9-Dragoste cu nãbădăi

131 11 0
                                    

Harry-Dar nu o să se mai întâmple asta niciodată,îmi pare rău.

  Eu-Nu mai am nevoie de nicio scuză tâmpită de a ta, mi-a fost de ajuns ce am vãzut.

  Harry-Te rog,Maya. Aș face orice să îți arăt că doar pe tine te iubesc, și așa a fost mereu, crede-mă! Poate am mai clacat din cauza situației,dar nu am fãcut-o intenționat, doar pe tine te vreau!

  Eu-Și unde mã vrei, la tine în pat? Poți merge la Alicia, pentru ce mi-ai făcut nu o să te iert niciodatã! Știai cât de mult te iubesc,dar nu ți-a păsat deloc.

  Harry-Ba îmi pasã, crede-mă și eu te iubesc mai mult ca pe orice, ești cea mai importantă persoanã din viața mea și nu am vrut niciodatã să te rănesc sau ceva.

  Eu-Bine,bine.

  Harry-Deci, mă ierți?

Eu-Mai vedem noi, pot să uit, dar nu știu dacã pot sã și iert .

  Harry-Ai noroc că te iubesc prea mult.

  *Și Harry se apropie de mine, sărutându-mă,în acel moment când buzele lui reci le-au sărutat pe ale mele, mi-am dat seama cã sunt salvată, mă simțeam iubitã, dar am conștientizat ce face și m-am retras, spunandu-i că trebuie să mai aștepte. Deci, toată ziua mea de azi, a fost practic oribilă. Și dintr-o dată mi-am amintit că mâine trebuia să mergem la Harry, mâine era sâmbătă. Uff, mi s-a părut că a trecut un secol, nu 5 zile. *

  Eu-Annes, uite îmi pare rău,dar eu nu te înlocuiesc cu nimeni, și nici nu o voi face vreodată, tu o ai pe Alicia și...mnaa.

  Annes-Maya, uite, astãzi totul a fost în ceață, totuși, serios acum, cum ai putut să îi faci asta Aliciei, cum ai putut?

  Eu-Ți-am mai spus. Ea șu Harry, i-am găsit în camera mea. Annes, în camera mea, cum a putut târfa aia să facă așa ceva?

"Împreună" sună al dracului de bineWhere stories live. Discover now