He is the devil 2

mercgirl_77 द्वारा

122K 7K 4.1K

Продължението на He is the devil! След като Ванеса изчезва, мафията се разпада. Гилински тръгва да я търси, н... अधिक

1. Кой е това?
2. Ванеса?
3. Всеки има нужда от ново начало!
4. Хубаво е да се завърнеш!
5.Благодаря, Ванила!
6. Мислиш, че имам нужда от теб?
7. Как се чувстваш от това?
8. Ревнуваш ли?
9. Какво решаваш, Гилински?
10. От Русия ли си?
11. Ванеса е в миналото.
12. Ще ѝ размажа физиономията!
13. Няма да стане, кукло!
14. Засега нищо не може да се каже!
15. Защото ти ме остави...
16. Няма да чакам вечно...
17. Проблем ли имаш с това?
18. Ще се омъжиш ли за мен?
19. Ръцете горе и никой да не мърда!
20. Гилински, плачеш си за куршум в главата!
21. Има ли значение?
22. Останах сама...
23. Какво означава това?
24. Не си отивай.
25. Няма да ходиш сама!
26. Наташа?
27. И сега какво?
28. Съжалявам!
29. Ще ти помогна.
30. Не знаех, че си момиче, Гилински?
31. Някъде, където си желана!
32. Къде е Ноа?
33. Аз без теб съм нищо!
34. Знам, че всичко това ти харесва!
35. Няма ли да разгледаш с нас?
36. Нужна ни е помощ.
37. Не искам да ми говорите!
38. Винаги има първи път, Кларк!
39. Добра работа, Гилински!
40. Тръгвай си!
41. Ще ги убия!
42. Явно ти си нищо за него
43. Никога не вярвай на мафиот!
44. Май си разменихме ролите?
45. Диего?
46. Няма да бъде голяма загуба.
Бележка
47. Сигурен ли си, че искаш да спреш до тук?
48. Аз съм просто човек.
49. Не знаех, че всички са толкова откачени.
50. Единственото, което правиш е да нараняваш хората...
51. Аз не съм Гилински!
52. Някой май не е в настроение?
53. Няма да се откажа от нея!
54. Искам всичко да свърши!
55. Да!
56. Първата стъпка от плана беше успешна!
57. На думи всеки може!
59. Играта започна!
60. Най-накрая!
61. Кой си ти?
62. Знам за Гилински.
63. Копеле.
64. Той не те заслужава!
65. Сериозни ли са ти намеренията към сестра ми?
66. Обявявам ви за съпруг и съпруга!
67. The end
Rumors
100К!!!
Молба!!!

58. Свали пистолета!

1.5K 93 58
mercgirl_77 द्वारा

Гледна точка на Тони

Снощи беше тежка вечер. Стояхме може би до 4 часа сутринта. След като Гилински си тръгна, Ванеса реши, че ѝ се купонясва яко и направихме парти край басейна. Никой не възрази всички се съгласихме и изнесохме колоните навън. Облякохме си банските, а някои дори и с дрехите скочиха в басейна. И под тези някои, разбирайте Ливай и Бруклин. Ливай просто е странен, а Бруклин беше пияна и говореше несвързани неща. Не че, когато е трезва говори адекватно, но да.

Ванеса и Диего се натискаха няколко пъти, а моето момиче реши да се позабавлява с мен и ме бутна в басейна. Аз също бях от тези, които бяха в басейна с дрехите. Наложи се да отида и да се преоблека, но Елизабет ме заключи в стаята. Не знам какво ѝ стана. След петминутно молене да ме пусне, тя отключи вратата, но също влезе в стаята, а палавата усмивка не слизаше от лицето ѝ. Знаех какво искаше и нямах нищо против желанието ѝ.

Та да, на сутринта, както предполагате всички сме с ужасно главоболие и някои от нас повръщат. Тази вечер обаче купона щеше да продължи и не знам как ще се справим утре с Наташа. Ще бъде по-трудно отколкото си мислим. Гилински може би е прав. Може би наистина идването ни тук беше грешка. Но определено не заемам неговата страна и не искам да се събират с Ванеса. Достатъчно я нарани, а тя заслужава да бъде щастлива и Диего е точният човек. Прави я щастлива. Отново се вижда блясъкът в очите ѝ. Усмивката сияе на лицето ѝ и енергията, която излъчва е по-добра. Този мексиканец ще ѝ докаже, че не всички момчета са еднакви.

-Къде е склада?-Бруклин влезе в стаята, като залиташе леко и се блъскаше в стените.

-Няма склад. В Маями сме.-отговори ѝ провлачено Теса.

-В Маями ли сме? Кога дойдохме?-попита още по-объркано напушената жена в стаята. Бруклин можеше да е най-голямата от нас, но се държи неадекватно през по-голямата част от времето. На 26 е, но поведението ѝ определено не отговаря на годините.

-Mi hermana*, спри наркотиците. Не ти се отразяват добре.-измрънка Ливай и се сгуши още повече в Джонсън. (*сестра ми*)

-Càllate bastardo*, още ми дължиш бонбони.-изсъска му тя, а Ливай само присви очи и ѝ изшътка.(*млъкни копеле*)

-Може ли да говорите на английски? Не всички говорим испански!-обадих се и спечелих неодобрителния поглед на блондинката.

-А ти нали си наполовина испанец?-повдигна вежди и скръсти ръце.

-Puta!-изплюх и тя се засмя.

-Браво, хеликоптер! Напредваш.-запляска с ръце и излезе от стаята.

Елизабет и Ванеса влязоха в стаята и не изглеждаха в настроение. Те двете може би пиха най-много снощи. Елизабет просто се просна на дивана до мен и сложи главата си в скута ми. Започнах да си играя с косата ѝ и се замислих какво да ѝ подаря. Нямах време да купя подарък, защото буквално научих вчера. Какво да ѝ подаря? Какво би ѝ харесало? Ами да! Гривната, която купих от нея! Бях забравил за нея. Добре, че винаги стои в джоба на якето ми.

***

Всички се приготвяхме за дискотеката и аз приготвих гривната на Елизабет. Имах време по-рано днес да отида и да купя кутийка, за да сложа гривната някъде.

Елизабет излезе от банята по халат, а аз не се сдържах и я огледах от главата до петите. Може да съм я виждал и с по-малко дрехи, но никога няма да ми омръзне тази гледка. Приближих се и застанах зад нея, като обвих ръцете си около талията ѝ и започнах да целувам врата ѝ. Тя се изкикоти леко и се обърна към мен. Извадих кутийката от джоба на дънките си и ѝ я подадох.

-Какво е това?-попита момичето пред мен и взе кутийката. Огледа я и я отвори. Очите ѝ засияха и взе гривната.

-Тази гривна я купих от теб. Още от самото начало беше за теб, но не можех да ти я дам. И...сега малко забравих за рождения ти ден и нямам друг подготвен подарък.-обясних, като се почесах зад врата.

-Тони, благодаря ти! Това е най-хубавото нещо, което съм получавала.-отвърна Елизабет и ме целуна. Радвам се, че не е ядосана, защото забравих за рождения ѝ ден.

Гледна точка на Елизабет

Не знам от колко време сме в този клуб, нито колко чаши изпих, откакто съм тук, но пукаше ли ми? Не! Ставам на 23, кучкиии.

Определено бях пияна. Алкохолът течеше във вените ми и беше превзел умът ми тотално. Нищо не можеше да провали този момент. Погледнах към сепаретата и видях Тони да стои там с брат си. Пиеше някакъв алкохол и беше толкова хубав. Иска ми се някой ден да се оженим. Чакай! Какво? Господи, алкохолът не ми влияе добре на мислите. Или пък може би наистина искам? Винаги съм си представяла как отивам пред олтара и там ме чака Тейлър, но после нещата се промениха и си ни представях с Ливай, но и там не се получи. Сега си се представям с Тони и се надявам този път да не се провалят нещата.

Докато си мислех за сватбата ни с Тони видях как някаква блондинка се доближава до бъдещия ми мъж. Тази за каква се взе? Оставих чашата си на бара и веднага закрачих към тях. Извадих пистолета си и го опрях в главата на кокошката.

-Какво правиш? Свали пистолета!-извика Тони, но не му обърнах внимание.

-Сега миличка, на петички се обърни и вкъщи се прибери. Нали?-усмихнах се на момичето, а то изглеждаше уплашено до смърт. Значи добре се справям.

-Д-да.-каза заекващо и веднага побягна. Аз се засмях и прибрах оръжието си. Обърнах се към Тони, а той ме гледаше объркано.

-Какво беше това?-попита.

-Не обичам да деля! Пазя си това, което е мое, Лопез!-казах му, а той се усмихна криво и се приближи към мен.

-Хм...интересно.-измрънка, а аз само се усмихнах самодоволно.

पढ़ना जारी रखें

आपको ये भी पसंदे आएँगी

41.7K 3.9K 100
Намджун и Джин си осиновяват деца, а това са Юнги, Хосок, Джимин, Техьонг и Джънгкук. Момчетата още от сиропиталището делят Кук. След време обаче си...
Help! G. Velik द्वारा

फैनफिक्शन

88.4K 6.3K 68
-Обеща ми да спреш, Хари. - Заклевам се, че не съм го направил. Не и този път. Може да съм правил много, много, много грешки и да съм убивал много, м...
4.4M 24.1K 10
Адам Эддингтон - молод, богат, успешен и невероятно красив. Девушки готовы пойти на все, чтобы оказаться рядом с ним. Однако любые отношения с женщи...
44.2K 1.5K 73
Тя беше неговото обсебване. Тя беше неговият лъч светлина. Тя беше лекарството за всичките му рани. Тя беше надеждата му за един по-добър живот. Тя...