A vonzás törvénye

Bởi kollarbettiofficial

1.9M 15.1K 3.5K

KÖNYVKÉNT MÁR MEGVÁSÁROLHATÓ A BOLTOKBAN! CÍM: A vonzás törvénye FÜLSZÖVEG: Serenity édesanyjával egy távoli... Xem Thêm

ELŐSZÓ
1. FEJEZET
MEGJELENT A KÖNYVEM!
JÖN A MÁSODIK KÖNYV!!
E-KÖNYV
KÖNYV KIBESZÉLÉS
INTERJÚK VELEM
ACErevételek ;)
VT JÁTÉK!!
FRISS HÍR A KÖNYVRŐL!
Tartalom
DEDIKÁLÁS!!
KÖNYV TARTALMA + ELŐRENDELÉS
ELŐRENDELÉS
1. FEJEZET
🍾🎆 Közös Szilveszteri különkiadás🍾🎆
FONTOS KÉRDÉS
FONTOS!
Még valami
SZAVAZÁS
HASONLÓ SZTORIK
🎃 Halloween-i különkiadás, 1.rész 🎃
🎃 Halloween-i különkiadás 2.rész 🎃
🎃 Halloween-i különkiadás 3.rész 🎃
🎃 Halloween-i különkiadás 4.rész 🎃
🎃 Halloween-i különkiadás, 5.rész 🎃
🎃 Halloween-i különkiadás, 6.rész 🎃
🎃 Halloween-i különkiadás, 7.rész 🎃
🎃 Halloween-i különkiadás, 8.rész 🎃
🎃 Halloween-i különkiadás, 9.rész 🎃
🎃 Halloween-i különkiadás, 10.rész 🎃
🎃 Halloween-i különkiadás, 11.rész (vége) 🎃
ÚJ TÖRTÉNET
🎅 Mikulásos különkiadás előzetese 🎅
🎅 MIKULÁSOS KÜLÖNKIADÁS 🎅
🎄 Karácsonyi Üdvözlet 🎄
Olvasói vélemények
KÜLÖNKIADÁS: FORDÍTOTT VILÁG - 1.rész
FORDÍTOTT VILÁG, 2.rész
FORDÍTOTT VILÁG, 3.rész
FORDÍTOTT VILÁG, 4.rész
Még mindig kiadják a könyvem ááá
FORDÍTOTT VILÁG, 5.rész
Kiadás folyamata
Könyv megjelenése!!!
INTERJÚ A SZEREPLŐKKEL
INTERJÚ A SZEREPLŐKKEL- 1. kérdés
INTERJÚ A SZEREPLŐKKEL - 2.kérdés
INTERJÚ A SZEREPLŐKKEL - 3.kérdés
INTERJÚ A SZEREPLŐKKEL - 4.kérdés
EGY HÉT A MEGJELENÉSIG!!
INTERJÚ A SZEREPLŐKKEL - 5.kérdés
INTERJÚ A SZEREPLŐKKEL - 6.kérdés
1 nap és megjelenés!!
INTERJÚ VELEM (MEGINT)
DEDIKÁLÁS
INFÓ + Képek
NYEREMÉNYJÁTÉK
Szeretnél rákerülni a második könyv borítójára?
MEGÉRKEZETT A MÁSODIK KÖTET!
Dedikálás és egyéb infók
2. könyv WP beleolvasó
Irodalmi Díj szavazás
HOLNAP MEGJELENÉS!!
Dedikálás
Nyereményjáték
JÖN AZ ÚJ KÖNYVEM!

Hogyan zajlik a könyvkiadás?

8.2K 143 28
Bởi kollarbettiofficial

Sziasztok! 

Sokan érdeklődtetek és írtatok nekem, hogy hogyan zajlik a kiadás, szóval írok erről most egy összefoglaló bejegyzést. Bizonyára sokatok szeretne könyvet kiadatni, hasonló álmaink vannak, ezért ha csak ennyivel is, de szeretnék segíteni nektek. 

Listába rendeztem a velem  történteket a könnyebb áttekinthetőség érdekében (ezek csak az én véleményeim/tapasztalataim, nem pedig tények!)

1. Írj egy könyvet: Szerintem addig nem érdemes továbblépni, kiadót keresni, míg nincs meg teljes egészében az, amit ugyebár ki akarsz adatni. Én is fogtam A vonzás törvénye teljes sztoriját és sok hónapon keresztül tökéletesítgettem, javítgattam, kiegészítettem: új részekkel, fejezetekkel bővítettem. 

2/a. Kiadókeresés: Ha már rendelkezel a kész kézirattal jöhet a kiadókeresés. Érdemes feltérképezni minden lehetőséget, megkeresni azokat a kiadókat, akik kiadnak a te általad írt könyv műfajával egyező könyveket. Sok kiadónak KI VAN JELŐLVE EGY IDŐSZAK, amikor fogadnak kéziratokat, ezt mindenképp mérjétek fel előre! És olyan is van, aki nem fogad - épp ezért ehhez a ponthoz tartozik egy kiegészítés (2/b)

2/b. Pályázás: Csak úgy felkeresni a kiadókat és bombázni őket a regényeddel nem biztos, hogy eredményre vezet. Érdemes pályázni, ugyanis ez egy remek lehetőség arra, hogy felfigyeljenek a művedre! (Én azért nem pályázhattam, mert az egész sztori fent volt a neten.)

3. Hogy írtam a kiadóknak? Ha megvan, hogy melyik kiadók szimpatikusak vagy megfelelőek a könyv esetleges kiadásához (és nem akarsz/nem tudsz pályázni) jöhet a megkeresés. Én voltaképpen szétküldtem egy emailt több kiadónak is, melyben arról írtam, hogy van ez a történetem, ami elég megtekintett itt a Wattpaden és ezért szeretnék megpróbálkozni a könyvkiadással. Az én esetemben az volt vonzó, hogy rendelkezem egy egészen nagy olvasótáborral és sokan szeretettétek és vártátok a könyvet és a folytatatást (szóval a ti érdemetek is, hogy megvalósult az álmom, köszönöm!)

4. Hurrá! Sikerült! : Az Agave Kiadó rögtön érdeklődött a könyv iránt, először csak egy szimpla beszélgetést folytattunk, majd nem sokkal később meghozták a döntést, miszerint ha nekem is megfelel, akkor ők kiadnák. Ezt követően szerződést kötöttünk, majd a kézirat a szerkesztőhöz ment, aki miután végzett visszaküldte nekem, megjelölve rajta bizonyos részeket, amik javításra szorulnak. Ezt követően korrektúrázták, tördelték és ekkor már nekem nem is volt több
dolgom vele. 

5. Borító: A borítótervezés és készítés számomra nagyon korrekt módon zajlott, ugyanis írhattam egy összefoglalót, hogy szerintem mi volna jó, ha megjelenne rajta, milyen helyszínek, színek, hangulatok, tárgyak jellemzik a regényemet. A kiadó grafikusa ezek és a kiadó elgondolásai alapján több tervet és készített (sok nagyon klasszat), melyek közül végül választhattam. Szerintem csodaszép lett a végeredmény!

Visszatérő kérdéseitekre válaszként:

Pénzbe került ez nekem? - Nem. A kiadó szerződést kötött velem, miszerint lényegében megvásárolják az én szellemi termékemet, a könyvemet. Nekem semmilyen költséggel nem járt ez. 

Csak online kapható? - Nem. Október 13-tól a legtöbb könyvesboltban ott lesz a maga fizikai valójában. Előre kinyomtatnak x darabot (ami a szerződésben előre meg van határozva), nem pedig akkor nyomtatnak, ha valaki rendel egyet. 

Visszakerül-e a netre a regény? - Nem. A többi sztorit továbbra is írom itt, de ezt az egyet mostmár csak könyv formájában olvashatjátok. Igazából a folytatás is azon múlik, hogy sikeres-e az első, lesz e kereslet a másodikra. 

Van e-könyv? - Van bizony, ez is ugyanúgy megvásárolható, mint a rendes.

Ha kihagytam vagy nem részleteztem valamit eléggé, írjatok nyugodtan!!!

Đọc tiếp

Bạn Cũng Sẽ Thích

629K 18.7K 44
-Kérlek hagyd abba!-mondta Noah és kiszállt a kocsiból. -Mit?-kérdeztem tőle értetlenül. -Ne harapdáld a szád! -Vagyis ne csináljam ezt?-felvontam sz...
59.1K 1.6K 44
- Mi van ha én nem csak a barátod akarok lenni? - Mi? - nem tudtam mást kinyögni, ugyanis annyira meglepett, hogy a szívem leállt egy pillanatra. ...
3.2K 114 22
Milyen egy új iskolába belépni, úgyhogy előtte több fontos ember is magadra hagyott? Vagy milyen már az első nap barátokat találni, akikhez nem akars...
494K 3.7K 22
18+ Dani és Rita mostoha testvérek, akik az élet különös fintora folyamán egymásbaszeretnek. Míg Dani anyja Londonba utazik helyretenni félresilkot...