1.6

4K 411 374
                                    

"Biraz susarsan daha rahat yapacağım

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.


"Biraz susarsan daha rahat yapacağım. İnsanları rahatsız ediyorsun."

Dudaklarını büzerek küçük bir çocuk gibi gözlerini devirdi.

Şu an ne mi yapıyordum?

Kütüphane de Jimin'le birlikte Jimin'in proje ödevini yapıyordum. Durmadan yaptığım işe karışıyor, sürekli konuşuyor ve kütüphanede ders çalışan kişilerin bakışlarını üzerimize çekiyordu. Bunların hepsi salak Hoseok yüzündendi. Resim yeteneğimin iyi olduğunu söyledikten sonra Jimin adeta bana yalvarmış, ne istersem yapacağını söylemiş beni bir şekilde ikna etmişti. Taehyung'un bir şeyleri anlamasından korkmuştum fakat resim yeteneğimin iyi olmasını son derece normal bulmuş olmalı ki sadece yüzüme öylece bakmakla yetinmişti.

Buraya ise yanımda Hoseok ve Yoongi ile gelirsem gürültü çıkaracaklarını bildiğim için tek gelmiştim. Jimin'in Dünya maketi neredeyse bitmek üzereydi. Çoğu boyama ve çizim işini ben üstlenmiştim ve... Son derece güzel duruyordu.

Buraya geleli bir buçuk saatten fazla olmuştu. Biraz acıkmış ve sıkılmıştım ama başladığım işi yarım bırakmayı sevmezdim. Bu yüzden dudaklarımı büzerek maketi boyamaya devam ettim.

"Resim çizmeyi çok sever misin?" Jimin fısıldayarak sorduğunda ona bakmadan bello belirsiz kafamı salladım. "Bazen zihnim çok dolu olduğunda beni rahatlatıyor. Terapi gibi düşünebilirsin."

"Para versem beni çizer misin?"

Bunu öyle içten ve çocuksu bir şekilde demişti ki bir an nerede olduğumu unutup kahkaha atacaktım. "Imm bir düşüneyim..." Düşünür gibi yaparak elimi çeneme koydum. "Sanırım hayır."

"Of Lisa çok kötüsün."

Omzumu silktim. "Öyle derler."

"Hah geldi" arkama bakarak konuştuğunda, kaşlarımı çatarak Jimin'e baktım. "Kim geldi?"

"Taehyung. Normalde gelmeyecekti ama ısrar edince ikna olmuş olmalı. Tabi benim sayemde..." Jimin konuşmaya devam ederken, hızla arkama baktım. Gerçekten gelmişti.

Ağır adımlarla bize doğru yürüdü yürüdü... Ve gelip yanıma oturdu.

"Gelmeyeceksin sanıyordum." Jimin sırıtarak konuştuğunda, yanımda oturan Taehyung omzunu silkti. "Ama geldim."

Yanıma neden oturmuştu? Karşımda oturan Jimin'in yanı da boştu.

"Bizde Lisa ile beni çizeceğini konuşuyorduk tam." Jimin ayarsız diliyle konuştuğunda, elimdeki boya fırçasını maketten uzaklaştırarak yanımda oturan Taehyung'a baktım. Jimin'in söylediği şeyden sonra bana dönmüştü bakışları. "Sadece manzara ya da nesne falan çiziyorsun sanıyordum." Bunu derken gözleri kısılmış, kaşları hafif çatılmıştı.

lie to me Место, где живут истории. Откройте их для себя