IJsland

64 3 4
                                    

We werden vroeg wakker gemaakt door Thomas en kregen een warme kop koffie. Nick was zo als bijna elke ochtend nog half aan het slapen. Na dat ik mijn koffie op had, merkte ik dat Steve weg was. Waar is Steve? Vroeg ik. Nick, die naar de wc ging op de gang, kreeg een klap van de deur toen Steve binnen kwam stormen. De klap had er voor gezorgd dat Nick drie stappen terug deed en helemaal wakker was. Kijk uit met die rot deur! Sorry broertje, maar we moeten over een kwartier bij het vliegtuig zijn. Ik kon m'n oren niet geloven, het was half zes en over een kwartier moeten we al bij het vliegtuig zijn! Ik werkte zo snel mogelijk m'n ontbijt naar binnen, heel vrouwelijk. Nick had iets meer tijd nodig voor zijn ontbijt omdat zijn hoofd een beetje pijn deed. We pakten de koffers en namen afscheid van de vrouw van Thomas. Thomas bracht ons met zijn auto, Nick en ik zaten achter in de auto en Steve zat voor in met zijn baas te bellen. Ik gaf Nick een kus en vroeg of hij nog pijn had. Krijg ik dan nog een kus? Vroeg hij met super lieve puppy oogjes. Ik ging lekker tegen hem aan liggen en gaf hem nog een kus, het was heel koud buiten en Nick was heerlijk warm. Hij deed zijn armen om me heen en legde zijn hoofd tegen de mijne. Toen we aankwamen bij het kleine vliegtuigje van Steve moest ik eerst Nick wakker maken voor ik uit kon stappen, hij zag er zoooo lief uit men zijn slaperige hoofd, zijn haar zat in de war en hij wreef even in zijn ogen, rekten zich uit en liep naar de achterbak om onze koffers in het vliegtuig te leggen. We bedankten Thomas en stapten in. Ik pakte Nick's hand vast en toen we de lucht in gingen kneep ik in zijn had, ik was nog steeds niet gewend aan het vliegen.

Toen we geland waren hielp Steve me met de koffers. Nick die waarschijnlijk iets verkeerds had gegeten rende meteen naar de wc's. Ik ga even bij m'n broertje checken. Zei Steve met een kleine grijns. Ik was een beetje bezorgt om mijn grote knuffel beer, maar had niet veel tijd om me zorgen te maken want er kwamen drie (hele knappe) jongens. Blond haar dat door de wind blaast en de mooiste ogen die je ooit hebt gezien. Hoi zei de jonge met bruine ogen. Ik ben Mike en dit zijn Jake (met blauwe ogen) en Rick (met bruin haar en groene ogen). Hoi ik ben Zoey. Je ziet er mooi uit voor een meisje dat net uit een vliegtuig komt. Toen Jake dat zei kwamen Steve en Nick net aan gelopen. Nick die altijd al het jaloerse type is geweest kwam naast me staan en legde zijn arm om me heen en gaf me een iets te overdreven kus om m'n mond. Steve ging met Mike Jake en Rick mee naar het café bij de luchthaven om te praten over wat er te doen is in de buurt.

Waarom zat je met die gast te flirten, ik dacht dat wij iets speciaals hadden. Nick ik was niet aan het flirten met die gast, geloof me. Ik zag in Nick's ogen dat ik hem pijn had gedaan, maar ik deed niks verkeerd dus ik ga me echt niet verontschuldigen. Je weet dat ik je vertrouwen nooit zal beschamen. Ik voelde de tranen m'n ogen vullen en kon ze bijna niet meer binnen houden. Hij keek weg en zei '' ik wil even alleen zijn'', zo gekwetst had ik heb nog nooit gezien en gehoord. Toen hij van me weg liep kon ik de tranen niet meer binnen houden, ik had me nog nooit zo alleen gevoeld dacht ik toen ik de warme tranen over mijn koude wang voelde gaan. Steve legde zijn hand op mijn schokkende schouders en probeerde me gerust te stellen. Ik heb hem nog nooit zo gekwetst gezien. Zei ik door mijn snikken heen. Het komt wel weer goed ik weet hoeveel hij van je houd en dat hij je nooit meer kwijt wilt, maar van af waar Nick en ik stonden zag het er uit of je met Mike aan het flirten was. Ik draaide me om en gaf Steve een knuffel. Zullen we Nick gaan zoeken? Vroeg Steve toen ik niet meer aan het huilen was.

We hebben de hele luchthaven samen met Mike, Jake en Rick wel drie keer afgezocht maar we konden Nick nergens vinden. Probeer hem anders even te bellen stelde Jake voor maar Nick nam niet op, ik probeer het zo nog wel een keer. Zei ik. Na de zesde keer nam hij nog steeds niet op. Ik pakte Steve's mobiel en belde m'n koppige vriendje op. De telefoon ging over! Ik voelde hoe mijn hard een sprongetje maakte en riep door de telefoon: Nick waar ben je!!



You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 11, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Grenzeloos verliefd.Where stories live. Discover now