Hoața

By BambyM

168K 14.4K 1K

Sub hainele largi si jerpelite, Emma isi ascunde identitatea de femeie .Pe strazile orasului era mai bine sa... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50
Capitolul 51
Capitolul 52
Capitolul 53
Capitolul 54

Capitolul 38

1.7K 193 12
By BambyM


Am promis! Asa ca voi posta 3 capitole azi. Odată pentru întârzierea mea cu postările și odată cadoul meu pentru voi.
Crăciun Fericit alături de cei dragi!

****************************

Matt se confrunta intre dorinta de a se intoarce acasa si datoria de a rezolva aceasta problema.Ceva nu-i dadea pace.Ca un presentiment de neliniste dar nu putea sa il lege cu pățania la care tocmai fusese martor.Stia doar ca ceva il tragea sa se intoarca in State.
-Deci sa inteleg ca Alonzo Dante a facut atâția ani trafic de arme pe la spatele nostru ?puse intrebarea, care statea pe buzele tuturor, tocmai Brad.
Matt marai drept raspuns.Avusese dreptate sa isi asculte instinctul cand ii spusese ca afacerea asta cu Alonzo mirosea a rahat.
Cum putuse sa fie asa de orb ?Aici nu era vorba de sentimentalisme, nici de vreo prietenie de lunga durata care il lega pe Dante de familia lui.Aici era doar business.
O afacere pe care Alonzo Dante o desfasura pe la spatele lui...cine stie de cati ani.Un lucru il bucura.Omul lui, Ricardo, nu era implicat in toata afacerea asta.Daca ar fi fost... atunci cu sigurata ar fi luat parte la tranzactie.
Nu il lasa pe Rick sa se apropie de tranzactiile cu droguri pentru ca il credea un prost si cu siguranta nu l-ar fi lasat sa se apropie de aceste tranzactii.Deci se pare ca Rick ori facuse pe prostul cu Ricardo ori chiar era.
Puse mana pe telefon si il suna pe Ricardo.O sa aibe nevoie de ajutorul lui.
-Ricardo.Unde esti ?trecu Matt direct la subiect.
-Petrecem sefu.Totul a decurs bine, maine ma duc la gradinita sa imi iau copii.

Asta era codul lor pentru ai transmite lui Matt ca maine drogurile aveau sa plece cu carausi spre State.
-Esti beat ?
-Nu sefu.Nu am apucat sa beau decat o bere.
-Ok.Lasa totul si vino la vila.
Nu mai spuse nimic si inchise inainte sa auda ignetul uimit a lui Ricardo.Probabil omul inca mai avea nevoie de cateva secunde sa realizeze ca Matt chiar se afla in tara si il astepta.
Cauta apoi numele Emmei in agenta de telefon si o suna.
Statu indeajuns cu telefonul la ureche ca sa isi dea seama ca Emma nu va raspunde.Inchise si forma numarul lui Vicky.La fel.Nici sora lui nu ii raspunse.Ciudat, se gandi cand isi verifica ceasul de la mana setat pe ora New York-ului.Poate au stat aseara pana mai tarziu si se trezesc mai greu.
Si totus sentimentul reveni.Ceva nu era bine...
Isaac ii observa nelinistea dar il ignora pe Matt.Aceasta chestiune trebuia urgent rezolvata si spera ca Matt sa se concentreze pe ce avea de facut aici in loc sa stea cu gandul la Emma.Totusi avea sa il sune mai tarziu pe seful securitatii si sa il puna sa verifice daca fetele dorm, dar inainte sa faca asta femeia care avea grija de ei mereu, intra cu oala plina de mancare, iar stomacul lui Isaac primă.
Statuse atatea ore in padurea aia ascuns incat acum realiza cat de foame ii era.O sa sune mai tarziu.Pana atunci,poate fetele se trezesc si una o sa il sune pe Matt, sa il linisteasca.
Mancara pe saturate si pe cand Brad le impartea cate o bere la toti, Ricardo isi facu aparitia pe usa.Inca se uita de la unul la altul nevenindu-i sa creada.
-Sefu !De ce nu m-ai anuntat ca vii ?Te-as fi asteptat in stil mare.
Matt ii facu semn sa intre si sa ia loc la masa.
-Nu am vrut sa stie cineva.
Lui Ricardo nu ii pica bine vorbele lui Matt.Tocmai ii dezvaluise ca nu avea destula incredere in el.Se aseza pe scaun si lua berea care ii era intinsa de Brad.Simtea ca ceva era in neregula.Vru sa bea ca sa isi unga putin gatul care devenise brusc uscat dar avu impresia ca nu o sa poata inghiti.Inima ii bubuia in piept de teama sefului desi nu se stia cu nimic vinovat.
-Ricardo, incepu Matt atragandu-i atentia.Am fost azi la locul de intalnire.
Acesta inghiti zgomotos.El nu il vazuse pe sefu.Unde fusese ?
-Nu v-am observat sefu.
-Asta inseamna ca m-am ascuns bine, sau ca tu nu ai verificat perimetru bine.

Suna ca o mustruiuala din partea lui dar Matt stia ca spagile date politiei locale tinea departe orice curios.
-Imi cer scuze sefu, data viitoare am sa fiu mai atent.
-Insa, continua Matt...facand o pauza.Ce s-a intamplat dupa tranzactie este motivul pentru care ma aflu aici.
Ricardo ridica sprancenele destul de mult incat aveai impresia ca se vor uni cu parul din cap.
-Ce s-a intamplat sefu ?intreba cu vocea mai mult pitigaiata.
-Dupa ce ati eliberat zona...Rick a avut o tranzactie interesanta, cu un rus, pentru niste arme militare.
Ii lua cateva secunde lui Ricardo sa proceseze informatia primita. Mai intai il privi pe Matt de parca ii crescuse doua capete, apoi se ridica brusc trantind scaunul pe care statuse pana atunci.
-Sefu, eu nu am nici un amestec in asta !striga speriat Ricardo.
Matt ii facu semn sa se calmeze.
-Mi-am dat si eu seama.Altfel nu mai erai aici.
Ricardo isi ridica scaunul la loc si se aseza la comanda lui Matt.Nu vru sa se gandeasc ce a vrut Matt sa zica cu asta.Oare nu l-ar mai fi chemat sau faptul ca daca il stia implicat ar fi zacut acum cu gatul taiat pe undeva si altfel nu ar mai fi fost aici ?Inghiti in sec si hotărî sa ia totusi gura aia de bere. Apoi alt fulger ii trecu prin cap si iar se ridica brusc daramand scaunul.
-Il omor pe nenorocit !

Isaac isi abtinu un chicot.Il amuza Ricardo care incepea sa proceseze totul.Il intelegea caci si lor le lua ceva sa puna totul cap la cap.
Matt insa nu se abtinu si zambi un pic.
-Calmeaza-te.O sa ai timp si de asta.Dar se pare ca Rick nu este asa de prost pe cat il credeam.

Ricardo cazu pe ganduri cateva secunde apoi se indrepta spre Matt.
-Zi-mi sefu care sunt ordinele tale acum ?
-In primul rand vreau sa stiu cine este rusul cu care face familia Dante si Rick aceasta afacere.Cauta-l repede prin zona.Daca a venit special pentru aceasta tranzactie inca nu a plecat.Cauta-l pana nu paraseste Chile.Apoi discret...dar foarte discret, aranjeaza o intalnire cu el.Inca nu vreau sa se afle ca sunt in tara asa ca nu pomeni cu cine se intalneste.

Ricardo aproba din cap la fiecare cuvânt iesit pe gura lui Matt si rotitele sale deja incepeau sa se puna in functiune.Ar avea idee cam unde se afla rusul acum.Nu va fi greu de gasit.Nu sunt multi rusi care sa se cazeze prin imprejurimi, iar daca intuita nu il insela avea sa dea de el cam intr-o ora maxim.Sangele său latin incepuse sa fiarba in vene.In tot acest timp l-a dat pe Rick la o parte crezand ca e prea prost ca sa gestioneze impreuna cu el afacerea iar acum afla ca fusese tras pe sfoara.Ii venea sa sparga sticla de nervi dar credea ca seful lui nu avea sa aprecieze gestul. In schimb o stranse atat de puternic intre degete incat avu impresia ca sticla va ceda din moment in moment.Isi dezamagise seful.Nu fusese deloc atent la ce face Rick prin spatele sau.Ii fa face o placere imensa sa ii taie gatul tradatorului.
Se indrepta spre iesire imediat ce Matt termina.
-Da-mi o ora seful si o sa ai intalnirea aranjata.
Apoi parasi vila indreptandu-se catre oras.

Matt isi freca ochii obositi.Statusera in padurea aia toata noaptea iar acum se crapa de ziua.De ce naiba nu il suna nici una dintre fete ?Se mai uita odata la telefon dar renunta sa mai sune.

-Ma duc sa ma intind putin, pana ce suna Ricardo.La fel sa faceti si voi.
Urca scarile catre dormitorul lui si se arunca, asa imbracat in patul mare, care il imbratisa imediat.
Isaac ii trimise pe ceilalti doi la culcare si ramase sa isi termine berea.Adrenalina inca ii curgea prin vene si stia ca nu ar fi reusit sa inchida vreun ochi. Hotărî sa sune acasa si sa dea de seful securitatii.Trebuia sa ii raporteze ce se intamplase pe acolo in lipsa lor.
Telefonul suna de cateva ori pana ce casuta postala intra automat.
-Ce dracu ?
Mai suna de cateva ori dar de fiecare data ii intra casuta.Pana la urma decise sa sune la poarta.Acolo cu siguranta va raspunde cineva.
Lasa telefonul pe speaker cat el se ridica si isi mai lua o bere.Nici de la poarta nu primi vreun raspuns.
Deja alarma in capul lui incepu sa sune.Era imposibil ca cineva sa nu rapunda.Mai incerca si pe fixul din casa si acesta intra direct cu ton fara ca macar sa sune o data.Acum Isaac incepu sa se panicheze si vru sa mearga sa il trezeasca pe Matt, dar se opri.Hotara sa mai incerce ceva inainte sa îi alarmeze pe ceilalti.In sfarsit cineva care ii raspunse de la primul apel.
-Sper sa ai un motiv bun sa ma trezesti la ora asta.
Nu fu exact intampinarea la care se astepta dar o stia pe Brandy cat era de fudula in legatura cu somnul.
-Am nevoie de ajutorul tau.
Brandy isi drese glasul si parca o vazu cum se ridica deja din pat.
-Spune.
-Am nevoie sa mergi pana la Matt acasa si sa verifici daca totul e in ordine.Nu imi raspunde nimeni.
-In cinci minute ies din casa.Stai langa telefon.
Ii crescu inima de bucurie cand vazu ca Brandy lua misiunea in serios.Dupa un calcul rapid Brandy ar trebui sa ajunga la vila cam în trei sferturi de ora maxim.Se uita la ceas incepand sa cronometreze timpul.
Apoi incepu sa faca patrula prin bucatarie.Trebuia sa fi ramas unul acasa cu fetele.Daca au patit ceva?Incerca sa mai sune odata pe telefoanele fetelor dar avu acelasi noroc ca si Matt.Ceva era in neregula...
Sau poate doar o defectiune la compania de telefoane si se ingrijora degeaba.
Isi mai lua o bere si incerca sa se calmeze.

Brandy o sa il sune si o sa rada de el ca a trimis-o degeaba pana acolo, ca toata lumea doarme.Desi o sa il dea afara pe cel de la poarta daca Brandy il gaseste dormind sau parasindu-si postul.Poate omul fusese la toaleta..
Mai suna odata dar tot nu primi vreun raspuns.Trebuia deja sa se fi intors daca fusese ori la baie, ori la o tigare...
Instinctul lui ii spunea altceva.Si lui ii era teama sa il anunte pe Matt.
Avea sa se urce imediat in avion si avea sa lase afacerea asta murdara pe altadata.Pana atunci era posibil ca rusul sa paraseasca Chile iar Alonzo sa isi stearga urmele daca se afla unde fusese Matt in aceste zile. Masura camera la pas punand totul in balanta.Spera doar ca Emma si Vicky sunt bine.Matt nu s-ar fi iertat niciodata daca una dintre ele ar fi patit ceva cat el fusese plecat.Il stia pe Matt prea bine.Si chiar daca fusese prea mic ca sa se opuna...il vedea cum il chinuie inca vinovatia pentru cele intamplate cu familia lui.
Matt inca se simtea vinovat dupa atatia ani, si asta numai pentru ca el alesese sa schimbe camera cu fratele lui mai mic cand acesta fusese rapit si apoi omorat.Tinta fusese Matt, in nici un caz Stefano.
Cine i-a omorat stia probabil potentialul lui Matt si ce va deveni cand va fi mare. In schimb Stefano era firav, mai mereu bolnavicios, petrecand mare timp prin spitale. Iar Vicky nu era o amenintare in lumea lor.Nici o organizatie din lume nu ar fi ascultat sau urmat o femeie.
Ridica o ruga spre cer, sperand ca cele doua fete sa fie bine iar panica lui sa fie doar imaginara sau rodul oboselii acumulate.
Își aprinse o țigare și sufla fumul în sus.Era curios cum va gestiona Matt toată treaba cu Alonzo.Ce va vrea sa vorbească cu rusul?
Dacă ii dezvăluie ca el habar nu avea de tranzacții atunci risca sa pice de prost în fata rușilor.Sa nu știi, ca șef, ce se întâmplă în ograda ta este destul de prost văzut în lumea lor.Daca încheie afacerea și închide ruta atunci Alonzo ar fi putut continua și fără numele lui Matt.Rotitele fuseseră unse și nu credea ca politia locala era interesata de la cine primea plicul cu bani, atâta timp cât îl primea.
Nu!Matt trebuie sa gândească bine cum i-o va plătit lui Alonzo.Trebuia sa dea dovada celorlalți ca nu este bine sa te pui cu familia Davis.

Continue Reading

You'll Also Like

49.5K 2.1K 44
Viata Annei se schimba când devine bona pentru mezinul familiei Delux... Coperta: ©Alexandraqueen19
2.7K 80 20
Eu sunt Hazel am 16 ani și sunt din germania, tatăl meu este mafiot și nu prea ascultă nimic din ceea ce zic. Până într-o zi când îl întâlnesc pe TOM...
57.2K 3K 46
[Dramă] [Dragoste] [New Adult] Kyan și Ayla nu au nimic în comun. El e aparent un nesimțit lipsit de scrupule,în timp ce ea e delicată ca...
18 1 2
Povestea mea incepe cu el . E un el diferit , diferit de toți și oricine . Și tocmai de asta m am îndrăgostit de el . Pentru că el a fost "elul* meu...