Adsız Bölüm 1

18K 6 63
                                    

         YAZARIN NOTU  

Bir hikaye birçok yönden anlatılabilir. O hikayeyi güzel yapan yazarın seçtiği yolu en güzel şekilde güzel kelimelerle anlatmasıdır. Harry Potter acaba gerçekten bitti mi? Bence hayır bu kadar güzel bir hikaye yazarın gözünde bitebilir ama hayranların gözünde… Rowling kadar güzel olmuş demiyorum onun kadar güzel olmadı olamazda sizden bu hikayeyi bunun farkında olarak okuyup eleştirinizi buna göre yapmanızı istiyorum.

Bize Harry Potter serisini kazandıran JOANNE KATHLEEN ROWLİNG’e ve bu kitapları Türkçeye çeviren KUTLUHAN KUTLU ve SEVİN OKYAY’a teşekkürler.

BÖLÜM 1: ŞÜPHELER

            Gecenin en karanlık olduğu vakitte Harry birden gözlerini acıyla açtı bu olabilir miydi? Ginny’i uyandırıp uyandırmama konusunda çok kararsızdı. Belki de yalnızda hayaldi en iyisi hiç olmamış gibi uyumaktı bir daha olursa uyandırırdı. Sabah kalktığında kahvaltı hazırdı. Masaya oturduğunda hala aklı dün gecede kalmıştı.

‘’Harry sen iyi misin? Yorgun görünüyorsun dün uyuyamadın mı?’’

‘’Yok, hasta değilim dün işte bir mesele vardı da onu düşünüyorum. Bu akşam abinleri davet edelim mi yemeğe.’’

‘’ İyi olur. Hermione de geçen bir ara toplanalım demişti. Sen işteyken abime dersin.’’

‘’Tamam, hadi görüşürüz. Geç kalmayayım.’’ Bunu dedikten sonra Harry hızlıca mutfaktan çıktı. Biraz daha kalırsa Ginny şüphelenebilirdi. O sırada Ginny birşeyler söylüyordu ama ne dediğini anlamadı. Bakanlıktaki seherbazlar bölümüne buharlaşmıştı bile.        

BÖLÜM 2:SÜRPRİZ

‘’Günaydın Harry’’

‘’Günaydın Ron, bu akşam yemeğe bize gelin. Kaç gündür Ginny söyleyip duruyor.’’

‘’Tamam, abi Hermione’ye baykuş gönderiyorum hemen. Senin rengin solmuş gibi. Dünkü katilin kaçmasına mı üzüldün? Merak etme hiçbir yere kaçamaz. Mugglelarada haber verdik her yerde aranıyor. Başını çıkardığı gibi seherbazlar hemen tepesindedirler.’’

‘’Güzel onu yakalamamız lazım itibarımız buna bağlı.’’

‘’Sen merak etme bizzat ben ilgileniyorum’’

‘’Tamam, Ron bir gelişme olduğunda bana haber ver. Odamdayım.’’

‘’  Tamam, Harry ben Luna’nın yanına çıkıyorum.’’ Dedikten sonra Harry’nin yanından ayrıldı. Harry düşünceli bir şekilde odasına doğru yürürken aklı hala yara izindeydi. Başını kaldırdığında odasının önüne geldiğini gördü kapıda ismi yazıyordu. 

            ‘’BAŞ SEHERBAZ HARRY POTTER’’

Voldemort’u öldürdükten sonra Hogwarts’da yedinci yılını okumuş daha sonrada seherbaz olmuştu. Sınavlar gerçekten zordu ama onun bu işe doğuştan yeteneği vardı. Sonra gösterdiği başarılar sayesinde baş seherbaz olmuştu. Bu sırada Ginny ile evlenmiş mutlu bir hayat sürüyordu. Tüm bunları düşünürken gözleri karardı. Düşmemek için kapıdan tutundu, Yara izi çok fazla acıyordu ama bu nasıl olabilirdi. Beyni onu uzaklara çekti

            Şimdi bir ormanın tepesinde eski bir oduncu kulübesindeydi. Kendi kendine fısıldıyordu:

‘’O bakanlıkta. İntikamı alacağım. Benim her şeyimi aldı bende O’nun her şeyini alacağım. Harry Potter beni bekle. Sağ Kalan Çocuk artık sağ olmayacak.’’ Ve gözü koluna kaydı. Kolunda simsiyah bir işaret vardı.

HARRY POTTER 8: Geri Dönen KaranlıkDonde viven las historias. Descúbrelo ahora