Rest in Peace draga prieten.La multi ani mie!

67 3 0
                                    

-Annyonghaseyo! Pentru inceput,Bia,Bia,Bia,Bianda pentru absenta mea -m-a mancat pamantul-.Uite-ma si pe mine cu un nou capitol! Inca nu este terminat.. imi e foarte somn,dar cum am scris ceva cam mult,voi posta asta si maine PROMIT sa postez continuarea.Lafel tot maine voi incerca sa postez si Marionetele Muzicii pentru ca se pare ca nu am reusit zilele astea,din nou Mianhe! cat despre cuvintele ciudate din coreeana tip Aegyo,va recomand sa cautati pe Net e cam greu de explicat.Probabil e un capitol cam sec si plictisitor si multa drama,dar e ultimul capitol pe care il voi face de genul asta!:o3.Daca aveti intreari sau sfaturi sau etc..Capitolul e inca in lucru cum am spus deci probabil -EXTREM DE POSIBIL- sa fie greseli de tastare.. voi corecta maine,adica in cateva ore:)) yeorobun Saranghaeyo!! <3

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

In timp ce cretinii nostri erau in lumea viselor,bunica se trezi devreme pentru a pregati micul de jun al familiei si al copiiilor.era bunica acea rar intalnita,fara interes de barfe,acea batranica micuta de statura si iubitoare ce-si traieste batranetea in liniste sustinandu-si familia,iubindu-si cu toata inima nepotii si crescandu-i ca pe proprii fii/fice.Atata iubire in ochii celor doi batranei.Aveau ferma lor,si se multumeau cu ea.Isi castigau banii din propria munca,si cu o munca cu adevarat amuzanta pentur ei.In verile calde,toata familia ii ajuta.Inca isi aduce aminte de Alex si de Amber cand erau mici jucandu-se cu caii.Andrew era inca mic pe atunci,deabea cateva luni de la nastere.Bunicul lor ii invatase pe ei si pe parintii lor cand erau mici cum sa calareasca.Si fiecare nepot primise cate un animal de companie.Alexis si Amber 2 caini,iar Andrew a cerut doar 2 hamsteri.Voia unii de la 5-6 ani.Zis si facut,Alexis a primit un Husky micut,Amber un Bichon si Andrew 2 hamsteri adorabili.

   Cred ca Andy fusese chiar fericit sa-i intalneasca pe cei 4(+1 pe care-l stia deja si-l admira lafel ca pe restu') din cauza,ca saliva in sandvis la cina.Bun,inapoi la idiotii nostri,Amber reusi sa se trezeasca.Ce priveliste avu? Simplu! Un andy facut ghemotoc si sufocat in rol de pernuta in bratele ,,Fratelui sau",mda fix visul sau.Bietul brat era plin de saliva a muratului fratior.Iar blaia blonda a pustiului era juma' uda.Ce mare afectiune pe ei! "Doamne sfinte!am ajuns sa ma trezesc cu cosmaruri reale!" Gandi inteligenta noastra ce zambea stramb.

Amber POV:

M-am dat jos din pufosul patut in care am zacut cam saispe ani si am iesit lasand cuplul de Frumoase adormite sa-si petreaca timpul impreuna.Okay,aratau draguti.. parca uneori mi-asi dori sa stiu cum reuseste baiatul asta s-a fie asa "placut" de ghemotocul asta blond.Am facut stanga apoi am mers la dusi.M-am imbracat intr-un tricou alb si o pereche de pantaloni trei sferturi negri apoi am coborat la micul de jun.

Alexis POV:

Alta dimineata nasoala in care o sa joc gold cu bunicu'!Da mereu cand am sansa sa scap trebuie sa plec inapoi.L-am batut odata si de atunci.. tot ma sacaie pentru revansa.Ma intreb ce-o fi in capul celor 5 pechinezi turbati cu paste de dinti..pare se ca nu prea sunt de-ai mei,poate reusesc s-o dezgrom pe Bi din matematica cu ocazia asta,namolul din traseul de camioane e inca proaspat.Eu i-am spus sa schimbe meditatorul dar nu! Cine ma asculta? Inapoi la realitate simt miros de clatite cu scortisoara.. si capsuni.Bunicaaa! Niciodata nu inceteaza batranica asta simpatica sa ma uimeasca?Paradisul meu.

Intind mana pe noptiera mica de langa pat bautand mobilul.. simt ceva rece si alunecos.o nu! am uitat!Ochelarii pustoaicei sunt inca la mine!Eh,nu e ca si cand ar pica pe scari sau ceva..*Greierii omorati de o bubuitura de pe scari* Oppsi!   Dupa bubuitura cam toti cei in picioare am urcat sau covorat.Key,Jonghyun si bunica Helen,plus Abi si eu cu o punga de alune decojite cu sare in mana.Cine credeti ca era misteriosul impiedicat? Ochelarii lipseau si surpriza!Alexis "furase" seara trecuta de pe masuta o alta pereche de ochelari,mici si adorabili pentru.. batranei.

Trust and FunWhere stories live. Discover now