club ¦ MinSung ✓

Von llovrsroqq

335K 29.9K 39.7K

[TAMAMLANDI] Jisung Minho'nun dikkatini çekebilmek için futbol klubüne girer. hyunIN!!!! changLİX!!!! chanM... Mehr

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25 - özel bölüm

24 - Final

8.3K 815 915
Von llovrsroqq

iyi okumalar

______

Jisung:

Bu gün final maçı vardı ve erken gidicektik kulübe. Ben Huncin ve Changbin'e tripli olduğum için önden gittim. Çünkü aralarında tek sap bendim ve bununla dalga geçmişlerdi bütün gece gerizekalılar.

Onlar yiyişirken ben mal gibi onları izliyordum sonra benimki prenses Minho'm geldi. Bur dakika ne ne bana göz mü kırptı o omenyarrabi.

Servis gelince herkes sevgilisi ile yan yana bindiler. Ben minho ile yan yana oturmuştum bizde çifttik  nasıl olsa. Yol boyu nasıl kazanırız hangi pozisyonda olucaz ondan konuştuk.

Servis durunca indik soyunma odasına doğru yürüdük karşı takım ile karşılaşmıştık.

"Lan Changbin bunlar çok uzun sen nasıl oynucan?"

"Kes sesini sanki sen çok uzunsun."

"Senden uzun en azından changbin."

Minho beni mi korudu oyy götünü yerim. Üzerimizi giyip sahaya geçtik maçın başlamasına son 10 dakika kalmıştı.

Dakikanın bitmesi ile bizde takım kaptanı başta olmak üzere dizildik. Önce seyircilere sonra birbirimize selam verdik. Sonra tokalaşmaya başladık.

Tüm yarışan takımlar şuan tribünlerde izliyolardı. Geçen gün amınakodumun çoçuk da ordaydı. İzle şimdi nasıl alıyoz bu maçı.

Takım olarak tezahüratımızı yaptıktan sonra yerlerimizi aldık. Herkes Hyunjin ve Minho aşkıma güveniyordu çünkü aramızda en iyi oynayan onlardı.

Ama bugün görsünler o puşt herife nasıl oynadığımı gösterim korksun benden. Burda Han Jisung varken sen hayırdır.

yazardan 😚

Düdüğün çalmasıyla Minho topla koşmaya başladı. Hyunjin'e pas atmasıyla karşı takımdan birinin Hyunjin'e sürterek geçmesi ve Hyunjin'in kendini yere atması bir olmuştu. Kendini yere atması diyorum çünkü çocukla sadece tişörtleri bile değmiş olabilir yani.

"AAAAA NAPIYOSUN BEEE HOCAM YERE İTTİRDİİ. DÜDÜK ÇALSANIZA LAANN İTTİRDİ İTTİRDİ."

"Sakin olm Hyunjin sadece kolan değdi abartmasan mı." Jeongin'in konuşmasıyla Hyunjin sanki hiç bir şey olmamış gibi yerden kalkmıştı.

"Bir dramalık yapim dedim amk!! Yere düşsem böyle yapcaksınız demekki."

"Gerçekten düşsen gelirdi herkes. Belli baya drama yaptığın."

"Tacınız nerde göremiyorum sanırım evde unuttunuz?" demişti Changbin.

"Boyun yetmiyo senin görmeye ama üzülme sen ben seni havaya kaldırırm görürsün işe yararmı bilemem gerçi." Jisung'un demesiyle Changbin üstüne koşucaktı ki. Karşı takımdan itirazlarla düdük çaldılar ve maç devam etti.

İlk golü Hyunjin attığında Jeongin sevinip koşarak Hyunjin'in yanağına öpücük kondurdu ve daha çok gaza getirdi. Hyunjin adeta bir dometes gibi kızarmışken bir yandan gaza gelmiş ve daha çok sevinmişti.

Daha çok gol atarak Jeongin'den bir sürü öpücük almayı düşünüyordu sadece. Kendini oyuna iyice adapte etmişti.

Jisung Hyunjin'in Jeongin'den öpücük almasına sevinmesini gördüğünde belki gol atınca Minho da onu öper düşüncesiyle gaza gelmiş ve kendini öne atmıştı.

Jisung topu kapmış ve koştururken Minho'nun gelip almasıyla şaşırmış ve ne olduğunu anlamaya çalışmıştı.

"GERİZEKALI KENDİ KALENE GİDİYOSUN YİNE MAL!!" Changbin'in bağırmasıyla Jisung utanmış ve rezil olmasını kendine yedirememiş ve tekrar Minho'nun peşinden koimaya başlamıştı. Bu sefer golü atıcaktı.

Minho'nun Jisung'u görmezden gelerek Hyunjin'e pas atmasıyla Jisung'un morali bozulmuş ama Hyunjin bunu fark ederek Jisung'a pas atmış ve Jisung'un gol atmasını sağlamıştı.

Gol attığında Minho sevinçle Jisung'a koşarak sarılmıştı. Sadece sarılsada Jisung buna çok sevinmiş ve o da sımsıkı sarılmıştı.

10 dakikalık mola verildiğinde herkes kendi yerine çekilmişti. Hyunjin Jeongin'den öpücük dileniyordu. Jisung ise kendi kalesine koşması rezilliğinden hala utanıyordu. Changbin Felix ile fingirdeşiyodu. Huening Kai Chenle'ye abayı yakmıştı baya. Gizliden gizliden süzüyodu.

Seungmin hocanın gelip herkese tam gaz vermesiyle takım ciddileşmiş ve maçı kazanmaya yemin etmişlerdi.

Molanın bitmesiyle maç hakemin düdüğüyle devam etmişti. Karşı takım bu sefer gerçekten gol atıcakmışcasına gelmesi Seoul Gücü'nü güldürmüş ama gol atmalarıyla göt gibi kalmalarını sağlamıştı.

Ama tabi ki gol yemeleri onları daha da sinirlendirmiş ve daha sert oynamaya başlamışlardı.

Jisung topu Jeongin'e atmış o da Hyunjin'e atmış ve Hyunjin'in gol atmasını sağlayacaklardı ki kalecinin topu tutmasıyla atamamışlardı. Karşı takım kusursuzca topu kaleye götürmesiyle Jisung atlamış ve topu rakip takımdan almıştı.

Minho şaşkınlıkla sevdiği adamı izleyerek koşmasıyla Jisung'un ona pas atmasını bekliyordu ama Jisung topu kimseye kaptırmadan karşı kaleye koşmaya çalışıyordu. Aklından bu golü atıp Minho'nun öpücüğünü almak vardı.

Jisung karşı takımın atağıyla topu kaçırmış ve kendini yere atmıştı.

Minho topun peşinde koşmaya devam etmişti ama nafile karşi takım yine gol atarak durumu 3-2 yapmışlardı.

1 dakikalık ara verdiklerinde Seungmin yine yapmaları gerek şeyleri açıklamıştı.

"İyi misin?" diye sormuştu Minho. Sevdiği çocuğun kendini yere atması onu korkutmuştu.

"İyiyim ya koşmakta öyle nefes nefese kaldım da ondan attım kendimi."

Minho'nun içi rahatlamış ve maça odaklanmıştı tekrardan. Jisung'un yine ayağını incitmesini istemezdi.

Eğer Seoul gücü bir gol daha atarsa maçı kazanacaklardı. Ama Busan spor atarsa durum berabere olucak ve sonucu belirleyecek bir el daha olucaktı. Bu golü kesinlikle atmalıydılar.

Aksi takdirde bir gol daha yemeleri Seoul gücünün moralini bozabilir ve son golü atmakta zorluk çekebilirlerdi.

Hakemin düdüğüyle Seoul gücü tam gaz devam etmişti. Birbirlerine pas vererek ilerlemeleriyle Jisung kaleye yaklaşmış ve o heyecanlı dakikalarda tüm bakışların onda olması onu gersede tüm gücünü topa vererek kaleye atmış ve gözlerini kapatarak olduğu yerde durmuştu.

Birkaç saniye sonra herkesin bağırışıyla gözlerini açmış ve gol attığını anlamasıyle sevinmişti. Minho'nun koşarak ona geldiğini görmüş ve içinde kelebeklerin uçmasına izin vermişti. Seungmin hoca elinde hoparlörle koşarak gelmiş telefonundan erik dalı açıp hoparlöre bağlamıştı. Herkes Erik dalıyla dans etmeye başlamıştı. Karşı takım bile onların bu kadar güzel oynamasını tebrik etmiş ve sahada Seoul gücüni tek bırakmıştı.

Seungmin hoca verdiği sözü tutarak takımını kutlama yapmaya bar gibi bir yere getirmiş ve kazanmalarının karşılığı çok fazla olmicak şartla içmelerine izin vermişti.

Herkes çiftiyle yan yana oturuyor ve şuan en mutlu anlarını yaşıyolardı. Aylarca çalıştıkları bu turnuvada başarılı olmaları onlar için gurur verici bir şeydi.

Jisung hala Minho'nun o yumuşak olduğunu düşündüğü dudaklarını hissetmek istiyordu. Ama ilk adımı atmaktan çok korkuyordu. Minho'yla her göz göze konuşma çabalarında gözleri hep dudağına kaçıyordu. Minho bunu fark ediyprdu tabi ki o da öpmemek için zor tutuyodu kendini.

"Jisung?"

"Efendim"

"Şuanda canım bir şeyi yapmayı çok istiyor, hatta yapacağım kişi de baya istekli ama kararsız kaldım yapsam mı yapmasam mı?"

"Hmm yap ama ne yapıcak-" Jisung cümlesini tamamlamadan Minho Jisung'un dudaklarına kendi dudaklarını değdirmişti. Yavaş ve narin ama bir o kadar da sekşi şekilde Jisung'un üst dudağını emerken, Jisung da Minho'nun alt dudağını emiyordu. İçinde kelebekler uçuşuyordu iki çocuğunda.

Ordaki herkes ikilinin öpüşmesine şaşırsa da artık sonunda öpüştükleri için bir oh çekiyolardı. Tabi hepsi yükselmiş ve sevdikleri çocuğun dudaklarına yapışmamak için zor durmuşlardı.

Seungmin Hoca bile Chan'ı öpmek istiyor yerinde duramıyodu.

selam ✋🏻
yine ben daha doğrusu biz
ama bu yazıyı ben yazıyorum ehe - fatma
ficin sonuna geldik
biz bu fici sıkıntıdan yazmaya başlamıştık ama böyle tuttuğunu görmek bizi daha çok hırslandırdı.
buraya kadar okuyan ve bize destek olan herkese teşekkür ederiz.
Aslında başka ficler de yazmayı düşünüyoruz ama henüz konuları toparlamış değiliz. yine de eğer okumak isterseniz takip edebilirsiniz.

İyi geceler💅


Weiterlesen

Das wird dir gefallen

26.2K 4.2K 17
[ tamamlandı] 'Küçük yaşta ölen çocukların neredeyse hepsi melek olurlar. Ama bir efsaneye göre Engelgeister denilen bir ırk vardır. Ölen çocukların...
220K 9.1K 38
ʜᴇʀ şᴇʏ ꜱᴀʟᴀᴋ ᴋᴀʀᴅᴇşɪᴍɪɴ ʏᴀʟᴀɴıʏʟᴀ ʙᴀşʟᴀᴅı... ꜱɪᴢ: ᴅᴇʟɪᴋᴀɴʟıʏꜱᴀɴ ᴋᴏɴᴜᴍ ᴀᴛᴀʀꜱıɴ!
986 129 18
"Küçükken hayatımın bir film gibi olmasını isterdim..ama böyle bir film ile karşılaşacağım aklıma gelmezdi" →Angst →Yetişkin İçerik!
142K 15K 52
Jungkook, erzağının bitmesiyle kendine yiyecek birşeyler ararken, Taehyung'un liderlik yaptığı bir küçük bir şehirle karşılaşır. Jungkook, açlığını d...