♥14

822 88 0
                                    

Lily

Celou domu co jsme jeli bylo ticho. Koukala jsem se z okna a pozorovala noční Sydney. Za těch pár dní jsem si tohle město oblíbila a lidi v něm. Koukla jsem se na Michaela a usmála se. On mi úsměv oplatil. Kluci v Sydney jsou mnohem hezčí než v L.A. Teď jsem ráda, že táta dostal tady práci. Protože kdyby ne. Nepoznala bych Erin, Caluma, Luka, Ashtona a hlavně Michaela. Toho nejlepšího kluka na světě.

Michael zastavil. Vystoupili jsme. Viděla jsem velký nápis THE BLUE. Michael psal, že je to jeden z nejlepších klubů v Sydney. Vešli jsme dovnitř. Hned jsem si všimla Caluma a Luka. Šli jsme k nim.

"Lily." říkali oba najednou. Oba dva byli na mol. Luke nám objednal pití. Byla to čistá whisky. Vypila jsem jí a ostatní taky.

"Jdeme tančit." vykřikl Calum. Všichni jsme vstali a šli na parket. Michael mi dal ruce na boky. Začali jsme se hýbat do rytmu. Musela jsem se zasmát, když jsem viděla Caluma, jak tančí.

Celý večer vypadal nějak takhle. Tanec - piti - tanec - pití. Koukla jsem se na hodiny. Bylo jedenáct. Koukla jsem se na mobil. Bylo tam plno zmeškaných hovorů od mámy nebi táty a SMS.

"Asi bych měla jít." řekla jsem. Vstala jsem, zamotala se mi hlava. Michael mě chytil. Vyšli jsme ven. "Ty jdeš se mnou." smála jsem se. Kývl a já se usmála.

Můj dům byl blízko, tak nám cesta zabrala asi jenom půl hodiny. Byli by jsme tam rychleji, kdyby Michael několikrát nespadl.

"Ahoj." řekla jsem a políbila ho na rty. Zamával a odešel pryč. Odemkla jsem dveře a vešla dovnitř.

"Kde si sakra byla?" zakřičela máma.

"Venku." zasmála jsem se.

"Ty jsi pila?" řekla.

"Trošičku." smála jsem se.

"Určitě za to může ten Michael. Máš domácí vězení." křičela. "Nechci aby jsi se s ním dál stýkala." řekla a já vykulila oči.

"Cože? Proč?" vyjekla jsem.

"Protože jsi kvůli němu opilá. Dokud jsi nepoznala toho kluka, nepila jsi." řekl.

"On za to nemůže. To já jsem to chtěla. " řekla jsem.

"No jasně." řekla falešně. Zamracila jsem se. Odešla jsem do svého pokoje.

"Lily!" křičela máma. Ignorovala jsem jí a šla do koupelny, kde se umyla. Hned jsem si šla lehnout.

Krátký :(

Omlouvam se za chyby :*

Don't  [Michael Clifford]Kde žijí příběhy. Začni objevovat