Creepy Family

Od WinchesterSheep

91.9K 6.3K 871

Jak vlastně vypadá místo všech Creepypast, jak žijí, jaké k sobě mají vztahy. To vše popisuje tento příběh o... Více

Oběd
Smile Dog
Nekompromisní Jack
Offenderman
Masky otcem
Offendermanův vtip
Zoufalá Jane
Nalezení Clockwork
Zlikvidovaný pokoj Eyeless Jacka
Slendermanovi bratři
Špatné načasování
Tobyho deprese začínají
Nepovedené vysvětlení
Vysněné štěstí
Nina the Killer
Já, Carol Winchester
Pátrání po Helenovi
Nemilý zážitek, ale příjemné překvapení
Krev, slzy a bolest
Součást procesu
Zoufalost Jane
Nečekaná návštěva
Vážný rozhovor
Omluva přijata, chyby odpuštěny
Splendormanův rage
Kagekao
Zvrat
Nebezpečí skrývající se ve tmě
Výprava za pomstou
Offendermanovo zapomenuté tajemství
Zatemnění mysli
Začarovaný obojek
on miluje ji, ona miluje jiného, ten miluje jinou, ta touží po pomstě
Staří přátelé
City jsou nebezpečné
Usmívající se zlo
Sourozenci?
Podsvětí
Sourozenecká láska
Zármutek
Nebezpečno
Všichni jsou to šílenci
Brána utrpení
Svět bez konce
Zklamání, smutek, zlomené srdce... Nový domov?
Pokoj
Páry
Strach
,,Chtěla jsem ji zabít."
Nečekaný zvrat
Judge Angels
Uniklá duše
Není to ona
Prosím, zabij mne
Pět let v očistci
,,Stále tě miluji"
Bude válka?
Duše ve skle
Rozpad
Smrt se blíží
Agrese
Počátek boje
Finále

Rande

1.6K 108 7
Od WinchesterSheep

,,Mam rande s Timem, mam rande s Timem, mam rande s asistentem, mam rande s Timem!" Poskakovala jsem po pokoji a široce jsem se usmívala. Teď jsem se vážně chovala jako šestnáctiletá holka, která má mít první rande s klukem, kterého miluje. Konečně, za tu dlouhou dobu dělání ze sebe starší osobu. Vlastně jsem si na to předstírání už zvykla, ale mé pocity právě teď byly nepopsatelně uvolňující. Najednou mi zazvonil mobil.

,,Caroline Winchester u telefonu."

,,Ahoj, Carol. Šlo by to ve 3?" Zeptal se.

,,Nemělo by být rande až někdy večer?" Zeptala jsem se.

,,Chci s tebou strávit co nejvíce času, půjdeme se projít a tak." Řekl a mé srdce se rozbušilo. Nebyla jsem schopna mluvit. Hromadily se ve mně výkřiky nadšení normální šestnáctileté holky, ale nemohla jsem to udělat, bylo jasné, proč.

,,A-Ano, šlo by to, jasně. B-Budu tam, ale... K-Kde?" Vykoktala jsem ze sebe tak nesrozumitelnou větu, že jsem ji nechápala ani já sama.

,,Hehe, asi jsi nervózní, co? Je to tvé první rande? Neboj se. Co třeba v místní kavárně?" On se zdál klidný.

,,Jojo, budu tam." Řekla jsem šťastným tónem.

,,Tak zatím, uvidíme se tam." Rozloučil se a zavěsil.

Bylo půl jedné a tak jsem se rozhodla už připravovat. Osprchovala jsem se. Namalovala jsem se, abych vypadala starší, jako jsem to dělala obvykle, ale dneska jsem tomu dodala ještě kapku svůdnosti a červenou rtěnku. Trochu jsem si připadala jako levná dívka, ale neměla jsem v úmyslu flirtovat s více lidmi, ale jen s jedním, o kterého jsem vážně stála.

Když už jsem byla hotová jak s líčením, tak oblékáním a bylo půl třetí, rozhodla jsem se vyrazit. Vzala jsem si svou černou kabelku a šla jsem. Po cestě jsem si tvořila příběh v hlavě, jak bych si to představovala. Představivost jsem nemohla zastavit ani v okamžiku, kdy jsem přecházela přes přechod, naštěstí jsem včas zaznamenala jedoucí auto a rychle jsem přeběhla. Oddychla jsem si, že to bylo celkem o chlup. Kavárna byla už několik desítek metrů přede mnou a bylo za pět minut tři. Byla jsem ráda, že to mám akorát, protože jsem většinou chodila v mém minulém životě pořád pozdě. Ale dospělácký život mě naučil hodně věcí.

Když jsem vešla dovnitř, Tim už seděl u stolu u výlohy, na sobě měl košili a černé kalhoty. Usmála jsem se a mířila jsem k němu. Pozdravili jsme se, on se zvedl a pomohl mi se sundaváním mé bundy, poté mi odsunul židli, abych si mohla sednout. Poděkovala jsem a on se mě zeptal, jestli něco nebudu chtít. Řekla jsem, že káva mi bude stačit, on se usmál,přikývl a šel to objednat. Mezitím, co to objednával jsem pořád přemýšlela nad tím unesením. Bála jsem se, že se mi to stane znovu a tentokrát tam nebude Tim, aby mě zachránil, když jsem se nad tím zamýšlela ještě více, dospěla jsem k závěru, že Tim je můj princ na bílém koni. Usmála jsem se a čekala.

Najednou přede mě Tim postavil horkou kávu na talířku společně se sáčkem cukru a lžičkou a usmál se. Já mu úsměv opětovala a on se posadil. On si dal také kávu. Nasypal si tam cukr a míchal to. Já se dívala na každý jeho pohyb bez mrknutí oka.

,,Vše v pořádku?" Zeptal se.

Já se probrala se zamilovaného transu, podívala se mu do obličeje se zmateným výrazem a odpověděla:

,,Ano, jistě."

,,Nicméně. Jak si vedeš v práci?" Zeptal se.

,,Ale no... Nic moc, ale musím nějak vydělávat." Odpověděla jsem.

On se usmál a chytl mě za ruku, já se lehce začervenala a usmála se také.

Když jsme dopili kávu a zaplatili, rozhodli jsme se, že půjdeme do parku. On přes sebe přehodil kabát a mně pomohl s mojí bundou. Opustili jsme kavárnu a vyrazili. Po chvíli chůze mě chytl za ruku, srdce se mi opět rozbušilo. Došli jsme do parku, sedli si na lavičku a já si položila hlavu na jeho rameno. Začalo se stmívat, bylo šest hodin, ale přišlo mi, že spolu jsme teprve hodinu.

,,Hezký západ slunce, že?" Zeptal se.

,,To ano." Odpověděla jsem a podívala se na něj.

Asi dvě hodiny jsme tam seděli a povídali si o našem životě. Celkem mě mrzelo, že jsem musela lhát, ale bylo to nezbytné. Dozvěděla jsem se, že jeho rodiče také zemřeli a on se odstěhoval.

Najednou mi chytl bradu, nepatrně se usmál a políbil mě. Já byla v sedmém nebi. Měla jsem pocit, že srdce mi každou chvíli praskne. V žaludku, jako by mi létalo tisíce motýlů a v hlavě se mi honila krásná budoucnost s Timem. Když polibek skončil, já se na něj zmateně koukala a nevěděla, co říct. Jeho výraz byl také zmatený.

,,Udělal- Udělal jsem něco špatně?" Zeptal se.

Neodpověděla jsem mu, ale dala mu ještě vášnivější polibek, naše jazyky si hrály mezi sebou. On mě posadil na jeho klín a pokračovali jsme v tom aktu. Jeho ruce se přemístily na můj zadek, mě to docela překvapilo, protože Tim byl vždy slušný muž, ale líbilo se mi to, tak jsem nic neříkala. Skousl mi ret a usmál se s takovým typickým rošťáckým výrazem.

To byl ten moment, kdy jsem se do něj zamilovala úplně. Soudila jsem dle chování a výrazů, že on do mě asi také.

,,Time?"

,,Ano?"

,,Miluji tě." Řekla jsem.

,,Já tebe taky." Odpověděl s úsměvem na tváři a připraven dát mi další polibek.

Po několika minutách líbání řekl, že by už měl jít, protože by mu jinak ujel autobus. Já kývla, byla jsem sice trochu smutná z toho, že už musí jít, ale chápala jsem. Zvedla jsem se, on také a chytl mě za ruku. Když jsme došli na zastávku, Tim se koukl do jízdního řádu a zjistil, že mu to před pár minutami ujelo a dnes už žádný autobus nejede.

,,Sakra!" Křikl.

,,A ty nemáš auto? " Zeptala jsem se. Byla to trochu hloupá otázka, ale položila jsem ji.

,,Mám, ale je v opravně, rozbily se mi brzdy." Odpověděl a podíval se do země přemýšlejíc, co bude dělat, protože bydlel asi 30 kilometrů od tohoto bodu.

,,A nechceš přespat u mě?" Zeptala jsem se.

On se na mě podíval a rovnou i otočil.

,,Mohu?" Zeptal se.

,,Jistě, že ano. " Odpověděla jsem.

Najednou mě objal.

,,Moc ti děkuji."

,,Vždyť jsme spolu, to nic není." Řekla jsem

Tak jsme tedy vyrazili a při cestě do povídali. Už jsme byli před mým domem, odemkla jsem a následně otevřela dveře, pozvala ho dovnitř a pak zase zavřela a zamkla. Sundali jsme si bundu a kabát a kabelku jsem si taky pověsila na věšák.

,,Mohu se jít osprchovat?" Zeptal se.

,,Ano, koupelna je v prvním patře, první dveře napravo." Řekla jsem mu.

,,Jojo, díky, zlato."

,,A švihni sebou, chci se taky umýt." Usmála jsem se.

,,Kdybychom spolu byli déle, mohli bychom se vykoupat společně. Já s tím tedy teď problém nemám, ale dávám ti prostor. Chceš či ne?" Zeptal se.

,,No... Já..." Barva, která mi pohltila obličej by se dala přirovnat k rajčeti.

,,V pořádku, nechceš, chápu to." Usmál se a už šel po schodech nahoru.

Já stála na místě a nemohla jsem se pohnout. Bylo to na mě moc rychlé a moc jsem to nepobírala. Nakonec jsem se ale trochu uklidnila a šla do svého pokoje, který byl také v prvním patře a hned naproti koupelně.

Čekala jsem, než se osprchuje. Po nějakých deseti minutách mi oznámil, že se už mohu jít umýt a že se omlouvá za zdržení. Já mu řekla, že to nic není a konečně jsem se dostala do koupelny. Vykoupali jsem se, usušila jsem se, vyčistila si zuby a s ručníkem omotaným okolo mého těla jsem vešla do mého pokoje, kde seděl Tim také s ručníkem okolo jeho těla. Divila jsem se.

,,Mohu se zeptat, jestli tu máš ještě jeden pokoj a nebo..." Bylo vidět, že se trochu červená.

,,Tahle postel je dost veliká." Řekla jsem. Byla to postel 2x2 metry. Spalo se na ní dobře.

,,A nebude ti to vadit?" Zeptal se.

,,Kdepak." Odpověděla jsem.

Půjčila jsem Timovi nějaké oblečení, co zůstalo po mém otci. Pak jsem se převlékla já a nakonec jsme si šli lehnout. Ještě chvíli jsme si povídali ležíc vedle sebe. Pak jsme se políbili na dobrou noc a usnula jsem v jeho náručí.

Pokračovat ve čtení

Mohlo by se ti líbit

7.3K 690 54
Mnoho vody v řece uplynulo a oni už nejsou studenty na škole čar a kouzel v Bradavicích. Naopak, osud si přál, aby se stali řediteli kolejí. Hermion...
6.3K 422 24
Rozálie, nepoučitelná, drogové závislá a někdy jako smyslu zbavená. Lukáš však viděl pod tou vrstvou něco víc. A Rozálie vlastně neviděla vůbec nic. ...
30.7K 1.2K 46
,,Jsou příběhy, které dokáže napsat jenom sám život."
9.3K 474 18
Bojíte se rádi? Já ano, a udělám vše pro to aby vám běhal mráz po zádech a aby jste se po dočtení kapitoly ohlédli za sebe, zkontrolovali mezeru pod...