Sen bana Aitsin

Tuanamert05 tarafından

23.2K 522 29

"Teşekkür ederim" dememle tek kaşı havada neden dercesine bakiş attı Bir adım daha atarak dip dibe gelmemizi... Daha Fazla

1. bölüm
2.bölüm
3.bölüm
4.bölüm
5.bölüm
6.bölüm
8. bölüm
9. bölüm
10.bölüm
11.bölüm
12. bölüm
13.bölüm
14.bölüm
15.bölüm
16.bölüm
17.bölüm
18. bölüm
19.bölüm
20. bölüm
21. bölüm
22.bölüm
23.bölüm
24.bölüm
25. bölüm
26.bölüm
27.bölüm
28.bölüm
29.bölüm
30.bölüm
31.bölüm
32.bölüm
33.bölüm FİNAL

7.bölüm

976 27 0
Tuanamert05 tarafından

Her okuyan oy verse mutlu olurum

Bi 20 vote hak ediyorum bence😘
Oy aldukça yeni bölüm sık atacağım

🌼Keyifli okumalar 🌼

💞

Esneyerek yatağımda doğruldum uykumu güzel almıştım şimdi banyoda kısa bir ihtiyaç gideriminden sonra güzel bir kahvaltı yapmayı planladım

Mutfağa geçerek çay suyunu koydum.
Dolap kapağını açarak mini kahvaltılıkları masaya dizmeye başladım. Aniden aklıma gelen görüntülerle dünkü yaşananlar belirdi gözümün önünde neler olmuştu öyle?

Tezgaha temas eden ellerime kaydı gözlerim dünkü yaşadıklarım geldi aklıma beni tezgahta kendimden geçirişi kafamı unutmak istercesine iki yana salladım.

En son olanları ise yaşamamak isterdim.beni demirin yanında öpmüş ve evden gidişine sebep olmuştu. Hem utanç duymuş hem de mahçup düşmüştüm.

Ya da daha iyi bir fikir geldi aklıma kahvaltıyı bir özür amaçlı demirle yapabilirdim evime çağırabilirim ama farklılık yapmak istedim. Ocaktaki çayın altını kapattım. masadaki kahvaltılıklarıda geri dolaba yerleştirdim.

Aynadaki yansımama baktım güzel olmuştum. Sıradan bir kot giymiş üzerinede v yaka thişört geçirmiştim.
Saçlarımıda at kuyruğu yaptım.
Makyaj malzemelerine takılan gözümü geri çektim. Gerek duymadım doğal halim iyiydi bence. Sadece cilt bakımı yapmıştım. Zaten bakım makyaj yapmak değildi temiz olmaktı.

Kendime gülümseyerek odadan çıktım beyaz spor ayakkabılarımı ayağıma geçirdim yüksek tabanlı olduğundan boyum birazcık daha yükselmişti güzeldi sevdim bunu kendi şapşallığıma gülerek evi son kez kontrol edip anahtarımıda sırt çantama koyup evden çıktım.

Pastanye uğrayıp bikac tane poğaça, ve birazda tatlı kurabiyeler den aldım. Hepsini karton poşete koyan çalışana teşekkür ederek ödemeyi yaptım ve çıktım.

Eviyle aramızda biraz mesafe vardı.
Benim aksime daha geniş villa biçimnde bir evde oturuyordu kardeşiyle karşılıklı dairelerde oturmamıza rağmen kendisi uzakta daha sesiz ortamı tercih ediyordu farklıydı kendine has tercihlerle takılıyordu. Yani güzel bir özellik herkes farklıdır sonuçta.

Yaklaşık yarım saat süren taksideki yolculugumun sona ermesiyle sevindim. Tasiciye verdigim ücretin üstünü almadan çıktım "hanım efendi para üstü" sorun yoktu bikaç kuruştan iflas etmezdim ya zaten kazanıyordum.

"Sorun değil kalsın iyi günler " dilyerek kapıyı kapattım. Geldiğim yeri doğrumu diye baktığım konumla kontrol ettim doğruydu.

Tamda tahmin ettiğim gibi ailesinden farklıydı etrafı korumalarla çevrili adamlar vardı. oldukça büyük bir arazili yerdi burası etraf koruma ve büyük kapılarla çevriliydi.

Biraz çekinerek adımlarımı küçük güvenlik kulübesinin oldugu yere yönelttim. Yaşının olduğu saçlarındaki kır'dan belli olan amcaya baktım." Buyurun kime bakmıştınız." Adam üzerimde gözlerini gezdirerek baktı bu durumdan rahatsız olmuştum.

"Ben demir beye gelmiştim."  Kafasını onaylar biçimde sallamasıyla kırmızı renkte olan kapıyı otamatik açan düğmeye benzer bir tuşa basarak yolumu açtı. sağol ya bune katırlıktı böyle anladım görevdir iştir ama insan bu kadar somurt ve sert bakar mıydı ya?

Evin bahcesine admlarımı attım. Etraf güzel çimenliklerle kaplıydı beyaz renkte gördügüm kapıya doğru yürüdüm. İki kez tıklattıgım kapıyla bakkaldım biraz beklemekten zarar gelmezdi tekrardan tıklatarak bekledim zile bastım.

Açan yoktu. Suç bendeydi ne diye adama haber vermezsin böyle aval aval beklemek zorunda kalmazdın. vazmı geçesydim belkide evde yoktu üzülerek kapıya arkamı dönerek gitdecektimki aniden açılan kapı sesiyle arkamı döndüm "Nereye" beni görmesi oldukça beklemediği bir gerçekti evine sadece bir kere gelmiştim emir seni abimle tanıştırmak istiyorum diyerek beni abisiyle tanıştırmaya getirmişti.

Şimdi ise 2. Kez ve tek başıma gelmiştim. Saçları ıslaktı banyo yapmıştı demek adam o yüzden açamadı. üzerinde hiçbirşey yoktu  altında ise siyah eşortmanı vardı saçından akan sular omuzlarına doğru küçük damlalar halinde damlıyordu. heybetli ve fit olan vücudunda küçük damlalar halinde akan su yavaş yavaş karın kaslarına  dogru yol aldı. İstemsizce suyunu vücudunda akışını seyrederken gözlerim karın kaslarında durdu

Gözlerim daha aşağılara kayarken yaptığımı fark ederek kendime gelmeye çalıştım. Sanki tüm kan akışı yüzümde toplanmış gibi hissettim. utanç kaplayan yüzüm kıpkırmızı kesilmişti yanaklarıma nüfuz eden sıcaklığı hissediyordum. Ellerimi yanaklarıma çıkartarak dokundum ısınmıştı.

"S..şey kusura bakma b.ben kahvaltı yapmak beraber."  Benim aksime halinden memnundu erkeksi sesiyle güldü "kahvaltı yapmak biz ne güzel bir teklif." Kurduğu cümleyi idrak edince. Tabi ya ben beni şimdi fark ettim ne zaman zor durumda kalsam ya kekeliyor ya da dolaylı cümle kuruyordum. 

"İtiraf ediyorum komikti" kısa bir gülümsemenin ardından  "Eğer işin varsa gidebilirim?" Diye konuştum. Acaba gitsemiydim ben. Banyoda yapmıştı belki gitmek isteyecegi önemli bi işi olabilirdi. çok cabuk düşünüp kararlarmı veriyorum ben ne olursa olsun sonuçta ben süpriz yapmak istedim.

"Aslında...." diye söze başlamasıyla ufakta olsa bir burukluk hissi oluştu içimde belliki işi vardı.  uygun gün ve zaman olmadıgını düşünerek tekrar dönme egleminde bulunurken kolumu tutan elle önüme geçen beden durmamı sağlamıştı öylece durdum.  Benim bedenim şuanda tam olarak iri bedeninin yanında küçücük kalmıştı.

Kafam  gögüs kısmının biraz daha aşagısında durdu. Ben birde uzun taban giymiştim öyle degilmi kafamı yukarıya doğru kaldırdım.  Masmavi gözleri ışıldıyordu.  "Hey ne düşündün bu güzel teklifi nasıl reddecegimi düşündün. Ben.." biraz duraksadı tekrar devam ederek " Ben aslında şaşırdım ve çok mutlu olduğumu dile getirecektim." Burnumu parmaklarıyla kıstırıp beni önüme doğru çevirdi ve kafasını omuz hizama doğru getirerek eğildi. İkimizide iceriye doğru ilerletti.

**

"Mutfağım senindir." Şimdi güzel bişeyler hazırlayabilirdim. çok acıkmıştım. Duvara yaslanmış şekilde ellerini kenetlemiş beni izliyordu buzdolabi kapağını açmadan kafamı onun yönüne doğru çevirdim. Gözlerim istemeden hep çıplak vücuduna bakakalıyordu.  Yutkundu adem elması oynadı "İstersen üzerini giyin" yaslandığı duvardan ayrılarak yanıma adımladı. Tuhaf bir hisle kalakaldım. Bir kolunu dolaba yaslayıp bir kolunuda arkamdaki dolaba doğru uzattı ben onun kollarının arasında kalmıştım kokusu ferahlatıcıydı. Biraz nefes alıp verdikten sonra kendime gelip silkelendim aptalmısın sen! Kendine gel artık!

Uzandığı raftan bardak alıp kapağını geri kapattı " rahatsızmı oldunuz küçük hanım?"  Ne diyebilirdim ki şimdi kendi evinde istedigi gibi dolaşırdı.

" Ne münasebet  sen bilirsin senin evin"
Güzel kokuyordu hala dibimdeydi ancak tolgada hissettigim gibi değildi sadece hoş bir kokuydu onu hayal ettim  sanki şuan onun kokusuna soluyormuşçasına tenimde gezdirdigi dudaklarına ne demeliydi gözlerimi kapattım dilimi dudaklarımın üzerinde gezdirdim gözlerimi açtım kendimi kaybetmenin sırasımıydı.

Yüzüme bakan demirle yaptığım hareketler kendimi güzel güzel rezil ediyordum. Gözleri dudaklarımda olan demirle dişlerimin arasına kıstırmış olduğum dudaklarımı fark ettim tek çizgi haline getirip düzelttim. "Afedersin" dememle yanımdan uzaklaşan demir "hemen geliyorum diyerek merdivenlerden çıktı.

Yanıma geldiginde üzerine thişört geçirmişti karizmatik, yakışıklı çocuktu.
Susamlı poğaçdan bir ısırık aldım yumuşacıktı , muhteşemdi  tabi biraz yağlıydı kalori demekti ama umurumda değildi  tadı damağımda yayıldı "çok lezetlilermiş"
Dedigimde onaylayarak oda elindeki sade poğaçayı ısırdı.

Kahvaltının ardından tatlı kurabiyeleri yemeğe başladık "film izleyelimmi?" Onaylayarak kafamı salladım çekmecelerinin içinde karıştırdığı cd bakarken unuttugum konusmayı yapmak istedim" Demir.." dememle kafasını bana çevirdi 

Bende yanın geldim gözlerime baktı ama ben elindeki cd baktım şey dün için özü.." hemen lafımı keserek "unut gitsin bana açıklama yapmana gerek yok." Diyerek tek solukta konuştu 

Kırılmıştı "Dinle " diyerek bana dönmesini sağladım. "Ben kötü hissettim olan oldu ama ben özür dilerim. Sonuçta evime geldin ve o sekilde çıkmana sebebiyet oldugum için tekrardan kusura bakma"  gözlerime baktı  işaret parmagını dudagımın üzerine bastırıp susturdu

"Şş unuttum sorun yok seninde suçun değildi "film cd'sini işaret etti "hadi artık izleyelim."

Akşama kadar güzel vakitler geçirdik doğrusu ben bu kadar eğlenecegimi düşünmemiştim. Hava kararmıştı gitmem gerekliydi artık.

"Teşekkür ederim" demir'e döndüm "Niçin?" Göz temasını çekmeden "Geçirdigim en güzel gündü" dedi onu mutlu etmek benide mutlu etmişti "Benimde öyle oldu" dedim.

"gitmeliyim" diyerek ayaklandım. Hava kararmıştı o'da benim gibi ayğa kalkarak konuştu "istersen ben bırakırım. Ama istersen kalabilirsin."
Kalamazdım "teşekkür ederim sen beni bıraksan memnun olurum."

"O zaman ben bir lavaboyo gideyim sonra çıkalım." Kafasyla onaylayarak deri ceketini üzerine geçirdi merdivenlerden çıkarak lavabo kapısına geldim iceriye girdim işlerimi halettikten sonra elimi yıkamak için sıvı sabunu elime damlattım ellermi ıslatıp yüzüme su vurarak aynaya baktım. Bugün iyi geçmişti acaba tolga ne yapıyordu şuan diye içimden geçirdim yoksa özlüyor musun onu? Ahh yeter ama iç sesim seninle uğraşamam

Lavabodan çıkıp uzun merdivenden inmeye başladım adım seslerimi duyan demir su içiyorken bakışlarını merdivende olan bana cevirdi yanına varıp "bende bir bardak su alabilirmiyim?" Diyerek su istedim. bardakti suyu bırakıp bana yeni bardak çıkarttı suyu doldurup arkasını döndügünde uzanıp aliyim derken üzerine döktüm. "İstemeden oldu pard."  Üzerindeki tisörtü bi çırpıda önümde çıkarttı.

"'Yenisini giyip geliyorum " diyerek arkasını dönüp uzaklşacagı sırada çalan zil sesiyle olduğu yerde durdu

🦋Bölüm sonu🦋

Evet arkadaşlar lütfen oy verip geçin sizleri seviyorum😘


Okumaya devam et

Bunları da Beğeneceksin

129K 7.1K 22
❝ Konserdeki Sevgilim: Mine, üç ay. Konserdeki Sevgilim: Sadece üç ay çıkıyormuş gibi davranacağız. Konserdeki Sevgilim: O kadar. Siz: Üç ayın sonun...
15.5M 540K 59
"Birlikte güldüğün birine aşık olmak kolaya kaçmaktır; ben seninle ağlamaya bile aşığım." Sıradan başlayan planlı bir intikam oyunu; ne denli büyük b...
1.4M 89.5K 39
Romans #1 🩷 Romantizm #3 🩷 Romantik #4 🩷 Neydi gonca gülü açtıran? Bahar mı, bülbülün aşkı mı? Bülbülün aşkı olmasa gül açmaz mıydı? Ya baharın...
734K 30.6K 48
30-50k izlenen Yağız her gün yayın açar, Sohbet eder ve korku oyunları oynar. Işıl ise o yayıncıya aşık bir kızdır. Işıl habire yağıza Instagramdan y...