Selectează-le pe toate
  • Sonsuza Dek
    246K 7.1K 56

    *Her zaman ki klasik kurguları unutun. Bu hayatımızın en güncel, en olağan hikayesi.* * Tek bir zerrene zarar vermesine izin vermicem, ve sen benim biricik meleğim olmayabilirsin ama bir tanecik ilk aşkımsın, sen benim bir tanecik ve hiç bir şeye değişmeyecek aşkımsın.

    Pentru adulți
  • Aşka DEĞER
    116K 2.6K 44

    Arel Ve Handenin hikayesi... Tüm cesaretimi toplayarak yanına gittim ve omuzuna kocaman bir öpücük kondurdum uyansada hiç birşey değişmezdi artık nede olsa o patronun ogluydu istediğini yapar ve alırdı.Ne diyecektim benimle yattın evlen mi tabıkıde hayır adam bana gitmemi söylemiş ben ise gidememiştim çünkü hiç gi...

    Pentru adulți
  • DELİ(RAFTA)
    28.2M 1M 100

    Annem ve babam, bana karşı hiçbir zaman, o sevgi dolu ve ilgili anne babalar gibi olmadılar.O yüzden ben de küçüklüğümden beri kendimi, rengârenk hayaller kurarak mutlu etmeyi öğrendim.En sevdiğim hayalin rengi ise beyazdı.Beyaz bir gelinlik... Beyaz, mutluluğun, aşkın ve bir gün kendi yuvamı kurabileceğimin müjdecisi...

  • KUMSALDAKİ METEOR (raflarda)
    19.1M 463K 48

    Lisedeki ilk yılımdan sonra her zamanki Bodrum tatilinin düşüncesi, benim için fazlasıyla sıradandı. Ama sıradan olmayan bir şey vardı ki o da yan evdeki çocuktu. (Tüm hakları yastığımın altında saklıdır)

    Finalizate  
  • YENİ ÇOCUK
    18.2K 563 15

    "Belki ihtiyacım olan yeni biri değildi. Yeni bir hayattı belki de. Yeni bir ben. Belki de yeni bir şehir. Ben bunları düşünürken çalar saatim ikinci kere çalmaya başladı."

  • Annemin Gelini Olur Musun? (Raflarda)
    12.4M 252K 87

    "Sen annemin istediği gelinin tam zıttısın. Boyama tahtası bir yüzün, sarı olan boyalı saçların, beyaz bir tenin, çılgın ve kıpır kıpır bir kişiliğin var...Ha birde bakire değilsen tam da annemin istemediği gelin tipine uyacaksın. Bakire değilsin değil mi?"

    Finalizate  
  • Sessiz
    66.6M 2.2M 70

    "Bu dünyada neyi en çok istersen o senin imtihanındır."

    Finalizate   Pentru adulți
  • SİMSİYAH..
    612K 18.4K 44

    "Onu ilk gördüğüm anı hatırlıyorum da, ne kadar şapşaldı.Bir sonraki karşılaşmamızda da çirkefti.Bir diğerinde masama oturan küçük bir yalancıydı.Şimdi ise sadece benim."

    Finalizate