Chapter 39: Welcome To Vegas - Partea II

3.4K 154 6
                                    

"Ray."

"Mmgmph."

"Ray."

Mi-am deschis încet ochii obosiţi, văzându-l pe Harry la doar câţiva centimetri faţă de faţa mea. Am scheunat, rididcându-mă de pe locul meu.

"Îmi pare rău." Harry chicoti, mai multe persoane oprindu-se şi uitându-se la noi. "Am vrut să îţi spun că mai avem un pic şi ajungem."

"Serios?" Am spus entuziasmată, uitându-mă pe fereastră. Ceea ce pot să văd este că este noapte şi doar ce este un deşert sub noi. Nu am mai văzut aşa ceva, numai mile şi mile de teren arid.

"Nu mai durează mult până ce ajungem acolo." Harry spune şi se lasă pe spate în scaun, flambând centura de siguranţă. 

Avionul a aterizat lin pe pistă şi o dată ce eu şi cu Harry am ieşit , am fost loviţi de un zid de căldură. Simt ca şi cum plămânii mei sunt comprimaţi până la punctul în care mă simt incomodă.

"Îţi va lua ceva până ce o să te obişnuieşti cu căldura, nu-i aşa?." Harry râse ."Este la mijlocul lui mai, astfel nu este aşa de rău, vara este mult mai rău."

"Această lună este de ajuns pentru mine." Am spus obosită, căscând.

"Hai." Harry chicoti, ghidându-mă către un autocar mare."Trebuie să luăm acest autocar către hotelul nostru."

Am urcat împreună, cu mulţi dintre care au fost şi în avion. Autocarul a pornit, oprindu-se la diferite hoteluri ca MGM Grand, Luxor, Excalibur şi în cele din urmă , Palatul lui Cezar.

Eu şi cu Harry am vorbit tot drumul, ne întindem gâtul către geam, uitându-ne în partea de sus a clădirii, complet în veneraţie, la ce dimensiuni are. Am intrat în holul hotelului, care este umplut cu statui ale zeilor romani şi la mijloc este o fântână masivă.

"Este uimitor." Am respirat."Cum naiba ai putut să obţii acest lucru?"

"Un amic de-al meu mi-a fost dator."Harry murmură, plimbându-mă spre recepţie. Am stat la coadă care părea că nu se mai termină până ce am ajuns noi. Este o femeie care pare de treizeci de ani, ne-a zâmbit bucuroasă.

"Bine aţi venit la Palatul lui Cezar."

"Mulţumesc." Am spus încet, încă uitându-mă prin jurul meu. Harry îi arată cartea de identitate care este falsă şi am pornit spre lift.

"Care este vârsta legală la alcool, aici?" L-am întrebat, scoţându-mi propia identitate falsă din portofelul meu.

"Două zeci şi unu.Se potriveşte cu ID-ul nostru, ceea ce este bine."

Am examinat data naşterii şi am dat din cap, scrie 24 noembrie 1993. Ziua mea de naştere, doar  că, cu câţiva ani mai devreme.

Ne-am oprit pe hol, găsindu-ne camera noastră. Harry a luat cardul-cheie şi a deschis uşa. Am rămas uimită .

"Wow." A fost tot ce am putut spune, intrând în camera noastră.  Un pat imens cu foi albe imaculate dominând camera. Vizavi de el este un televizor cu plasmă montat pe perete şi la o parte, este o canapea şi măsuţă de cafea la modă.

"Să nu te atingi de minibar, e un nenorocit de jupui." Harry ma avertizat, dând drumul genţii. "Ea are senzori astfel încât, dacă te apropii de ea te va taxa pentru a bea apă."

M-am uitat la minibar şi am dat din cap, în loc să acord mai multă atenţie opinia uimitoare pe care o am. Aveţi grija să nu lăsaţi urme pe geam , am privit afară pe orizontul Las Vegasului.

Hotelul Bellagio se vede vizibil  de la fereastra hotelului. Am auzit că au xistat spectacole numite fântâna magică în fiecare seară. 

Este apoape patru dimineaţa, dar acolo sunt străzile pline cu oameni.Fetele în rochii mici şi scurte, tocuri care arată ca niste dispozitive de tortură de-a lungul trotuarelor, împreună cu oamenii din blazere ascuţite  şi tricouri sau rochii  sau mai casual jachete de piele şi tricouri. Întreaga bandă pare să fie trează în miez de noapte.

"Oricât de mult mi-ar plăcea să  petrec." Harry a vorbit înainte să îşi acopere gura pentru a suprima căscatul ."Chiar vreau să dorm."

Am dat din cap în semn de acord şi mă uit la pat. Da, pat, Nu paturi, pat.

"Doar un singur pat?"L-am întrebat, ridicându-mi sprânceana când Harry a încercat să îşi ascundă zâmbetul.

"A fost atât de ieftin."

Am încercat să nu arăt cât incomodă mă simt şi am dat din cap încet. M-am aplecat şi scotocesc prin geanta mea, conştientă de faptul că Harry ar putea să se uite în bagajul meu.Am scos o pereche de pantaloni scurţi şi un vechi top şi am dispărut în baie pentru a mă schimba. Mi-am periat dinţii după care m-am dus în cameră şi când m-am aşezat sa auzit stocamul meu.

Harry sa aşezat pe canapea şi a râs privindu-mi burta plescăind."Frumos." Se ridică şi scotoci prin propia lui geantă. În clipa în care mi-am ridicat ochii şi mi-am mărit, şi l-am evitat. Harry şi-a dat perechea de blugi jos şi şi-a luat o pereche de normală cu ce poate să doarmă."Ştii că nu trebuie să te uiţi în altă parte." Harry spune pe un ton perves.

"Este un lucru decent."Am tuşit şi mi-am păstrat ochii în altă parte.

"Sigur că este. Te poţi uita acum."

Mi-am dus ochii la loc, văzându-l cum îşi scoate încet tricoul alb de pe el ,dezvăluind stomacul lui tonifiat."Ai spus că este bine să te uiţi!" Am protestat, uitându-mă repede în altă parte şi am încercat să îmi controlez roşeaţa, care este pe obrajii mei. Harry este doar într-o pereche de pantaloni, lăsaţi vag pe şolduri, dezvăluind proeminent V-ul.

"Eşti o minorosiţă." Harry râse şi dădu plapuma de pe partea lui.

M-am bosumflat şi i-am arătat limba."Mai bine decât o curvă."

A fost rândul lui Harry să râdă.Clipa mea a fost de scurtă durată, deşi la fel de brusc am fost prinsă de încheieturi şi am fost trasă în pat, Harry punându-se deasupra mea.

"Mă faci o curvă?"El şi-a ridicat sprânceana şi se uită la mine urât dar jucăuş ."Ştiu deja că sunt slăbiciunea ta, Ray. Eşti delicată...chiar aici."Degetele lui s-au băgat sub tricoul meu şi a început să mă gâdile .

"Harry !" Am ţipat, încercând să îmi eliberez mânile, aşa că am putut lovi cu mâinile de la distanţă. "H-h-arry s-stop !" Vocea mea a devenit mai ridicată , din cauză că am ridicat câteva octave mai sus din cauza râsului.

Harry îmi dă drumul la încheieturi în cele din urmă şi a început să râdă, uitându-se cum încerc să respir normal. El şi-a pus mâinile deoparte şi de cealaltă parte a corpului meu şi se susţine peste corpul meu.

Respis încet şi sa oprit din râs, numai să realizez că Harry a încetat la fel de bine şi ochii lui călătoresc pe corpul meu până ce ochii ni s-au întâlnit. În timp ce ma gâdilat, tricoul mi sa ridicat ajugând chiar sub sutien care se vede un pic. Părul meu este dezordonat şi faţa mea, probabil fiind roşie dar Harry se uită la mine ca şi cum aş fi vreo zeiţă.

Am tuşit neîndemânatică şi am tras tricoul mai în jos, simţind obraji fiind mai calzi decât erau înainte. M-am ridicat şi l-am împins uşor pe Harry departe, lăsându-l să cadă alături de mine.

"Ar trebui să ne culcăm."Am spus repede, acoperind restul de goluri de pe corpul meu."Noapte bună."

Fără a-l lăsa să spun vreun alt cuvânt am oprit lampa şi mi-am odihnit capul pe perină , ascultând respiraţia lui Harry care este lângă mine. În cele din urmă a oftat şi sa pus şi el, la fel ca mine.

"Noapte bună, Ray." A şoptit, înainte ca camera să fie asaltată de o linişte şi am intrat din nou într-un somn adânc.

--------------------------

Heii. Am revenit cu un nou capitol . Îmi pare rău că am întârziat. Ce părere aveţi despre acest capitol?

                 -Cio.

Bring It, Bitch ➳ Harry Styles -RomânăWhere stories live. Discover now