BB4 "Derin'in ailesi"

15.8K 332 35
                                    

Kuzey'in evlenme teklifini kabul etmemin üstünden 1 hafta geçmişti. Annemgile nasıl söylicem hiç bilmiyordum. Ama en doğrusu her şeyi doğru bir şekilde anlatmaktı. Kızımı uyuttuktan sonra annemi aradım. "Alo, annecim nasılsın?" "iyiyim kuzucum sen nasılsın?" "iyiyim bende annecim, buraya gelebilirmisiniz, sizinle mühim bişey konuşmam lazım." "hayırdır inşallah?" "telefonda konuşulacak bir konu değil annem akşama bekliyorum." "tamam kızım öpüyorum baybay" diyip telefonu kapattı annem. Nasıl söyliyeceğimi hiç bilmiyordum. Kuzey'i aradım "Kuzey, akşam annemle babam gelicek bana gelirmisin?" "Gelirim bitanem, de, ne söylicez?" "Ben halledicem sen gel, öptüm." diyip kapattım. Ardından yemek yapmak için mutfağa gittim.

Akşam için türlü türlü yemekler yaptım ve masayı güzelce hazırladım. Yolları 4 saatti birazdan burda olurlardı. Hemen odaya çıkıp hazırlandım.

Tam hazırlandığımda kapı çaldı ve aşağı indim

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Tam hazırlandığımda kapı çaldı ve aşağı indim.

Gelen Kuzey'di. İçeri buyur ettikten sonra ceketini çıkardı astı ve üstüme gelip sarıldı. Kafasını boynuma gömdü. "Mis kokan küçük bahçem..." dedi. Utanmıştım ve gülümseyip elimi saçlarında gezdirdim. Alin'in ağlama sesiyle birbirimizden ayrılıp o önden ben arkadan yukarı çıktık.

Uyanmış ağlıyordu. Kucağıma alıp arkamı Kuzey'e döndüm ve göğsümü açıp emzirdim. Ne tatlı emiyordu kuzucuk! Kuzey önüme gelince elimle göğsümü kapattım. "Utanma benden..." diyince elimi yavaşça indirdim. O sırada Alin göğsümün ucunu ısırdı. "Aah" diyip yüzümü buruşturdum. Sonra emmeyi bıraktı ve göğsümü kapattım. Babası kızımı kucağına aldı. "Babasının cennet çiçeği nasılmıışş bakalım" diyip öptü. Alin de hevesle ellerini çırpıp ağzını kocaman açıp gülüyordu. Ben bu çocuğu yerim.

Onunda üstüne bişeyler giydirdim ve kapı çaldı.

Birden elim ayağıma dolaştı hızlı nefes alıp vermeye başladım "geldiler

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Birden elim ayağıma dolaştı hızlı nefes alıp vermeye başladım "geldiler..." "sakin ol hayatım sakin..." diyip sarıldı bana. "Ben kapıya bakıyorum sen Alin'i uyut sonra aşağı gel" diyip hemen merdivenlerden indim ve kapıyı açtım. "Hoşgeldiniiz" diyip ikisinede sarıldım. "Hoşbulduk canımızın içi" dediler. Neyi nasıl söyleyeceğimi hiç bilmiyordum. Montlarını alıp astım. "Mutfağa geçelim yemekler hazır." dedim. Mutfağa girdiğimizde sofrada 4 kişilik tabak görünce babam "birini daha mı bekliyoruz?" diye sordu. "Evet baba, sizinle tanıştırmak istediğim biri var." tam o sırada Kuzey geldi. "Merhaba efendim, hoşgeldiniz." diyip babamın elini öptü sarıldılar. Anneminde elini öptü sarıldılar. "Hoşbulduk oğlum" "Derin, bu beyefendi oğlumuz kim?" şimdi ne diyecektim? Bebeğimin babası ama kocam değil mi diyecektim. Tabiki demeyecektim. "Bu beyefendi..." "Derin'in erkek arkadaşıyım efendim. Uzun bir süredir sevgiliyiz ve artık evlenmek istiyoruz tabi sizde uygun görürseniz" dedi kuzey. "Seni bi tanıyalım bakalım evladım." dedi babam ve yemeğine başladı. Onunla beraber bizde başladık. Kuzey "29 yaşındayım, mimarım. Kendi şirketim var hem burda hem yurt dışında ama ben burdakinin başında duruyorum ve ayda 1 yurt dışındaki şirketi kontrole gidiyorum efendim." dedi. Babam tatmin olmuşçasına başını salladı. Yemeğine devam ederken "ne zamandır ilişkiniz var?" diye sordu. Şaşırmıştım. Tam ağzımı açacakken "2 yıldır." dedi Kuzey. Bi ona baktım bi babama baktım. Sofrada derin bi sessizlik oldu. Hepimiz birbirimize bakarken yukardan Alin'in ağlama sesi duyuldu. Annem "evde bebekmi var?" "hemen gelirim" diyip yukarı koştum.

Alin'i emzirdim ve onuda alıp aşağı indim. Yemekleri bitmiş salona geçmişlerdi. Kucağımdaki Alin'i gören annem "ayyyy bu ne tatlı bişey böylee" diyip kucağımdan aldı. Babamda bakıp gülümsüyordu. Babam "komşunun bebeği filan mı" diyip bana döndü "pek tatlı maşallah" bu sefer Alin'i kucağına babam aldı. "Kızım?" merakla bana bakıyorlardı ve ne diyeceğimi bilmiyordum. Sıcak basmıştı. Kuzey "bizim bebeğimiz efendim" dedi. Gözlerimi büyülterek Kuzey'e baktım. Herkes şok bir şekilde Kuzey'e bakarken bakışlar bana döndü. Babam ayağa kalktı "Derin??" "Anlıyorum haklı olarak sinirlendiniz ve şaşırdınız ama, yanlışlıkla oldu..." diyip başımı eğdim. Alin'i kucağıma bıraktı. "Ne yanlışlığı lan! Yanlışlıkla bebek yapmak ne?! Biz seni başkalarıyla fingirde çocuk yap diye mi okumaya gönderdik!" "Baba ben 25 yaşındayım çocuk değilim ve çalışan bir kadınım!" diye bağırdım. "Bana baba deme benim bundan sonra Derin diye bi kızım yok çünkü!" diye bağırdı ve evden çıktı gitti. Annemde peşinden. Ve kapıyı hızla çarptı.

Koltuğa oturup ağlamaya başladım. Kuzey yanıma gelip Alin'i kucağımdan aldı ve koltuğa yatırdı. Sonra yanıma gelip sımsıkı sarıldı. "Benim bundan sonra Derin diye bi kızım yok dedi Kuzey..." deli gibi ağlıyordum. "Bundan sonra ben varım güzelim, kim olursa olsun kimse seni üzemez Derin'im... O güzel gözlerinden boncuk yaşlar akmasın..." diyip alnıma öpücük kondurdu. Bu adamı gerçekten seviyordum...

Bebeğimin Babası Instagram Hesabı
|derindemirel_bb|

Bebeğimin BabasıTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon