Razbunare

Dany_DC द्वारा

243K 14K 623

Seria "Inima de înger". Volumul II "Vreau s-o faci sa sufere. Sa simtă durerea si agonia. Zdrobestei inima s... अधिक

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Teju
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Epilog

Capitolul 5

9.4K 506 12
Dany_DC द्वारा

Adam stătea si o privea uimit. Desi reacția ei era total indreptatita. El facu un pas spre ea, insa Alexa se grăbi spre usa si o deschise rapid, apoi ieși. Nici nu observa ca Mike vazu toată scena.

Bărbatul intra si isi privi prietenul si ii zambi mulțumit. Isi putea da seama extrem de usor ca starea Alexei se datora lui, iar asta il satisfacea complet. Iubea sa isi vadă sora nervoasă.

-Bravo, Adam, faci o treaba buna. Incet, incet Alexa va avea parte de cosmarul vieții ei.

Bărbatul doar încuviința. Desi o parte din el nu dorea sa ii faca rau, acum insa nu mai avea cum sa se dea la o parte de la promisiunea făcută lui Mike.

-Apropo, Adam, ce a fost cu reacția ei la sedinta? Parea terifiata cand te vazu.

Atunci el ranji. Nici el nu se astepta la asa o reactie din partea fetei.

-Pai sa spunem ca m-am reținut un pic mai mult la ea, decat era nevoie seara trecuta.

Mike il privi zambind satisfăcut de raspuns. Stia ca poate sa se bazeze pe el.

In timp ce Alexa incerca sa isi dea seama cum de ar fi putut face o prostie atat de mare. Semnarea acelui contract, insemna propria moarte. Gandi la nervi, iar asta o deranja la culme. Facu o greșeală imensă.

Lasa un oftat sa ii scape printre buze si se intinse pe canapeaua din birou. Isi lua telefonul si isi apela prietena. Mona raspunse imediat.

-Mona, poți veni la mine la birou? Te rog?

-Ce s-a mai intamplat?

-Vino si iti voi povesti tot si repede.

Fata de la celălalt capăt al firului incuviintnta, iar convorbirea se termina. Alexa abia astepta sosirea Monei pentru a-i spune tot ceea ce are pe suflet. Isi inchise ochii, dorind sa scape de tot stresul acumulat, insa in fata ii aparu chipul lui Mike. Nu il mai vazu de mult la o sedinta, iar asta o facea sa zambeasca. Desi stia ca veni numai pentru Adam, se bucura ca il putea revedea. Brusc telefonul incepu sa ii sune. Zambi cand vazu apelantul.

-Alo.

-Alexa, draga mea, ce mai faci?

-Bine, mama, la birou. Voi ce mai faceti? Tata cand mai trece pe aici?

-Noi tot suntem bine, iar Aiden cred ca nu va mai prea trece pe la birou prea curand.

-De ce?

-Pai pleacă cu Luke intr-o călătorie de afaceri pe vreo luna asa ca nu prea va avea timp.

-Dar... Ziua mea si a lui Mike, nu a lipsit niciodata.

-Știu, scumpo, de aia organizam in seara asta o cina in familie, iar maine dis de dimineața au zborul.

-Înțeleg, la ce ora sa vin?

-La șapte.

-Bine.

Brusc scoase un sunet de uimire cand doua brațe au inconjurat-o pe la spate.

-Alexa, esti bine?

-Da, mama. E doar Mona. Am uitat de ea. Ne vedem deseară. Pa.

Nici nu mai astepta un raspuns si inchise apelul. Era sigură ca asta nu e Mona, asa ca se intoarse spre cel care o tinea in brate. Pe fata i se așternu frica cand il vazu pe Adam. Dori sa il îndepărteze, insa nu reuși. Pe cand ea era speriata, el zambi. Zambetul lui era unul molipsitor, astfel fara sa isi dea seama incepu sa zambeasca si ea, holbandu-se in același timp.

Cand isi dadu seama de ceea ce se intampla, incerca sa iasă din acea imbratisare mai mult forțată, insa el era mult prea puternic.

-Ce faci aici, Adam?

-Pai mi s-a facut dor de tine si am zis sa te vizitez.

-Da-mi drumul. Știu ca faci asta cu un scop, asa ca lasa-ma. Nu vreau sa am de-a face cu tine.

-Serios? Atunci de ce tremuri cand te ating sau cand sunt in preajma ta?

Cand ii auzi cuvintele se cutremura mai tare. Isi concentra toată puterea pe care o avea in maini si ieși din strânsoarea lui. Il impinse mai departe de ea si se îndepărta de el la o distanță considerabilă. Apoi răbufni:

-Esti un mare idiot daca crezi ca imi face placere sa fiu atinsa de tine. Atingerile tale imi provoacă greata. De fapt atingerea oricărui bărbat nu imi provoacă mai mult decat scârbă. Te urăsc! Acum ieși!

Tipa ultimele cuvinte si arunca in el cu un dosar.

-Pleacă!

Adam incerca sa se apropie, insa ea ii facu semn sa se opreasca. O privi in ochi si ii vazu plini de lacrimi, iar ceva se aprinse in el. Asa ca fara sa mai comenteze ieși din birou. Desi stia ca ar fi trebuit sa rămână acolo si sa se delecteze cu suferinta ei, nu putea.

Alexa ceda si izbucni mai tare in lacrimi. Adam o facea sa se simta mai ciudat ca niciodata si asta o înspăimânta. Brusc un ciocănit o facu sa isi șteargă rapid lacrimile si sa sopteasca un "intra" mai mult chinuit. Atunci usa se deschise rapid, iar Mona intra ca un vartej in camera. Isi dadu seama de pe cealaltă parte a ușii ca Alexa nu e bine si fara sa stea pe ganduri o lua in brate. Nu o mai interesa nimic.

-Mona, el...

-Shh... Totul e bine, da? Nu trebuie sa imi spui nimic. Vorbim cand vei fi pregătită.

Alexa doar isi stranse mai tare in brate prietena si isi trase suflarea. Avea nevoie de ea mai mult decat de aerul pe care il respira. Simțea ca in ea poate avea cea mai mare increderea. Mona era unicul ei sprijin după moartea Evei.

Cand se mai calma un pic, se desprinse din acea imbratisare si o privi in ochi.

-Mona, deseară mama organizeaza o cina in familie, vrei sa vii?

-As veni, insa e totuși o cina in familie.

-Iar tu faci parte din ea.

-Bine, la ce ora sa vin?

-Mama a spus la șapte.

-Voi fi acolo.

Mona ii zambi si incepu sa ii povestească cum si-a petrecut ziua. Una care nu a fost dintre cele mai perfecte. In dimp ce Alexa doar o asculta cu atentie. Ii placea sa petreacă timpul cu ea. Mai bine decat ea, o intelegea numai Angel, insa nu dorea sa isi umple mama cu problemele sale.

Dupa un timp au incheiat discutiile si si-au luat rămas bun, s-au înțeles sa se vadă in scurt timp acasa la părinții sai. Acolo unde aveau sa se întâlnească toți, iar Mike va fi si el prezent. Numai gandul ca el va fi acolo, o facea sa se infioare.

Pleca destul de ingrijorata de la birou, iar cand ajunse acasa tot nu reuși sa se calmeze. Cu greu se imbraca in ceva mai lejer si ieși pe usa. De acea data avea dorinta sa faca ceea ce nu facu de mult. Isi lua cheile si isi scoase motorul din garaj. Nu il mai folosi de cand se certa cu Mike. Aveau cum spuneau ei "motoare gemene" la fel ca si ei. Iubeau viteza si sa conducă umar la umar aproape zilnic. Desi mai mereu intrau in probleme cu poliția, insa asta nu i-a împiedicat niciodata sa faca aceleași lucruri iar si iar.

Aproape uita cum e sa simți acea adrenalina cum iti curge prin vene. Ii venea sa tipe de fericirea creeata de acel motor. Era doar ea, motorul si drumul. Iubea acea senzație. Cand ajunse la casa unde a copilărit, mii de senzații au inceput sa o cuprindă.

Isi parca motocicleta si se sprijini de ea. Acum o mai astepta si pe Mona. Cand o vazu o lua intr-o imbratisare stransa, iar fata reuși repede sa isi studieze prietena.

-Daca stiam ca te imbraci asa lejer, nu imi mai luam aceasta rochie si nu imi spune ca aceasta frumusețe e "geamana" de care vorbeai?

-Chiar ea.

Mona miji ochii si incepu sa o privească admirand-o.

-Hei, hai sa intram. Mama ne așteaptă.

Ea doar incuviinta si o lua de mana intrand in casa. Acolo domnea un miros mirific, ceea ce însemna ca Angel găti de ceva special in acea seara. Mai ales cu acea ocazie. Ziua urmatoare gemenii implineau care douăzeci si cinci de ani.

Cand au intrat toate perechile de ochi din incapere s-au intors spre ei, iar doua pareau ca o ardeau. Mike si Adam.

Cand il vazu un nod i se forma in gat. Simțea cum privirile lor o scanau pana in măduva oaselor, insa brusc privirea lui Mike devia. Acum privirea lui era îndreptata spre Mona. Fata observa, asa ca se indrepta spre Angel cu Alexa pe urmele sale. Luand-o in brate, pe femeia care ii era ca o mama.

-Buna seara, Angel, ce mai faci?

-Bine, scumpo, vad ca Alexa te-a adus si pe tine.

-Daca va incomodează prezenta mea pot pleca.

-Doamne, cum poți spune asa ceva? Esti ca si copilul meu si tu faci parte din familie.

-Multumesc.

-Mama, eu o iau pe Mona sa ii dau niste haine mai lejere. Apoi venim sa te ajutam cu masa.

-Nu va faceti probleme.

Alexa o lua de mana și o conduse spre camera de la etaj. Acolo scoase din dulap o pereche de pantaloni scurți si un tricou.

-Sper ca sunt mai comode decât rochia ta.

-Mersi.

-Te las sa te schimbi, iar eu cobor.

Jos Angel vorbea cu Adam si Mike. Cand ea cobori privirile celor trei s-au indreptat asupra ei. Angel ii zambi, pe cand Mike ii arunca o privire plină de ura. Ca sa mai distingă atmosfera încărcăta care se forma hotărî sa vorbească:

-Mama, unde e tata?

-Aiden vine cu Luke si Amalia.

Alexa doar incuviinta si lua loc lângă ei. Liniștea care puse stăpânire pe casa era una apăsătoare. Nimeni nu indraznea sa spuna nimic, insa ambii frați stiau ca daca Angel nu ar fi fost acolo atunci cu siguranță totul ar fi ieșit cu scantei.

Brusc un glasuri de copii sparsera liniștea din camera.

-Buni, buni, am venit!

Un băiețel si o fetiță au venit si au luat-o in brate pe Angel. Apoi au sarutat-o pe ambii obraji.

-Sunt atat de fericita ca ati venit. Insa unde sunt mami si tati?

-Aici, mama.

Luke, Amalia si Aiden intrara in camera. Băiatul isi lua mama in brate si ii săruta obrajii, la fel proceda si Amalia. Pe cand Aiden o imbratisa strans si o săruta usor pe buze.

-Deci sa înțeleg ca s-au strans toți, iar pe noi nu ne-ati chemat, da?

Glasul lui Amy răsuna in casa. In timp ce toți si-au intors privirile spre ea. Apariția lor era un adevărat soc, din moment ce toți stiau ca sunt plecati, si se intorc peste abia doua săptămâni. Atunci fara sa mai stea pe ganduri Angel pleca sa isi ia prietena in brate.

Acum familia părea ca s-a reunit complet. Amy, Brian, Abby, Robert, Ryan care isi găsi jumătatea, care il iubea cu adevarat, si care ii era soție adica Sonia cu care aveau o fata.
Femeii nu ii venea sa creadă ca dupa atata timp toata familia era impreuna. Isi lua cele doua prietene, in timp ce Alexa rămase cu ceilanti in living. Isi iubea verișorii si frații, chiar daca unul alese sa o îndepărteze. Asa ca isi lua in brate nepoții si ii săruta pe fiecare in parte. Brusc toate privirile s-au indreptat spre scări. Mona cobori intr-un sfarsit jos.

-Alexa, de unde s-au adunat atatea persoane? Parca erau mai puține.

-Pai cred ca pe unui ii cunoști, iar cu alții deja iti voi face cunostinta.

Ea doar incuviinta si se aseza pe canapea lângă Mike. Bărbatul o privi si pentru cateva clipe rămase blocat in ochii ei, insa repede isi reveni. Toți au inceput sa povestească in timp ce Adam nu se putea abține din ai arunca unele priviri Alexie.

Copii si-au facut apariția in living incepand sa ii cheme pe toți la masa.
Daca i-ar fi văzut cineva ar fi spus ca sunt una dintre cele mai frumoase familii. De fapt asta si erau. Inainte.

Alexa lua loc lângă Mike. Locul ei obișnuit. La fel si el. Locurile acelea erau legate de amintiri frumoase pentru ei si unele un pic mai neplăcute pentru cei care au incercat sa le ocupe fara permisiunea lor. Fara sa isi dea seama ambii au zambit. In timp ce Adam lua loc lângă Alexa, fara ca ea sa observe, iar Mona dori sa se aseza in dreapta lui Mike, dat fiind faptul ca nu mai erau locuri libere, insa glasul lui grav o opri.

-Sa nu dea Domnul sa te așezi in locul acesta!

Toti si-au ridicat privirile pentru ai privi, iar Mona se opri, se calma si ii raspunse.

-Si de ce nu e permis? E proprietatea privată a cuiva?

In acel moment toti au mărit ochii. Mike se ridica nervos si o privi amenintator. Locul acela era al Evei, iar toti stiau asta foarte bine. Alexa dori sa isi atenționeze prietena, insa Mike nu ii dadu ocazia. Lovi furios cu pumnul in masa si ii raspunse pe un ton ridicat:

-Da! E proprietăte mea privată. Acum gaseste-ti alt loc.

-Serios? Si unde scrie ca e al tău locul?

Aia fu picătură care umplu paharul Mike o apuca brutal de incheietura si incepu sa o tragă spre usa de la intrare. In timp ce ceilanti s-au ridicat pentru merge după ei. Alexa fugi din urma lor si incerca sa isi oprească fratele. Il apuca de umar, insa acesta o impinse, astfel se dezechilibra si fu gata sa cada, insa Adam aparu la timp si o prinse. Ea murmura rapid un "multumesc". Si se elibera din bratele lui. Apoi auzi tipatul lui Mike.

-Sa nu te mai prind pe aici, altfel nu țin cont ca esti fata. Acum pleacă!

O impinse si ea cazu lovindu-se. Cu lacrimi in ochi se ridica si dori sa plece, insa sunetul unei palme o opri. Cand se intoarse o vazu pe Alexa cum isi duce mainile socata la gura, iar Mike isi tine mana pe obraz. In timp ce Aiden il privea dezamăgit.

-Mama... Tu...

In acel moment fata putu sa o observe pe Angel care era furioasă.

-Cum indraznesti sa te porți asa cu o fata? Asa te-am educat? Sunt dezamăgită.

-Mama...

-Nu.

Spuse si facu un pas inapoi.

-Nu vreau sa aud nimic.

Angel se depărta de el si veni spre Mona. O lua de umeri si o duse direct in casa. Toti au urmat-o, chiar si Mike caruia nu ii venea sa creadă ca Angel l-a lovit. Pe cand femeia o aduse pe Mona inapoi la masa, unde o aseza pe locul Evei.

-De azi aici e locul ei si nimeni nu va îndrăzni sa mai spuna ceva.

Toti au încuviințat, pe cand Mike doar isi încleșta pumnii si lua loc la masa.

Tot restul cinei decurgând il liniște. Doar sunetul tacamurilor mai auzinduse din cand in cand.

La sfârșitul seriiaproape toti au plecat. Rămânând numai Mona, Alexa, Adam si Mike. Toti au băut, iar la acea ora tarzie nu mai găseau nici un taxi. Asa ca Alexa ura tuturor "noapte buna" si urca sus. Unde s-a afundat in lumea viselor, fara ca cineva sa o mai deranjeze in vreun fel.

पढ़ना जारी रखें

आपको ये भी पसंदे आएँगी

2K 94 12
Bell fiica ce-a mare a soților Nightingale , o frumoasa balerină și pe lângă asta obsesia lui Cain . Cain Hell , un bărbat puternic și nemilos , șefu...
9.6K 1.1K 13
Povestea lui Nicholas DuVille. Este ultima carte din această serie. Sper că și această povestire să vă țină cu sufletul la gură. Fiecare carte spune...
The stars 𝐻𝑒𝓇𝓂𝒾𝑜𝓃𝑒 द्वारा

सामान्य साहित्य

3.4K 184 19
" - Deci asta a fost? răcoarea cuvintelor sale mi-au intrat adânc in suflet amorțindu-l si mai tare. Ai de gând să devii o simplă stea, oferindu-le o...
375K 27.1K 37
Iubire de smarald este o poveste de dragoste care are un mesaj foarte important si sincer : "O dragoste adevărată va trece peste absolut orice impas...