Forelsket i jimin

Von KKK-JJJ

17.7K 442 241

Hvad sker der når du finder, din kæreste med en anden på jeres 2 års dag. Og tager, med din bedste veninde... Mehr

Kapitel 1
Kapitel 2
Kapitel 3
Kapitel 4
Kapitel 5
Kapitel 6
Kapitel 7
Kapitel 8
Kapitel 9
Kapitel 10
Kapitel 11
Kapitel 12
Kapitel 13
Kapitel 14
Kapitel 16
Kapitel 17

Kapitel 15

694 23 15
Von KKK-JJJ




----------------------------------------------------------------------------------------

Jimins synsvinkel

5 dage efter

---------------------------

Idag skal vi endelig på vores photoshoot, som vi har set frem til.

Vi stod udenfor bygning, hvor jeg tænkte at jeg lige hurtigt, kunne når at sende et billede til Y/N. "Hey V kom her." Sagde jeg, V kom hen til mig, hvor jeg tog et billede af os, og sendte det til Y/N.

"Er det til Y/N?." Spurgte V. "Jep jeg skulle lige sende hende dagens billede." Sagde jeg, og tog min telefon ned i lommen, da der kom en mand hen til os.

"Velkommen til drenge hvis i er søde at følge med, føgler jeg jer hen, til der hvor i skal have taget billederne." Sagde manden, og begyndte at gå, hvor vi fulgte efter, med ud til et udendøres areal. "Vent her så kommer jeres fotograf om lidt." Sagde manden, og gik over til nogen andre, efter nogen minutter kom, der en mand. "Hej drenge jeg hedder Alex, og jeg er jeres fotograf idag." Sagde han, jeg stivnede helt et kort sekund. "Det sker ikke." Tænkte jeg, og da vi fik øjenkontakt, sendte han mig et vredt blik.

"Okay hvis i går der over, og går imod mig, tror jeg det bliver nogen gode billeder." Sagde han mens han stadig kiggede vredt på mig, drengene begyndte at gå. "Jimin kommer du?." Spurgte J-Hope. "Ja." Sagde jeg, og gik hen til drengen, efter nogen timer fik vi taget en hel masse fede billede, som vi sikkert kan bruge til vores nye album. 

"Tak for idag drenge det var fedt." Sagde en af de andre fotografer. "Ja tak for idag." Sagde drengene i kor, men da jeg skulle til at gå, kunne jeg høre en kalde. "Jimin." Kaldte Alex. "Bare går drenge jeg kommer om lidt." Sagde jeg. "Okay." Sagde de og gik.

Jeg vendte mig om, og gik over til Alex. "Jeg ser du er blevet sanger....ved Y/N godt det." Sagde Alex. "Ja hun ved det godt." Sagde jeg. ".....Hør her Jimin nu mener jeg det, hold dig væk fra Y/N, jeg kunne ikke gøre noget sidst, men det kan jeg nu du ved ikke hvad jeg kan finde på." Sagde han vredt. "Alex forstår du ikke, at Y/N ikke vil have noget med dig at gøre mere, du knuste hendes hjerte, og nu må du leve med konsekvenserne, og jeg holder mig aldrig væk fra hende." Sagde jeg vredt. "Du vil fortryde du sagde det der Jimin." Sagde Alex og løb sin vej, jeg stod tilbage, og tænkte lidt over det han sagde, men skyndte mig istedet, at løbe hen til bilen til de andre, så vi kunne komme tilbage til hottelet, og få noget mad og komme i seng, for klokken var allerede blevet mange.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Næste dag

Y/N synsvinkel

---------------------------

Mathilde og jeg var allerede stået op, vi stod nede i centret for at shoppe og hygge os, vi gik ind boghandleren. Hvor jeg så henne ved siden af disken, var der stillet alle de nye blade frem, jeg gik der hen, og kiggede i et af bladene,

Da jeg så hvad der var på forsiden, var det som om mit hjerte blev knust i to dele, og mine øjne begyndte at blive våde. "Det sidste nye Park Jimin fra bandet BTS, er officielt blevet kærester, med denne smukke berømte super model....vi er meget glade for, at vi er kommet sammen udtaler de begge." Læste jeg, jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle gøre eller sige, min krop var fuldstændig stivnede. Jeg kunne ikke engang, for mig selv til at ligge bladet fra mig, jeg stirede bare på Jimin der stod sammen, med en smuk ung kvinde. "Har du fundet noget?." Kunne jeg høre Mathilde, som stod ved siden af mig, jeg gav hende bladet, og gik nogen skridt frem, hvor jeg tørrede nogen tår væk. "Ej Y/N." Kunne jeg høre Mathilde sige bag mig. "Det er jeg virkelig ked af Y/N." Sagde hun, og gik hen til mig. "Hvorfor sker det her altid for mig, først Alex og nu...Jimin." Sagde jeg trist, og vendte mig om til Mathilde. "Det ved jeg ikke Y/N, men en ting er sikker, man er vært fald et kæmpe fjols, hvis man gøre noget så dumt." Sagde Mathilde. "Tak fordi du prøver at munter mig op, men kan vi ikke køre hjem." Spurgte jeg. "Slevføldig jeg kommer om lidt, bare begynd at gå ned til bilen." Sagde hun, jeg nikkede og begyndte at gå. "Hvordan kunne Jimin gøre det imod mig, alt hvad vi har gjord sammen, også gøre han dette." Tænkte jeg, da jeg var kommet ned til bilen, begyndte min mobil at ringe, jeg tog den op fra min lomme.

Da jeg så at det var Jimin der ringede, lag jeg på og lagde den ned i lommen igen, jeg havde ikke lyst til at snakke med ham lige nu. Efter noget tid kom Mathilde endelig, vi satte os ind og kørte hjem, da vi endelig kom hjem til Mathilde, tror jeg Jimin havde ringet til mig flere gange, for jeg kunne mærke den havde vibrere nede i lommen, vi gik ind huset og smidt os i sofaen. "Er det ham der har ringede til dig." Spurgte Mathilde. "Ja men jeg gider ikke snakke med ham." sagde jeg.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Jimins synsvinkel

----------------------------

"Jeg forstår det ikke, Y/N svar ikke på nogen af mine opkald." Sagde jeg. "Rolig nu Jimin det kan være hun bare er igang med noget." Sagde Suga, som havde lagt sig på et af hotelsengene.

"Hey Jimin kom lige." Sagde Jin, inde fra stuen, da jeg kom der ind sad han og læste i de nye blade. "Jeg tror godt jeg ved hvorfor hun ikke svar." Sagde Jin, og gav mig bladet, jeg kunne slet ikke tro mine egne øjne, der stod jeg sammen med en pige, jeg overhovedet ikke kendte. "Hvad er det her." Sagde jeg frustreret, de andre drenge kom ind til os. "Hvad er det galt?." Spurgte Jungkook. "Det er galt." Sagde jeg irriteret, og gav ham bladet. "Hvem er hun?." Spurgte Jungkook. "Det ved jeg ikke jeg har aldrig mødt den kvinde." Sagde jeg.

"Det ser nu meget ægte ud." Sagde Jungkook, mens han studeret billedet. "Ja men det er ikke mig, og jeg kunne aldrig finde på at gøre sådan noget imod Y/N." Sagde jeg, mens jeg gik frustreret frem og tilbage i rummet, da det pludselig slog mig noget, som Alex havde sagde til mig igår. "Hold dig væk fra Y/N...du ved ikke hvad jeg kan finde på."

"Alex." Sagde jeg, "Hvem Alex vores fotograf?." Spurgte Jin. "Ja høre drenge Alex er Y/N ex kæreste og han ville sikkert ødelægge mig og Y/N forhold." Sagde jeg. Alle drengen fik store øjne "ex kæreste" Sagde J-Hope "Ja....høre jeg er nødt til at tage tilbage til Sydkorea" Sagde jeg. "Nu?." Spurgte J-hope. "Ja nu." Sagde jeg, alle drengene kiggede på hinanden hvor efter RM sagde. "Vi tager med, vi skal alligevel hjem imorgen, og vi skal jo ikke noget." "Tak drenge." Sagde jeg. "Selveføldig." Sagde de i kor, hvorefter vi begyndte at kigge på fly, og vi var heldige for der gik et om 5 timer, så vi skyndte os at bestille 7 flybilletter. Igen prøvede jeg at ringe til Y/N. "Tag den nu Y/N kom nu." Sagde jeg, men hun tog den ikke, så jeg fortsatte med at pakke, efter nogen timer stod vi i lufthavn, og var kommet med flyet. "Bare rolig Y/N, jeg kommer snart." Sagde jeg

Weiterlesen

Das wird dir gefallen

34.9K 437 62
Mød Anna. Anna er 19 år gammel, og lige blevet færdig med gymnasiet, hendes store drøm er at blive fysioterapeut, men først vil hun lige tage et sabb...
88.8K 1.7K 29
"Du stoler på mig." Jeg møder hans livløse blik uden tøven. "Du leger med ilden Audrey." Hvis bare han vidste, at denne gang er det ikke ham der lege...
175K 5.9K 110
Brooklyn og Alexander hader hinanden. Længere er den ikke, troede de. Men som tiden går, går det også op for Alexander, at hans had er ubegrundet...
90.4K 1.8K 53
Luna er en 14 år pige. Hun spiller håndbold og guitar. Hun bor i en lille By i Danmark. Luna har lige været til koncert med Marcus og Martinus, samm...