IV. Čína

98 7 7
                                    

Sen

Oba dva seděli na svojím trůnu. Můj otec měl větší protože je král. "Ach Marinettko jak moc nám chybíš...." Řekla moje matka.

"M-matko?.........."  Nemohla jsem uvěřit vlastním očím. To jsou vážně oni!! "Co je tohle za místo?" 

"Ach drahoušku. Jsi královské krve a každý kdo má královskou krev má moc. Přes to že jsme mrtví tak naše moc nezmizela. Naše moc je uvězněna v trůnu tvého strýčka. Jak si na trůn sedne právoplatný dědic trůnu tak se naše moc přesune na něj. Ale protože tvůj strýc na trůnu pořád sedí kousek té moci dostal. Ale on neví že ty jsi naše dcera. Ví jak se jmenuješ ale neví jak vypadáš. Jak budeš mít šanci tak běž do Číny poraz svého strýce a získej naši moc. A věř mi pokaždé když usneš zjevíme se ti............"

Všechno začalo mizet.

A POTOM JSEM SE PROBUDILA!!!!!!!! 

Podívala jsem se na čas. Dobrý stíhám. 

O tři týdny později(dva dny do výletu)

"A nezapomeňte na všechny papíry co jsem vám dala!!" Zakřičela na nás paní učitelka ze třídy. Je konečně pátek a v pondělí jedeme do Číny.

Každou noc jsem se svými rodiči v mých snech. Všechno mi řekli. I kouzlo jak dostat všechnu moji moc zpět . Enervate

Věci jsem si sbalila hned jak jsem dostala ten papír s věcmi. Bylo to rychlé. 

Pondělí

Je to tu. Dnes jedu do mého rodného státu. Paní učitelce jsme odevzdali všechny papíry a kufry dali do kufru. Sedla jsem si vedle Alyi jak jinak. Ale to bych nebyla já kdybych neusla. Byla jsem s mými rodiči. 

Po pár hodinách mluvení s nimi jsem něco ucítila. "Mami co se to děje?"

"To nic není zlatíčko. Jenom jste poblíž.....zámku......" Vystrašila se.

Ale než jsem se na něco mohla zeptat tak jsem se probudila. Vážně jsme byly poblíž zámku. Projela mnou zase energie. 

Za pět minut jsme dojeli k hotelu který byl hned vedle zámku. 

"Tak dobrá děti. Každý si vezme svoje zavazadla a potom si půjde ke mně pro klíč. A ještě si každý vezme papír kde budou napsané aktivita na tento týden." Řekla paní učitelka a všichni udělali jak řekla. Měla jsem pokoj 1A. Když jsem tam vešla tak na mně hned skočila Alya. 

"Čau kočko. Díky bohu že jsme spolu na pokoji. S Ninem bych to asi nevydržela." Začali jsme se tam smát jako blázni. Jak jsme se přestali smát vzala jsem si ten papír a přečetla jsem si ho.

 Jak jsme se přestali smát vzala jsem si ten papír a přečetla jsem si ho

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


(MUSELA JSEM TO TROCHU POZMNĚNIT. JEDEN TÝDEN BY BYL NA NIC. TAK TAM BUDOU DVA OK? NĚJAKÉ OTÁZKY? NE? TAK TEDY POKRAČUJEM.)


"Vypadá to dobře. Už se těším do toho zámku!" Poskakovala Alya radostí. 

"Taky se těším do zámku. Hlavně za králem..." 

Brzy se uvidíme strýčku. Já Marinette Dupain-Chengová slibuji bohu že zachráním své rodiče a převezmu vládu nad Čínou. I kdyby to znamenalo že se nikdy nevrátím do Paříže. Slibiju bohové.

------------------------------------------

Tak jo......Je to moc dlouho co jsem něco napsala ale jenom proto že jsem musela dopsat "Fake Ladybug". Tak mně nezabíjejte OK? Díky. Tak jo....... Doufám že se líbilo. 

Renja❤😜❤

INFO 2:

Trochu jsem to musela pozměnit. Zapomněla jsem napsat že tam budou tří týdny.

Tajemství princezny (POZASTAVENO)Where stories live. Discover now