Game on✔️

norasmeets द्वारा

375K 12.3K 3.4K

Katelyn Beckham is de stoere badgirl op het Sint-Lucas college. Haar ouders werken hard en hierdoor heeft ze... अधिक

1.
2.
3.
4.
5
6
7.
8.
9.
10
11.
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Cover
Welke cover
28
Mededeling!
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
Youtube
40
41

39

3.1K 86 15
norasmeets द्वारा

'Dat meen je niet! Wanneer ga je? Moet je die docent weer onder ogen komen? Ik kan echt niet geloven dat je daarmee bijna weg was gekomen.' Ik rol mijn ogen om Dylan zijn enthousiasme. Het is op dit moment pas 5 minuten pauze en die volle 5 minuten heeft Dylan alleen maar aan de telefoon gezeten met Kelsey. Het zou mij eerlijk gezegd niets verbazen als hij voordat hij bij ons kwam al een uur bezig was. Ik vind het ergens wel schattig dat Dylan en Kelsey zo goed in contact zijn gebleven. Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht.

Ik neem een slokje van mijn water op het moment dat Jake zijn arm opeens om mijn schouders heen slaat en mij dichter tegen hem aantrekt. Uh? Wat is hij aan het doen. Zonder enige uitleg sla ik zijn arm van mij af en schuif ik weer terug naar mijn eigen plek. Echt na gisterenavond verbaas ik mij nog over het feit dat ik nu naast hem zit.

'Hij blijft maar door praten he.'
Ik werp een blik op Melody die gefascineerd naar Dylan kijkt. Dylan zelf heeft niet eens door dat we over hem zijn begonnen met praten. 'Ach als jij zo ver weg zou zijn zou ik je ook 24/7 bellen.' Antwoord Matt. Ah Matt is soms echt te schattig. Melody giechelt zachtjes en plaats een zacht kusje op Matt zijn wang.

Opeens voel ik een warme hand op mijn knie. Met zijn duim begint Jake langzaam cirkeltjes te tekenen op mijn ontblootte knie. 'Jake?!' Sis ik. Jake glimlacht schuin en komt wat dichterbij. 'Kom op Kate.' Fluistert hij zachtjes. 'Ik weet wel dat je het wilt.' Is hij nu serieus? Echt wat is er met hem aan de hand de laatste tijd. Ik leg mijn hand op de zijne en haal diep adem. 'Waarom vraag je het niet aan je slet Rosalie.' Bijt ik voordat ik zijn hand van mijn been aftrek en weggooi. Ik hoor hem nog luid zuchten voordat hij zich al mokkend op het eten voor hem richt. Kleuter.

Dan valt Charlotte mij op die een beetje voor zich uit zit te staren. Links van haar zit Dylan luid bellend met Kelsey en rechts van haar zitten Melody en Matt verwikkelt in een gesprek over weet ik veel wat. Ze werpt een korte blik op Dylan en zucht dan diep. Precies op het moment dat ik mijn mond open wil trekken om haar te vertellen over Jack wordt ik abrupt onderbroken door niemand minder dan de luid schreeuwende Dylan.

'Kate! Kelsey kwam net met een geweldig idee. Laten we gaan dubbel daten!'
Uh. Wat?
'Met wie? Ik heb geen vriend.' Dylan begint te knipogen naar mij terwijl hij zijn hoofd wenkt richting Jake. Uh ik denk het niet. Ik wil niet gezien worden met die eikel. 'Ja en dan gaan Matt en ik ook mee.' Roept Melody enthousiast. Ik werp een blik op Matt die lichtelijk verbaasd naar Melody staart. Die heeft er sowieso geen zin in. 'O mijn god ja dan wordt het een drie dubbel date.' Een beetje verbaasd kijk naar Dylan die nu gewoon op een van de meiden lijkt. 'Ik ga niet jongens.' Mompel ik. Ik haat dubbel daten laat staan drie dubbel daten.

Met zijn alle beginnen ze door elkaar te praten over hoe ik mee moet gaan en hoe geweldig de date wel niet gaat zijn, maar ik vertik het om met Jake op date te gaan. Vooral hoe hij zich de laatste paar dagen heeft gedragen tegenover mij. Ik bedoel wie denkt hij wel niet dat hij is? Het valt mij trouwens ook op dat Jake nog geen enkel woord in het gesprek heeft gegooid sinds de dubbel dates zijn opgebracht. Ik werp een korte blik op hem maar hij is te druk bezig met het staren naar de grond. Hij lijk verwikkelt te zijn in zijn gedachtes terwijl hij een beetje zit te friemelen met zijn uniform. Wat voor een enorme emotie wisselingen heeft hij?

Het gemompel en geschreeuw van iedereen begint steeds luider te worden waardoor ik mijn aandacht weer bij het gesprek trek totdat Charlotte opeens keihard begint te schreeuwen.
'Jezus Kate ga gewoon met Jake!'
Iedereen is opeens doodstil. Charlotte lijkt lichtelijk uit haar doen door onze starende blikken en strijkt haar uniform goed. 'Wat ik wou zeggen was. Kate stel je niet zo aan en ga gewoon met Jake op die dubbeldate. Wat er ook nu afspeelt tussen jullie twee, misschien kunnen jullie het dan uitpraten. Want dit is gewoon belachelijk.'

'Precies! Charlotte heeft een heel goed punt.' Zegt Dylan luid voordat hij een arm over haar schouder heen slaat. Ik zie hoe Charlotte haar wangen lichtelijk roze kleuren en hoe ze haar blik afwendt naar de grond. Dan schiet opeens een geweldig idee mijn hoofd binnen. 'Fijn ik ga mee.' Dylan en Melody geven elkaar een enthousiaste high five en ik schud lachend mijn hoofd. 'Echt?' Hoor ik Jake verbaasd naast mij zeggen. Ik draai mij naar hem om klaar om de arrogante blik in zijn ogen te zien maar ze staan oprecht. Wat voor een spelletje is hij nu weer aan het spelen? Weet je wat, ik denk dat het nu maar weer eens tijd is voor Jake zijn payback en ik weet al de perfecte methode. Terwijl ik Jake zijn blik gevangen houdt kies ik ervoor om het spelletje mee te spelen. 'Maar alleen,'

Ik trek mijn blik los en laat hem vallen op Charlotte die een beetje verdrietig voor zichzelf uit staart. 'als Charlotte ook mee gaat.' Verbaasd kijkt ze op. 'Maar ik heb echt geen date.' Zegt ze half lachend. 'Geen probleem. Ik heb een date voor je.' Op dit moment voel ik iedereen zijn ogen gefixeerd op mij. 'Alleen ga ik natuurlijk niet vertellen wie.' Een luide 'ah' verlaat Dylan zijn mond terwijl hij als een klein kind zichzelf in zijn stoel laat zakken. 'Een blind date?' Vraagt Charlotte. Ik knik. 'Alleen dan ga ik mee met Jake.'

'Oeh dan wordt het een groepsdate!' Kermt Melody vrolijk. 'Fijn.' Mompelt Charlotte. Yes! Ze gaat echt versteld staan als ze ziet wie ik voor haar ga regelen en als ik daarvoor een avond met Jake zit opgescheept doe ik het wel.

#

Voorzichtig duw ik de badkamer deur iets verder open hopend dat er niemand is. Zodra ik niemand zie staan haal ik opgelucht adem. Op dit moment ben ik mijn geweldige payback in actie aan het zetten. Ik heb ervoor gekozen om mijn laatste uur te spijbelen zodat ik de jongens hun huis weer kan insluipen en tot mijn geluk is er tot nu toe niemand thuis. In de badkamer verwissel ik alle spullen die ik moet verwisselen voordat ik weer de badkamer uit sluip. 'Hi Kate!'

Een hoge gil verlaat mijn mond door de plotselinge Dylan die opeens voor mijn neus staat. 'Jezus je liet mij echt schrikken.' Mompel ik met mijn hart op mijn hand om mijzelf gerust te stellen. 'Wij moeten even praten.' Verbaasd kijk ik hem aan. Ik ben verbaasd over het feit dat Dylan met mij wilt praten en over het feit dat hij zich niet afvraagt waarom ik net sluipend uit Jake zijn badkamer kwam. 'Oké?' Ik neem naast Dylan plaats op zijn bed.

'Dus, Jake.' Zegt hij met wiebelende wenkbrauwen. Oh god gaan we het serieus over hem hebben? 'Uhm nee bedankt Dylan ik hoef niet over-' ik maak al aanstalten om op te staan maar Dylan trekt mij gewoon weer mee naar beneden zijn bed op. 'Ik weet niet wat er aan de hand is maar jullie moeten het goed maken.' Ik zucht luid. 'Waarom wilt iedereen dat wij het goed maken? Jake was een lul, klaar.'

'Ik weet dat Jake niet altijd de makkelijkste is maar nu is hij nog erger. Het ene moment is hij super boos op ons allemaal en dan zit hij zielig voor zich uit te staren en als we daar dan weer iets van zeggen, nou dan wordt hij weer boos. Hij is net jou als je ongesteld bent.' Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit zelf ook al merkte vandaag. Het ene moment was hij een of andere eikel en daarna deed hij super... onzeker? 'Neem het van mij aan als ik zeg dat ik hem nog nooit zo raar heb zien doen. Hij is zelfs tegen een paal aangelopen vandaag omdat hij verdwaald was in zijn gedachtes. Dat is toch niet iets voor Jake.' Dylan heeft wel een punt. Jake is niet het soort persoon dat per ongeluk tegen voorwerpen aanloopt. Al moet ik wel zeggen dat ik daar bij had willen zijn.

'Oké maar ik heb niet het gevoel dat ik verkeerd zit. Jake is de gene die niet normaal kan doen.'
'Nou en! Ik wil mijn beste vriend terug want nu is er geen bal aan.' Ik rol met mijn ogen en zucht. Mijn blik landt op de klok op Jake zijn nachtkastje. 'Ik moet gaan Dylan, ik heb training.' Ik sta op en hoop dat Dylan het hierbij laat, maar natuurlijk heet hij geen Dylan voor niets. 'Denk alsjeblieft wel na over ons gesprek Kate.' Sinds wanneer is hij zo serieus? Voor een paar secondes blijf ik hem aan staren maar dan knik ik toch. 'Heb jij trouwens niet ook training?' Dylan schudt zijn hoofd en gaat languit op zijn bed liggen. 'Coach heeft ons een dagje vrij gegeven.'
'Lucky you.'

Ik neem afscheid van Dylan en loop in een rechte lijn naar het trainingsveld. Ondanks dat ik zei dat ik erover na zou denken druk ik Jake zoals gewoonlijk naar de achtergrond en focus ik mij voor het komende uur op hockey. Zodra wij klaar zijn voel ik mij uitgeput en wil ik alleen maar naar huis en mijn bed in. Ik wacht niet eens op de meiden en loop gelijk de kleedkamers uit richting ons huis. Het moment dat ik van het veld afstapte spookte Jake weer door mijn gedachtes en ik kan mijzelf daar wel voor vervloeken. Waarom is hij zo een groot deel van mijn leven geworden? Die payback gaat hem hard terug pakken ook!

Langzaamaan voel ik een paar regendruppels neervallen op mijn gezicht. Dit ga je niet menen. En precies op dat moment valt er een sluier van regen over de campus heen. Geweldig, echt deze dag kan niet beter. Chagrijnig stamp ik naar huis tot dat ik plotseling tegen iemand aan bots. Ik sta op het punt om tegen die gene te gaan schreeuwen als opeens Jake zijn blauwe ogen tevoorschijn komen. Net zoals ik is hij helemaal doorweekt.

'Kate.' Zegt hij buiten adem. 'Wat doe jij hier?' Hij heeft toch geen training. Zijn ademhaling is onregelmatig en ik kan zijn ogen over mijn gezicht zien glijden. 'Ik zocht je.'
Hij zocht mij? Waarvoor? 'Jake ik heb hier nu echt geen tijd voor. We moeten allebei naar binnen gaan anders worden wij nog ziek.' Lichtelijk geïrriteerd stap ik langs hem, maar Jake pakt mijn pols vast en trekt mij terug tegen hem aan. 'Alsjeblieft, ik moet dit even zeggen.' Wat is hij weer raar aan het doen.

'Het spijt mij.' Zegt hij dan zachtjes.
Wat? Hoorde ik dat nou goed. 'Ik weet niet wat er de laatste paar dagen met mij aan de hand is en ik was een enorme klootzak tegen je en ik - ik-' Jake houdt snel zijn mond en kijkt naar de grond. Was hij nou aan het stotteren? Ik heb hem nog nooit horen stotteren. 'Ik vind het niet leuk als je boos op mij bent en ook al zijn wij niet echt vrienden zijn wij dat toch wel snap je?' Ik wil erop antwoorden maar Jake onderbreekt mij. 'Kate het spijt mij gewoon.' Zijn blauwe ogen kijken zoekend naar de mijne en ik kan de pure emotie eruit af lezen. Ik voel mijn lichaam zich vullen met iets warms en voordat ik er überhaupt over na kan denken heb ik Jake in een knuffel getrokken.

Voor een korte seconde is zijn lichaam verstijfd maar al snel slaat hij zijn armen om mij heen. Nooit gedacht dat ik Jake in een knuffel zou trekken, maar ik kan het fijne gevoel dat zich door mijn lichaam verspreidt bij deze aanraking niet negeren. Het is aangenaam warm, maar tegelijkertijd ook brandend. Het kriebelt een beetje in mijn maag en tintelt in mijn vingertoppen. 'Het is goed Jake.' Fluister ik zachtjes. 'Is Kake back in business?'

Een lachje verlaat mijn mond. 'Natuurlijk.' Dan schiet mij opeens de payback in mijn hoofd die ik al klaar heb staan voor Jake. Nu wij het goed hebben gemaakt is die misschien iets te erg? Ik neem Jake zijn geur in mij op en voel mijn lichaam zich ontspannen. Nope na die tattoo op mijn kont is niets te erg. We mogen het dan wel goed hebben gemaakt maar de payback gaat door.


——————————————-
Yeheeesss eindelijk een nieuwe hoofdstuk!!
Het heeft even geduurd maar hij is er. Hierbij wil ik ook mededelen dat dit boek helaas al aan zijn einde begint te komen. Ik gok op nog 3 hoofdstukken voordat die klaar is. Don't be dissapointed wanneer het zo ver is 😉

Hopelijk hebben jullie genoten! Oh en vergeet niet een kijkje te nemen op mijn youtube kanaal Nora Smeets. Ik heb een paar dagen terug weer een wattpad gerelateerd filmpje gemaakt!

X Noor

पढ़ना जारी रखें

आपको ये भी पसंदे आएँगी

52.1K 776 26
Ik ben Lisa De Jong, voetbalster bij Barcelona en oranje leeuwinnen. Als mijn zusje (Kate) een voetbal wedstrijd speel kom ik 5 jongens tegen. En daa...
1.2M 38.5K 65
Tip: een typisch badboy boek met een cliché verhaallijn op het eerste gezicht, wat zich ontwikkelt tot een uniek verhaal met een verrassend eind. De...
6K 326 67
Stel: je bent zestien going-on zeventien en bent net begonnen aan de vijfde klas gymnasium. Samen met negentien andere leerlingen zit je in één klas...