༺Five༻

1K 162 38
                                    

Kış gelmiş, havalar soğumuş fakat sıcak kalpler daha da ısınmıştı bu yıl.

İkinci kere bir arada yeni yıl kutlayacak olan A sınıfı bu sefer B sınıfının yurdunda kutlamaya karar vermişti. Ekstradan bu yıl C sınıfını da çağırmayı ihmal etmemişlerdi.

Izabella her geçen gün sınıfına daha da alışıyor ve lise yıllarının tadını çıkarıyordu.

Yeni yıl kutlamalarının olmazsa olmazı olan hediye çekilişi unutulmamıştı. Bütün isimler kutlama gününden önce kağıtlara yazıldı ardından herkes birer kağıt çektikten sonra kimisi üzüldü kimisi sevindi. Izabella gelen isme baktı.

Kendi kendine sessizce "Monoma Neito."mırıldandı ardından kafasını kaldırıp manyak gibi gülen sarışın çocuğa baktı. "Galiba o."diye düşündü.

Mırıldanması duyulmuş olacak ki turuncu saçlı, mavi gözlü sevimli bir kız yanına geldi ardından onu bileğinden tutup onu kenara çekti.

"Şey seni böyle çektim biraz kabaca oldu özür dilerim ama senden bir şey istemem lazım."dedi elini ensesine atıp gergince gülümseyerek. Izabella şaşkın bir şekilde baktı ardından gülümseyerek "Hayır önemi yok sadece biraz şaşırdım o kadar. Yardım edebileceğim bir konu varsa sevinirim."dedi.

Kız elleriyle oynayarak "Kağıt."dedi. Izabella anlamayarak elindeki kağıda baktı. Kız kağıda bakarak "Yani kura kağıdı. Takas yapabilir miyiz. Şey ben o kişiye hediye almak istiyorum."dedi. Izabella olayı anladığında gülümseyerek kağıdı uzattı ve "Bol şans."demeyi ihmal etmedi.

Kız uzatılan kağıda baktı ardından aşırı mutlu bir şekilde gülümseyerek "Çok teşekkür ederim şey..."dedi sonlara doğru biraz yavaşlayarak "Izabella. Amari Izabella."dedi. Kız tekrar eder gibi "Izabella-Chan. Bende Kendo Itsuka, iyi geçinelim."dedi. Izabella gülümseyerek kafa salladı.

°•°°•°°•°°•°°•°
I

zabella birine daha yardım ettiği için mutluydu. Bu kura işinden sonra herkes odasına çekilmişti. Tabi kızlar hariç. Özellikle 2-A kızları kesinlikle birbirlerine gelen isimlere bakıp dedikodu yapmaları gerekiyordu. Hatta özellikle Mina bunu yapmalıydı yoksa yatağında kime ne gelmiş diye düşünmekten kendini yiyebilirdi.

Bu konuşmaya bir tek Izabella katılmamıştı. Yorgun olduğunu söyleyip odasında takılmayı planlanıyordu.

Cebinden, Kendo'dan aldığı kağıdı çıkardı. En son Monoma denilen kişiye hediye alıcaktı. Peki ya şimdi? Kağıdı açtı ve açmasıyla birlikte gördüğü isimle şok oldu ardından gülümsedi. Bu o şeyi vermek için kaçınılmaz bir fırsattı.

Siz sevmek bölümü?

Bilerek bu kadar kısa yazdım ağlayın.

Sdodjwojdeoe

Cidden bilerek ahahah

Çıldırın

Bu oy kedisi  /ᐠ。ꞈ。ᐟ\

Her oy kediye bir mama.

Bakalım kediye ne kadar mama verilecek.

Biliyorum YouTube değil bura ddnlxnsxkdn

sᴀʟᴠᴀᴛᴏʀᴇ [Durduruldu]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora