pot respira de la cat am ras.Oooo Doamne imi vor lipsi aceste clipe cu ei.Dar din nefericire fiecare moment se termina,iar acesta s-a terminat in momentul cand am auzit claxonul de la masina mamei.Mi-am luat adio de la prietenii mei,am luat cadourile,i-am imbratisat si am plecat.Chiar am plecat din Hugetown.A venit clipa cand las totul in spate.Cand imi las casa,prietenii,profesorii,scoala totul in urma.Mama spune ca nu trebuie sa privesc acest lucru ca o despartire ci ca o sansa la o viata mai buna.Daca ei imi sunt prieteni adevarati o sa mai vorbim si dupa acest moment.

     Minutele treceau repede,iar noi ne apropiam de aeroport.La vederea acestuia pielea mi s-a facut de gaina,dar nu am dat importanta.Stiam ca mama avea dreptate.Trebuie sa privesc inainte si cine stie,poate ca acolo o sa ma simt mult mai bine decat aici.

       Urcandu-ne in avion stiam ca nu mai e cale de intoarcere.Acum a venit adevarata clipa a despartirii.Adio Hugetown.Sa ai grija de prietenii mei.Bun venit L.A.Bun venit noua viata.



Two brothers and the same love✔/Harry StylesWhere stories live. Discover now