Everything changed

1.2K 23 3
                                    

'oohh nee hebben we engels? ' vraagt louise

'jaahaa heb je weer niet geleerd' vraag ik?

' nee, maar ik had een verjaardag dus ik kon niet leren!'

'oohh louise....' kreunt sophia

samen lopen we lokaal in en gaan we op onze vaste plekken zitten. als iedereen er is begint de repetitie. Ik hoor louise achter hard kreunen voor de rest hoor ik allemaal pennnen. ik moet ook maar snel beginnen, even kijken vertaal ze zinnen dat lukt wel. langzaam tikt de tijd voorbij als de bel gaat schiet iedereen weg. ik wacht op mijn vriendinnen louise en sophia.

louise is een knap blond meisje met een stoere stijl, bijna nooit een jurkje aan. sophia heeft bruin haar en ze heeft altijd andere kleren aan. ik heb ze leren kennen op de middelbare school in de 1ste klas. het klikte meteen, het zijn top vriendinnen. ik doe alles met ze.

'evi we zijn klaar, kom het is pauze!' ik schrik op uit mijn gedachten, louise staat al bij de deur en sophia ook ze staan samen te schreeuwen. lachend loop ik naar ze toe en gaan we naar de aula.

-na school-

hehe ik ben blij dat ik thuis ben. 'maamaa kben thuis'

'hooii wacht even kom eraan' hoor ik mijn moeder schreeuwen.

ik pak al vast wat koeke en drinken.

na 10 minuten kletsen met mijn moeder ga ik weer naar boven om me huiswerk te doen.

even kijken wat moet ik nog doen? frans maken, engels leren ohh dat valt wel mee.

ik ben al na een 15 minuten klaar. ik loop naar beneden om tv te kijken. pff saai, was Lizzy en Lucas maar hier. maar ze zitten op kamers en komen in het weekend thuis. het is in het weekend altijd zo gezellig als we allemaal weer thuis zijn. mijn broer en zus zijn echt de beste die ik kan wensen. ik doe veel met ze.

als ik savonds in bed lig kan ik niet slapen. ik heb helemaal geen zin in school morgen elke dag is het hetzelfde liedje, was er een keer wat anderd, gebeurde er maar een keer iets leuks. uiteindelijk na veel piekeren val ik in slaap.

Sorry voor dit 1ste saaie hoofdstuk de volgende wordt leuker!

Everything changedWhere stories live. Discover now