1

3 0 0
                                    

-Ti-am spus de atatea ori ca nu vin!
-Si ti se pare ca te-am luat in serios?
-In doua zile se termina scoala totusi...Cred ca ar merge pana la urma iesirea asta.
-Doar crezi? Ar veni manusa! Ai muncit atat de mult anul asta, asa ca meriti sa te distrezi la maxim!
-Doar lasa-ma sa ma aranjez, ok? Termin in 2h cel mai probabil.
-Prea bine. Zi-mi daca vrei sa te ajut cu ceva!
   Mereu m-am lasat invinsa de Rucsi cand venea vorba de disctractii si petreceri. Ce e drept, si eu vreau, altminteri nu ar fi castigat ea de atatea ori. Mereu am fost genul de persoana care sa profite de tot la maxim, indiferent de cat de rea era situatia in care se afla psihicul meu.
    Am ales sa ma machiez si sa imi aranjez parul intinzand-ul cu placa, intrucat nu imi plac scofeturile cand vine vorba de podoaba mea capilara. M-am imbracat astfel incat sa ma simt bine in pielea mea si plina de incredere(poza mai jos).

    Am un feeling ca seara asta in club va fi exact ceea ce am nevoie, si de obicei am dreptate cand am cate o senzatie de genul

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Am un feeling ca seara asta in club va fi exact ceea ce am nevoie, si de obicei am dreptate cand am cate o senzatie de genul. M-am dus la Rucsi in camera sa vad daca e gata si am ramas surprinsa cat de bine arata! Ma mandresc cu ea, o iubesc mult, ca doar am trecut prin atatea impreuna. Ea e cea mai buna prietena a mea si cam singura persoana care cred ca ma suporta 100%. Suna amuzant, stiu, dar numai pe ea o mai am. Parintii mei au decedat acum mult timp si ea a fost singura care a ramas langa mine tot timpul.
Urmeaza sa ne gasim cu fetele in Greystone in 10 minute, asa ca merg sa imi iau Mustangul din garaj si un pachet de tigari.
Ajungem la local, bem cate ceva si mai stam la discutii ca fetele, ca de, doar nu voiam sa plictisim. Ma duc la baie, dar nu inainte sa trec sa il salut pe Cristian, un vechi prieten de al meu. El era la masa cu niste amici, aveau seara baietilor, sau probabil voiau doar sa scape de monotonia de zi cu zi. Insa ceea ce imi atrage atentia este un tanar care imi zambea de sub paharul de vin. Cred ca cel mai mult am admirat faptul ca a ales vinul, care in mod cert este mult mai elegant decat berea. Asta spune foarte multe despre el. Asa ca i-am zambit inapoi, dorind sa ma fac placuta. (poza cu tipul e mai jos)

    Avea sa fie o noapte tare interesanta!

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Avea sa fie o noapte tare interesanta!

DAMAGEحيث تعيش القصص. اكتشف الآن