It hurts || taekook [Comple...

Jks_mommy1 tarafından

118K 9.1K 6.3K

Kim Namjoon , detinatorul companiei Kim , a rămas văduv de cand sotia acestuia a murit intr-un accident de ma... Daha Fazla

non-capitol
~Personaje~
💠Capitolul 1💠
🔮Capitolul 2🔮
✨Capitolul 3✨
🍪Capitolul 4🍪
💠Capitolul 5💠
🔮Capitolul 6🔮
✨Capitolul 7✨
🍪Capitolul 8🍪
🌌Capitolul 9🌌
🎑Capitolul 10🎑
🔱Capitolul 11🔱
💠Capitolul 12💠
✨Capitolul 13✨
🌠Capitolul 14🌠
☪️Capitolul 15☪️
♣️Capitolul 16♣️
🌃Capitolul 17🌃
🌆Capitolul 18🌆
💠Capitolul 19💠
⚫Capitolul 20 ⚫
🧸Capitolul 21🧸
🌈Capitolul 22🌈
⛔Capitolul 23⛔
⚠️Capitolul 24⚠️ ( RAPE)
🔆Capitolul 25🔆
☯️Capitolul 26☯️
🏳️‍🌈Capitolul 27🏳️‍🌈
🎭Capitolul 28🎭
🎑Capitolul 29 🎑
👅Capitolul 30👅
🐰🎂Capitolul 31🎂🐰
💀Capitolul 32💀
🍬Capitolul 33🍬
🔪Capitolul 34🔪
🌆Capitolul 35🌆
⚘Capitolul 36⚘
🔞Capitolul 37🔞(SMUT)
🌌Capitolul 38🌌
🤡Capitolul 39🤡
FACE REVEAL
🍪Capitolul 40🍪
🍫Capitolul 41🍫
🍓Capitolul 42🍓
🐥Capitolul 43🐥
🥂Capitolul 44🥂
⚡Capitolul 45⚡
🐇Capitolul 47🐇
✨Capitolul 48✨
🥛Capitolul 49🥛Blowjob 18+
💫Capitolul 50💫
🎄Capitoul 51🎄
🎁Capitolul 52🎁(smut)
🐯Capitolul 53🐯
🌠Capitolul 54🌠
🔞Capitolul 55🔞
🍌Capitolul 56🍌
⛈Capitolul 57⛈
🍌Capitolul 58🍌
🍑Capitolul 59🍑(SMUT)
ANUNȚ IMPORTANT!!
🔥Capitolul 60🔥
🍌Capitolul 61🍌 (Blowjob)
🧊Capitolul 62🧊
🌆Capitolul 63🌆
🌹Capitolul 64🌹
❤FINAL❤
THANKS
ANUNȚ

🐰Capitolul 46🐰(SMUT)

2.3K 134 147
Jks_mommy1 tarafından

POV:Autor



"Am ajuns. Ultimele cuvinte?" Spune brunetul si se intoarce catre Jungkook.

"U-ultimele cuvinte? da' ce o sa mor??". Se infricoșează micutul.

"Trebuie doar sa ai incredere in mine.." . Brunetul il săruta scurt .

"Acum chiar ca ma sperii...".

Brunetul isi linge buzele si apoi dă incet din cap. "Ai spus ca ai face orice pentru mine, nu?".

"Tie chiar iti place sa intorci tot ce spun impotriva mea, nu?". Se bosumflează acesta.

"Altfel n-ar mai fi amuzant". Wink.

Brunetul il ia de mana pe micuț si intra in casa, fara a mai irosi timpul, brunetul se duce in liniste in bucatarie si isi ia ce are nevoie.

"Hyung! Dumnezeule! Nu-mi vine sa cred!". Se aude vocea tare a micutului.

"Șșhhh!".

"Omg! Hyung! Ce faci cu catușele alea??

"Jungkookie, taci! ". țipă-sopteste brunetul.

Namjoon isi face aparitia pe jumatate adormit. Acesta abia vedea, era destul de intuneric fiind aprinsă doar o veioză. "Ce se intâmplă aici?".

Brunetul se panica si ascunde rapid catușele. "Nimic, noi abia am ajuns si acum o sa mergem in camera noastra". Spune rapid acesta si apoi se uită cu mânie la micut.

"Bine, duceti-vă in camera voastra si culcati-vă. Sper ca nu i-ai dat nimic lui Jungkook sa bea ". Se incrunta Namjoon.

"Nu, normal ca nu. Asa exagerează el deobicei. Cineva trebuie sa-l invete minte". Se incruntă brunetul si apoi realizează ca Jungkook avea rochită pe el. "Poti sa pleci, totul e in regula acum" Namjoon pleacă frecându-se la ochi "Copii ăstia...".

Micuțul se joacă cu degetele sale si intreaba mirat. " hyung... catușele alea sunt reale ? De unde le ai ?? ".

Brunetul scoate catușele si merge incet spre micuț. "Trebuie sa te invat sa-ti tii gura aia".

"Taehyung..." . Micutul se dă câtiva pasi in spate zâmbind "Poti face asta.. doar daca mă prinzi!" Acesta fuge rapid pe scari cu brunetul in urma lui.

"Jungkook! Deschide usa! ". Incearca brunetul sa o deschida dar micuțul o tinea si chicotea intruna.

Brunetul impinge cu putere in usa facându-l pe micuț sa cada pe podea . "Auuchh! ". Se dă micutul inapoi tinând o mana pe genunchi.

Brunetul inchide usa si se duce in fata micutului. "Te doare? Ugh.. tu nu stiai ca dupa râs urmeaza plâns?". Spune acesta sarcastic.

Micutul se uită cu ochii umezi la brunet. "Aishh... a inceput sa sângereze.. ". Acesta voia sa capete atentie cu orice preț.

Brunetul îi apuca cu putere mainile si ii le duce la spate.

"Hyung!... sa nu zici ca, imi pui catușele alea??".

"Taci din gura!".

Micutul inchite in sec simtind fiori pe șira spinarii, brunetul chiar ii spuse să taca?? Nu se supara totusi, și brunetul stia asta, stia cat de masochist e micutul, chiar daca nu o arata.

Brunetul ii pune catusele la spate, strângându-ile pe incheieturi. "Hyung, le-ai strâns prea ta-" micutul este oprit de sarutul neașteptat al brunetului. Sărutul devenea din ce in ce mai aprins, brunetul atingându-i coapsa expusa.

Brunetul rupe sărutul si se ridica rapid in picioare ducându-si mana la curea in timp ce il masura pe micuțul neputincios de pe podea .

Brunetul isi dă cureaua joș si se lasa la nivelul micutului cu un rânjet pe fata. Ii ridica fata cu un deget uitându-se la gâtul lui si apoi ii atinge gâtul cu cureaua care era, de precizat, gucci. (Obssesion with this)

Micutul il privea nedumerit cum isi plimba cureaua pe gâtul lui.

Brunetul ii pune cureaua in jurul gâtului făcându-l sa-si mareasca ochii. "C-ce faci??". apoi ii inchide cureaua pe gât ,nu prea strâns, dar destul cat sa simtă o mica presiune.
"Hyung! Nu sunt câine! Nici honey nu are zga-" micutul simte cum este tras de cureaua din jurul gâtului, iar la sfârsitul ei se afla Taehyung care ii facea semn sa taca din gura.

"Tu chiar nu poti sa-ti tii gura, nu?". Brunetul se deschide la blugi si ii lasa pana la genunchi apoi se duce in fata micuțului. "Ai prea multă energie... iar eu sunt aici sa te storc de ea.". Isi dă boxerii jos.

Jungkook stia ce urma dupa asta, si sincer nu-l deranja deloc. Taehyung era ca o gustare pentru el ce voia sa o guste la nesfârsit, ba chiar o iubea mai mult decat banana milk🌚

Brunetul apuca de curea si trage un pic făcându-l pe micuț sa se ridice in genunchi.

"A-aishh..". Micutul uitase de lovitura pe care o avea la genunchi.

Brunetul îi atinge buzele cu membrul său din care curgea putin lichid lipicios, semn ca deja era excitat, micuțul il privea in ochi,in ochii de diavol prin care acum, puteai vedea iadul. Micutul nu putea minti ca nu-l excita toate astea, inima ii batea cu putere, nu fusese niciodata in asa postura inainte.

"Deschide gura". Ii ordona brunetul. acesta incepe sa patrunda incet in gura micutului.

"Shit..."

Micutul isi misca limba pe membrul brunetului simtind cum se intărește din ce in ce mai tare, incepe sa faca miscări de dute-vino incercând sa ia cat mai mult in gura in timp ce il priveste pe brunet sa-i vada reactia.

Brunetul avea capul lasat pe spate iar Jungkook putea jura ca e cea mai frumoasa priveliște pe care o vazuse vreodata.

Brunetul îi duce mana in par si il deschide ca apoi sa apuce de el. (era prins in coc)

Incepe sa-si miste soldurile pătrânzând adânc in gâtul micutului.

Toata situatia asta il face pe micutul sa geama cu nerusinare , fie ca era de placere fie ca era din cauza inecului.

Brunetul se oprește si il priveste pe micutul ce respira greu. Parul său negru si dezordonat, creionul sters de la ochii, rochita scurtă care abia mai statea pe el si faptul ca avea cureau strânsa de gat si catusele la maini ,il face pe brunet sa vrea sa-l sfâșie pe iepurașul deja extenuat.

Brunetul il trage de curea,punându-l mai aproape "a-ahh" îl apuca de maxelar, lasându-l cu gura deschisa.

"Stiu că adori cand te domin si mă comport urât cu tine. Asa ca fii o târfă cuminte si fă-mi jocul".

Micuțul tremură. T-târfa? M-aș putea obișnui cu asta. Micutul simtea o senzatie ciudata in stomac, pe o parte ii placea sa fie bebelușul lui Taehyung, si pe de alta, adora si rolul de târfa.

"Ti-a mâncat pisica limba?" Brunetul îl apuca de fată si ii priveste buzele roși, ca apoi intr-o fractiune de secunda sa inceapa sa-l sarute din nou cu pasiune. Micuțul cade pe spate, brunetul fiind deasupra lui. Pozitita in care erau nu era prea comfortabila pentru micut care avea catusele la spate.

Brunetul coboară rapid cu săruturi disperate spre gâtul micuțului in timp ce mainile îi atingea pieptul,care dupa parerea brunetului, era mai mare decat a lui Jenny.

Satana: i mean,ya'll can see the difference. Doamne iarta-ma.. ce am ajuns sa fac🤩

"Hai sa scăpăm de hainele astea" brunetul incearca sa-i dea rochita jos, dar isi da seama ca nu poate fiindca micutul avea catușele la mâini. "Stii ceva?" Brunetul aduce un cuțit "Mai bine o taiem" . Micutul isi marește ochii. "Nu hyung! Cum sa o tai??" Brunetul nici nu îl ia in seama si incepe sa taie partea de sus a rochiței.
"........." micutul se uita nedumerit la rochita sfâsiata de pe el. "Nu-ti face griji! Poti sa-ti cumperi cate vrei maine. Dar acum... lasa ma sa te iubesc " Brunetul se apropie din nou de el cu un rânjet in coltul gurii.

Micutul se uita la brunet,apoi la pieptul lui expus, apoi din nou la brunet simtind cum se inroșeste. "H-hyung! Nu te mai holba asa...".

"Imi explici si mie de ce ai sâni? ". Ridica o sprânceană.

"Cee?? Nu am! Hyung akajaajsjajajajjsj".

Brunetul râde "Vino-ncoa!" coboară cu saruturi de pe gât pana pe pieptul de un alb imaculat si lasă cateva semne mov. Brunetul îl priveste in ochi in timp ce ii linge si muscă sfârcul. "AhHh.. hHyung...". Brunetul rânjeste simtind cum micutul tremura sub el "Ești asa de sensibil" .

Micuțul tânjea pentru mai mult iar brunetul stia asta, ii vedea privirea disperata . Isi lasa mainile pe talia acestuia, o mana ducând-o pe coapsa ,mângâind-o incet in timp ce îi mușca si lingea sfârcurile rozali.

"AhHa..mHhm.. " gemetele neincetate ale micutului il faceau pe brunet sa se simta si mai excitat, penisul acestuia parca urla ca vrea sa fie eliberat.

Brunetul se lasă mai greu pe micuț, simtindu-i pielea peste a lui si îsi duce o mana pe fundul acestia ca apoi sa-l plesneasca. Micuțul geme fara rușine, nu simtise niciodata asemenea placere.

"Iti place, nu-i asa?". Il apuca de fund cu putere, mana lui venoasa se potrivea perfect pe fundul acestuia. Cu cealanta mana se juca si tragea de parul negru si matasos.

"aAhH..! D-da... "

"Aici sau in pat?". Intreaba brunetul si isi da si tricoul jos.

"In pat, podeaua asta nu e comfortabila deloc... " . face botic micutul.

"Cum dorești! " brunetul il ia rapid pe micuț in brate si il suie in pat.

"Whoa..." .

"Ce? Ce e ?".

Brunetul il putea admira pe micut toata viata. Putin din hainele sfâsiate care mai erau pe acesta, felul in care statea ca o papusă in mijlocul patului,cu mainile la spate si cureaua la gat, parul ce îi statea in ochii bulbucati si buzele rosi care ii ieseau prea mult in evidenta. what a view.

"Arati... ireal". Micuțul se inroșeste instant. "Eu arat ireal? Tu te-ai uitat in oglindă pana acum , Domnule Kim? ".

Brunetul rânjește. "Asta clar e kink-ul tau, Iar mie imi place.... imi place sa te pot avea in toate modurile posibile, sa fii numai al meu si sa fac tot ce vreau cu tine ..." Ii pune o mana pe picior si apoi il sarută (piciorul) doar eu sa te fac sa simți iubire, placere,durere.. Ii duce o mana după gât si ii strânge curea mai tare.

Micutul simțea presiunea si mai mare in jurul gâtului acum.

"Doar eu sa te iubesc, sa te alint, sa te simt ". Ii șopteste in ureche dându-i fiori si apoi il intoarce, punându-l cu fata in perne, ii da o palma puternica la fund.

"Te-a durut ?".

"Mhm" .

Brunetul ii mai da o palma la fel de tare. "Nu te aud!" .

" D-da... ".

Brunetul îi mai da o palma, de data asta mai puternică. Micuțul isi strânge ochii de durere, brunetul avea mâinile foarte mari si aspre.

"H-hyung... doare!".

"Care e numele meu?? ". Brunetul ii mai da o palma de 3 ori mai tare facându-l sa tresară .

"aHh! ..D-domnule Kim, ma d-doare...".

Brunetul zâmbeste putin si isi plimbă mainile pe fundul roșu al micutului si dintr-o dată intra in acesta fara sa-l avertizeze.

Micutul geme puternic si isi tine respiratia pentru cateva secunde. Taehyung face mișcari lente făcându-l să-si muște buza.

"MHm... esti doar al meu, imi aparții, ai inteles?".

"D-da.. Domnule Kim ".

Brunetul zâmbeste multumit si face mișcari de 3 ori mai rapide acum .

"AHha..mHhm..agh..aghhag...". Geme micutul simtind o caldura imensă, de data asta nu mai simțea durere, ci doar placere. Brunetul accelera din ce in ce mai tare auzind gemetele neincetate ale micuțului.

"Agh..mHHm.. ești minunat Jungkookie...". Brunetul respira din ce in ce mai greu, si voia din ce in ce mai mult. Il trage de maini cu o mana făcându-l sa-si arcuiasca spatele, si cealanta i-o tinea in jurul curelei de la gât. Acesta intra cu salbaticie in micuț făcându-l sa tipe de placere si sa nu-si mai simtă picioarele .
"Ngh..ahHa..mhHmh..ahgmh.."

"AhHmHhm.. h-hyung..prea mult...nghmhm.....". Plânge micutul de placere.

Brunetul nici gând sa incetinească, se simtea in al noua-lea cer si simțea ca e aproape. Ii sărută spatele , această arcuindu-se si mai mult punându-i in evidentă talie perfectă.

"Fuck! Intoarce-te prințesă ".

Micuțul simți fluturași in stomac auzind porecla brunetului.

"Gurița mare... " micutul deschide gura cat poate, si pentru prima data, chiar era entusiasmat sa simta gustul lichidului alb .

Cu inca cateva frecări, brunetul se eliberează in gura micuțului care de data aceasta parca savura fiecare strop .

"Ce iepuraș ascultator". Brunetul ii ciufulește parul. Micuțul se uită cu ochii bulbucati si plini de speranta la brunet. "Hyung.. acum poti sa imi dai catușele jos? Devin insuportabile..."

Brunetul se duce si se uita in cameră dupa chei, se uita dezorientat prin toata camera. "Jungkookie, nu le mai gasesc,cred o sa rămâi asa...". Micutul incepe sa se panice, simtea ca nu mai supoartă catusele strânse la maini, il dureau toate oasele.

"Nu..hyung..trebuie.. trebuie sa gasesti cheile... nu pot sa stau asa.. nici nu am cum sa dorm asa... ce o sa zica mami? Sau si mai rau, domnul Namjoon??".

"Nu le gasesc Jungkookie! Daca le vrei asa tare, caută le tu! Ce te plângi atat??" Tipa brunetul, acesta voia doar sa-i faca o glumă.

Micutului ii se pun mici lacrimi in ochi si incepe să ii tremure buza de jos. Atunci brunetul si-a dat seama ca a incurcat-o din nou.

"Oh no... nu nu Jungkookie! Nu plânge, doar glumeam! Uite cheile, sunt la mine, voiam doar sa te pacalesc..". Brunetul ii eliberează rapid mainile .
"Nu te-as fi lasat niciodata asa! Imi pare rău ca am țipat la tine, iepurașul meu mic.. ". Îi sărută frunteă si apoi incheieturile roși. Acesta observă lovitura pe care o avea micutul la genunchi si o sărută, mai devreme nu o luase in seama si acum parcă regreta.

"M-am s-speriat... am crezut ca te enervez si că... nu mă mai i-iubești.. ". Suspină micutul.

"Imi pare rau Jungkookie, cum sa nu te mai iubesc? Esti mai pretios decat oxigenul pentru mine " . Il imbrătisează și ii săruta obrajii rozalii.

Peste 30 de min

"Jungkookie? ". Brunetul se uita in oglinda si isi stergea parul ud cu un prosop.

"Da? ". Micuțul era in pat in pijamalele sale preferate, tinându-si ursulețul in brate. ( e vorba despre teddy bitches)

"Ai vrea sa avem un bebeleuș?". Brunetul putea vedea prin oglindă fata entuziasmată a micutului.

"Serios hyung? Chiar putem avea un bebeluș?? ". Micutul avea zâmbetul pana la urechi, brunetul se abținea sa nu râdă.

"Da, de ce nu? Trebuie doar sa rămâi insărcinat " incearcă brunetul sa pară cat mai serios.

Micuțul se uita trist la mainile sale. "Pai.. cum se rămâne insărcinat?".

Brunetul se duce in pat langa micuț .
"Păi, asta ar inseamna sa o facem de mai multe ori pana ne iese.. ca altfel nu merge. Cred ca, cred ca de vreo 3 sau patru ori pe zi.. cam asa ".

Micutul isi ridică bluzița si se uita la burtica lui. "Si o sa am un bebeluș in burtică? " isi lasa capul pe o parte.

Brunetul iși musca buzele cu putere, drăgalăsenia micuțului era prea puternică. "Mhm, si bebelușul o să fie la fel dragalaș ca si tine" . Isi pune capul pe burta micutului .

"Hai hyung! Ce mai stăm? Haide sa facem bebelușul". Chicotește micuțul.

"Nu acum iepuraș, acum trebuie sa dormim, ok? ".

"D-dar.. dar eu vreau bebeluș acuma! Nu-i corect... ".

"Tu ești un bebelus". Brunetul îi sărută buzele si zâmbește uitându-se la fata incruntată a micutului.






























































______________________________________
Satana: Cineva să-i explice va rog ca el e bebelușul😭😭

Fata lui urlă PERFECTIUNE jur 😌😭

Just... look at him

ARMYs be like: single forever check😭😭

Okumaya devam et

Bunları da Beğeneceksin

30.5K 2.1K 53
Taehyung este atat de orbit de răzbunare incât ajunge să răpească si să tortureze un baiat nevinovat de 18 ani. Restul, aflați singuri. Top: Taeh...
89.5K 5.1K 49
- Spune-mi că ești a mea, îmi șoptește pe piele, iar eu încuviințez ușor din cap, coborându-mi mâinile pe corpul său. - Sunt a ta... îngaim cu greu...
314K 6.9K 36
(FINALIZAT) ** I-au aer in piept și sparg muzele mele de buzele lui foarte apetisante...intram într-un sărut lung..frumos și pasional...unul care nu...
3.7K 353 17
ABUSER este o carte despre un pui de omega tigrut care după moartea mamei sale rămâne în grija tatălui sau care devine alcoolic începând să abuzeze d...