Kpop Imagine√ [ Kérések Nyitv...

Oleh Hwan_jaehwaa

22.8K 771 87

Itt semmi nem szabhat határokat a képzeletednek🌙 🌙: Reaction 🌙:Kpop idols as your boyfriend 🌙:Oneshot Kér... Lebih Banyak

Fontos!!
xion
Oneus🌙 Amikor.... űzenetben vallasz nekik szerelmet
Txt Amikor....
Seoho-Vallomás
Theboyz-Sunwoo
Straykids Amikor.....
ONEUS Hogyan......
Ateez Amikor.........
Jeno
Theboyz-Kevin
Oneus Amikor....
Ateez Amikor....
🔆Reason for my happiness🔆
Egy kis játék
OMG!!
Seoho -Angel or Bad boy
ONEUS Amikor......
Theboyz Amikor.......
Txt Mint......
Fever😳
Butter-MV
Jungkook
Nem rész!!!
Enhypen mint......
💜200 days and 2 years💙
Enhypen-Sunoo
Straykids-Mv
BTS - permission to dance mv
Ateez -Dreamers mv
Txt-Taehyun 18+
Txt-kai
Txt-soobin
Enhypen-Niki
Skz-Changbin
Txt-kai
Skz-jisung
Seventeen-Jun
Golden child- daeyeol
Ateez-mingi
Enhypen-Jay
~Szavazás~
Kérések
Daeyeol - Tiltot szerelem
Seventeen Minhao

Enhypen Amikor....

1.1K 32 3
Oleh Hwan_jaehwaa

                      ᵃᵐⁱᵏᵒʳ ⁱᵍⁿᵒʳᵃˡᵒᵈ ᵒᵏᵉᵗ

Heeseung:

Egésznap ignoráltad barátodat mert ő is sokáig ezt csinálta veled egy hülye játék miatt. Rosszul eset ezért döntötél úgy hogy megbosszulod. Hívogatot ês annyi űzenetel bombázot mint még soha. Féltet azt hitte valami bajod esett. Büntudatot éreztél de közben nem is hogy ezt csinálod.  A figyelmedet meg egy sorozatal ütöted el hogy ne gondolj semmi másra csak a filmben történtekre. Egészen addig ment amég valaki be nem rontott a szobádba lihegve mint egy állat. Heeseung volt az ez nem is kérdés.

-Miért nem írtál vagy hívtál vissza? -kérdezte térdein támaszkodva majd meléd huppanva jó szoros ölelésbe vont nyakadba temetve fejét-Soha többet ne csinálj ilyet mert nagyon aggódtam érted T/N-tolt el téged

-Te is ezt csinátad velem-durciztál be amire zavartan vakarta meg a tarkoját

-Jó valljuk be ezt megérdemeltem-bologatot majd elmosolyodva nyomot egy puszit a szádra újra karjaiba vonva.

Sunoo:

Csak kiváncsiságból csináltad. Tudni akartad milyen amikor sunoot ingnorálod. Ezért egésznap nem reagáltál semmire amit küldött neked. De ugye bár nem uszhatad meg ilyen egyszerűen a dolgokat sunoo olyan erővel nyomkodta a lakásod csengőjét hogy azt hitted még az ajtót is betöri. Mérgesen  karba font kezekkel állt meg előtted majd fujtatva indult volna az emelet felé

-Most meg hová mész? -szóltál utána

-Most hirtelen érdekelek? Én igénylem a törödést T/N és mivel te nem adtad meg megyek és ölelegetem a macimat helyetted-felnevetél gyerekes viselkedésén majd utána szaladtál hátulról átölelve amire megtorpant.

-Annyira szeretlek sunoo-mondtad

-Ahj én is téged kedvesem-fordult meg és ölelt meg.

Jungwon:

Egy fogadás áldozata lettél ami miatt két teljes napig ingnorálnod kelett jungwont. Szegény fiú teljesen kétségbeesett miattad hogy nem reagáltál semmire amit küldött és hogy a telefont sem vetted fel neki mikor hívott.

-T/N kérlek nyisd ki az ajtót! -halodtad meg jungwon remegő hangját a bejárati ajtó túl oldaláról amire kinyitotad neki az ajtót és kezdted meg báni hogy nem passzoltad inkább a feladatot vagy kértél inkább mást. Mikor kinyitotad neki szorosan megölelt kisírt szemekel. Olyan szorosan tartot hogy levegőt is alig kaptál.

-Sajnálom ha valamivel megbántotalak vagy ha valamit rosszul csináltam T/N-motyogta szipogva -Kérlek ne hagyj el! -eltoltad magadtól és ekkor átkoztad hogy elfogadtad. A szíved szorult össze jungwon látványára. Kisírt szemek. Kocos haj. És táskás szemek.

-Eszemben sincs elhagyni téged jungwon-ráztad meg a fejedet-Szeretlek és soha nem lennék képes nélküled élni egy percig sem. Kérlek bocsás meg te nekem amiért egy fogadás miatt kénytelen voltam ingnorálni téged-könnyesedet be a te szemed is.

-Azt hittem valamit elrontotam-törölte le könnyeidet szipogva amire elmosolyodva megráztad fejedet.

-Nem rontotál el semmit sem, szeretlek jungwon

-Én is-fogta arcod kezei közé-Az életemnél is jobban-puszilta meg homlokodat.

Jake:

Szomorú lesz és magában keresi a választ hogy mit csinálhatot rosszul hogy te majd nem egy teljes hétig még csak felé sem néztél. Azt hitte szakítani akarsz. De persze neked eszed ágába sem lenne.

-Ha szakítani akarsz T/N megértelek. De tudnod kell nem tudok majd egyhamar lemondani rólad. Mert nek te jelented az élet szót-mondta lehajtot fejel neked meg majd meg szakadt a szíved hogy ezt csináltad vele.

-Jake, én nem akarok szakítani. Még csak eszembe sem jutna-mosokyogtál rá amire azonnal felkapta a fejét

-De akkor....

-Igen, tudom és sajnálom hogy ingnoráltalak babe-becézted amire egy aranyos mosolyal közelebb vont magához és egy lágy puszit hintet a szádra.

-Valahogy csak kiengesztelsz majd-engedet el kacsintva egyet

Jay:

Na ő már kemény dió. Ő nem bírta ha akár egy percig nem figyelnél rá. De jay nagyon felbosszantot és a bosszút akartál állni amiért más lányok képeit likeolgata téged meg két napig gyakorlatilag elhanyagolt. És mi sem jobb erre mint hogy nem törödsz vele.

-T/N-fogot kezedre az egyik bulin amire meghívást kaptál -Csak nem gondoltad hogy hagyom hogy nélkülem szórakoz? -lököt gyengéden a falnak mire kikerekedtek szemeid.

-Jay én.......

-Shh-tete úját a szádra ezel elhallgatatva -Szóval ingnorálni akarsz baby?Legyen. Kiváncsi vagyok meddig bírod majd nélkülem babe-suttogta fülembe majd elengedve hagyott magadra

Sunghoon:

-T/N! Most ezt miért csinálod? Átjöttem hogy csak is veled legyek azok után is hogy egy teljes napig nem reagáltál a hívásaimra és most is figyelmen kivül hagysz? Megjött? Vagy mi? -ment utánad a konyhába barátod aggódva mire sóhajtva még fordultál a pultnak támasztva hátadat. Valójában ez egy challenge volt amit meg akartál csinálni csak hogy sunghoon akkor húzta keresztbe a számitásaidat amikor egyik percről a másikra betopant hozzád váratlanul.

-Sajnálom sunghoon-hajtotad le a fejedet de ő csak elmosolyodva rázta meg a fejét közelebb sétálva hozzád.

-Semmi baj szerelmem, csak ölelj meg-tárta szét karjait amibe te elmosolyodva bujtál bele.

Niki:

Nos rengeteget videojátékozot akár nálad volt akár a dormban. Sokszor ingnorált már ami neked is szemet szúrt és rosszul esett. Ezért úgy voltál vele vissza adod neki hogy tudja ő is milyen érzés az amikor figyelmen kivül hagy a másik. Te meg probáltad. De nem bírtad ennek ellenére nem hívtad és még csak keresni sem kerested. Veled ellentétben ő igen. A suliban is ingnoráltad és minden egy perc alatt dölt össze. Niki elintézte hogy zárjanak be az öltözöbe természetesen vele.

-T/N! Te komolyan azt hitted elnézem hogy ingnorálj? Huh? -támaszkodot meg két kezével fejed mellett mélyen szemedbe nézve.

-N-Nem én csak.....

-Rendben baby ingnorálj csak ha azt akarod hogy minden nap bezárasam magunkat az öltözöbe-mosolygot rád-Kettesben, csak velem-suttogta füledbe

녕!

Mindenkinek szép napja van? Remélem igen. Ha nem remélem feldobtam a napotokat ezel a kis szöszenetel. 

Lehet Kérni!

Tervezek még enhypenes részeket ugyan is teljesen rájuk függtem.

Niki always killing me😂

Ha akartok valamelyik tagal oneshotot azt itt jelezétek.

Vagy hogy milyen részt akartok még  az enhypenel.




Találkozunk a következő részben, addig is legyen szép napotok! ❤

~~Like a fever fever fever fever~~

Sorry a 0/24-ben ez megy a fejemben

Lanjutkan Membaca

Kamu Akan Menyukai Ini

14.9K 736 47
Korhatár: 18+ Párosítás: Aemond Targaryen & OC (saját karakter) Jellemzők: romantika, akció, dráma, sötét Figyelmeztetések: kínzás, erőszak, lemon (s...
176K 8K 95
Előfordulhatnak: -káromkodások ⟨szinte mindig⟩ -szexuális tartalmú részek? -önbántalmazás, depresszió -káros szenvedélyek, függőségek ⟨alkohol, cigar...
28.1K 2.6K 33
🥇#1 kpop 2024 június 🥈#2 bts - 2024 február 🥇#1 nammin 2024 június Jimin profi táncos szeretne lenni, de a továbbtanuláshoz pénzre van szüksége. S...
2.8K 389 72
Bucky élete fenekestül felfordul, amikor a második csettintés által új életbe kezd. Nem tudja mihez kezdjen, amikor gyerekkori legjobb barátja a sajá...