Phoebes perspektiv

996 35 6
                                    

7 maj 2016 Lördag 22:58

"Hallå?", jag trycker min mobil mot örat för att kunna höra hans röst bättre. Musiken gör att jag knappt hör något alls, men när jag skyndar ut från klubben blir allt mycket tydligare.

"Phoebe? Vart är du?"

"Jag festar, på våran klubb", svarar jag och fnittrar. Jag är väldigt full.

"Fortsätt prata med mig jag är påväg, Emmy är orolig. Det är jag med", säger Noel och jag suckar. Har han och Emmy snackat med varandra? Jag orkar inte.

"Okej? Och? Vet du vad Noel, jag kanske sticker härifrån istället. Ifrån klubben, så får du försöka hitta mig. Vad säger du om det?", frågar jag hetsigt, och jag hör att han suckar.

"Sluta", är allt som jag hör i andra änden av mobilen, och av någon anledning gör det mig... ledsen? Samtidigt som jag blir irriterad, har han inget mer att säga?

"Jo jag sticker nu", fortsätter jag och börjar gå ifrån klubben.

"Häng med mig hem istället, så har vi roligt... tillsammans", jag stannar upp när Noel säger så.

"Ska vi ligga?", frågar jag rätt ut, och några tjejer som går förbi mig på gatan kollar aningen konstigt på mig. Jag svarar genom att blänga på de.

"Om du vill. Om det känns... bättre", säger han, och jag sluter ögonen.

Jag svarar honom inte, jag står bara stilla mitt på trottoaren och skulle helt ärligt kunna somna här och nu.

"Phoebe? Vart är du?", Noels röst väcker mig. Jag vänder mig om och möter direkt hans ögon. Jag både ser och hör att han stänger av samtalet, innan han går fram till mig för att lägga armarna om mig.

För aldrig || n.fWhere stories live. Discover now