Kurt kaybı

48 4 1
                                    

Elijah yerde kanlar içinde yatan birini gördü.Ve merak etti sanki bu tanıdık birine benziyordu.Polis şeritlerine yaklaştıgı sırada polisler onu gelmemesi konusunda uyardı.Ama Elijah onlara zihin kontrol teknigini uyguladı ve polis şeridinden içeri girdi.Yerde yatan adamın boynu kopmuştu kafası yerinde yoktu.Elijah bunun kim oldugunu anladı.Kurtların lideri John onu öldürmüşlerdi.Kim bunu niçin yapardı ki?
Elijah biraz inceledi.Ceketinin iç cebinden bir toz çıkardı ve havaya dogru üfledi.Toz kırmızı renkteydi.Demekki bunu bir cadı yada büyücü yapmıştı.Ama kim ve ne için,çünkü John herkes tarafından sevilen bir kişiydi. Sonra aklına az önceki yapılan toplantı geldi. John'un cadıların birlik teklifini kabul etmemesi ve aniden sinirle gitmesi aklına geldi . Acaba diye düşündü Alisonun onu kendi fikrine katılmadıgı için öldürtügünü düşündü ama Alison konuşmaları boyunca ne telefona dokundu nede sihir yaptı. Belki abra'ların lideri Carl haber verdi diye düşündü.Ama sonra bu düşüncelerden kurtuldu. Biraz daha dikkatli bakınca ölme sebebinin cadılar olmadığını anladı. Bunlar kurt adam ve abra ısırığıydı.Elijah yavaşça oradan ayrıldı.
Ve bataklıga kurtların evine dogru yürüdü.Ve John'un kardeşi Leo'ya olanları anlattı ama Leo hiç şaşırmış gibi degildi hatta böyle bişey olacagını biliyormuş gibiydi. Ona kardeşinin ölümü hakkında bişey bilip bilmedigini sordu o da hayır dedi.Ama Elijah Leo'nun kalbini dinledi. Evet kalbi hızlı atıyordu.Bu işte onun ve Abraların oldugunu anladı.Bir anda kafasına dank etti. Abralar bunları ayarlayacak kadar zeki degil.Leo zaten doguştan salak bu işin içinde cadılarında parmagı vardı. Elijah hemen kardeşleri ile kaldıkları malikhaneye döndü ve olanları anlattı.Fikirleri olup olmadıgını sordu. Klaus bunların vanpirlere karşı çıkacaklarını bundan dolayı John'u öldürdüklerinden bahsetti. Çünkü John liderken Kurt adamlar ve vampirler birlikte hareket ederlerdi genellikle.Rebekah,Klaus'un biraz paronayak oldugunu söyledi. Ama Klaus itiraz etti savaş için hazırlıklı olamalıyız dedi.Onların koca bir ordusu var bizimde bir orduya bir vampir ordusuna ihtiyacımız var dedi. Ve eskiden dönüştürdükleri vampirleri hep birlikte ordu kurmak için çagırdılar.

Ve telefon çalmaya başladı.Alison telefonu açtı ve karşı taraftaki kişiyle konuştukça yüzü kireç gibi olmaya başladı.

MERHABA ARKADAŞLAR BENCE GÜZEL BİR HİKAYE OLMAYA BAŞLADI İNŞALLAH SİZDE BEGENİRSİNİZ
TAKİPTE KALMAYI UNUTMAYIN

VAMPİRLERİN(orjinaller)SANCAGIWhere stories live. Discover now