Tu-1

11 1 0
                                    

Este ultima zi de scoala pe anul asta . Inca un an de liceu si apoi imi voi continua viata mea plictisitoare la facultate departe de el .
Ce nepoliticos din partea mea , numele meu este Lara Hempton , am 17 ani si locuiesc in Londra , UK.

Astazi , inainte de ultima zi , trebuie sa ma intalnesc cu Hannah , prietena mea pentru a ne lua o cafea in drum spre liceu si a mai petrece ceva timp impreuna .
In ultimul timp prefer sa fiu mai retrasa si sa nu mai ies . Nu dupa tot ce se intampla acum in viata mea .El chiar m-a ranit , mi-a smuls inima din piept fara niciun motiv si apoi a plecat lasandu-ma asa...indurerata . E prima despartire care m-a afectat atat de tare .

Intr-un final ma hotarasc sa ma dau jos din pat si merg sa imi fac rapid un dus , nu stiu cum , dar mereu ajung sa fiu in intarziere.
Dupa ce imi clatesc corpul cu putina apa , aplic gelul meu de dus cu aroma de mere atat de repede incat aproape alunec . Imi limpezesc corpul si ies din cabina infasurata intr-un prosop . Ma spal imediat pe fata si pe dinti dupa care imi imbrac lenjeria , o pereche de blugi albastri si rupti dupa care un tricou alb si adidasii mei albi.
Imi trec peria de cateva ori prin parul meu scurt si cobor scarile pana in bucatarie .
Acolo ma astepta mama si sora mea de 10 ani pe nume Maia .
-Neata , scumpo ! Nu mananci azi ? Spune aceasta asezand omleta ei delicioasa in farfurii . La dracu , as fi vrut sa pot ramane.
-Nu , mama . Trebuie sa ma intalnesc cu Hannah. Spun iar Maia se uita cu un zambet viclean la mine.
-Shh..ii spun stiind ca va spune ceva legat de el . Ii placea foarte tare de el , si el o iubea extrem de mult...mama nu aduce niciodata vorba de el , dar Maia inca spera ca ne vom impaca , la fel ca si mine.

Ies grabita pe usa si merg cat de repede pot pe alee catre statia de autobuz ,Hannah o sa ma omoare .
Rahat , in departare vad masina neagra a lui , oprind in fata casei iubitei lui . In urma cu ceva timp s-a cuplat cu Vivienne sau Viv asa cum ii spune el .
Il vad cum iese din masina si merge sa-si ia la revedere de la ea si incerc sa nu ma mai uit . Imi fac rau singura , nu l-am mai vazut de luni si acun sa-l vad in preajma ei ma distruge . Stiu ca nu il merita , in viziunea mea doar eu il pot iubi destul.
Trec pe langa ei si ii vad imbratisati , deoarece la fiecare sfarsit de an ea pleaca in vacanta in America la bunicii sai si probabil ii va fi dor de ea .
Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu m-au vazut si ma asez pe banca din statia de autobuz scriindu-i un mesaj lui Hannah cun ca s-ar putea sa intarzi.

-Ce faci , Yoyo ? Cand aud asta tresar si ma uit imediat in fata . Doar el imi zicea asa si cand am auzit asta am crezut ca visez .
-Harry...spun inghitind in sec . Cred ca an zis tuturor sa nu ii mai pronunte numele langa mine si acum cand aud tocmai din gura mea asta imi vine sa ma plesnesc.
-Yoyo , esti bine ? Spune coborand din masina . Sa-l ia naiba cu frumusetea lui , e divin.
-Da , sunt ok..eu asteptam autobuzul .
-Mergi la liceu ? Pot sa te duc eu da-..il opresc inainte sa mai zica vreun cuvant pentru ca vad autobuzul in departare.
-Nu , multumesc . M-am obisnuit sa folosec autobuzul si in plus nu vreau sa te incurc . Spun iar el se incrunta .
-Bine , Lara . Cum vrei . Spune enervat mergand spre masina dupa care eu ma urc in autobuz . Niciodata nu i-a placut sa ma stie suparata sau ceva si din cate a vazut in ce am zis mai devreme si-a dat seama ca nu am trecut peste .
De parca e ceva normal pentru el..
Niciodata nu am inteles de ce ai incepe o relatie cu cineva daca tu doar te plictisesti si nu vrei nimic serios .

Alung aceste ganduri din mintea mea si cobor in fata cafenelei de unde urma sa ma vad cu Hannah.
O vad la o masa intr-un colt scriind mesaje cuiva , era fericita spre deosebire de mine.
-Hei ! Spun asezandu-ma.
-Hei , straino ! Spune razand .-Ghici cine mi-a dat mesaj . Spune entuziasmata.
-Uimeste-ma . Spun eu schitand un zambet.
-Harry. Spune iar pe fata mea se asterne din nou tristetea.-Mi-a zis ca te-a vazut azi si ca nu ii vine sa creada ca inca esti suparata pe el . Spune chicotind , dar mie mi se pune un nod in gat.
-Putem sa nu mai vorbim despre el ? Spun si ea ridica mainile in semn de aparare .
-Si ce ai mai facut , Lara ? Spune sorband din cafeaua ei .
-Stii tu , nimic deosebit . M-am axat mai mult pe scoala anul asta. Spun inghitand din nou in sec gandindu-ma la Harry. Din iarna de cand m-a lasat nu am mai iesit decat la liceu si inapoi.
-Vrei sa mergem spre liceu ? Nu vreau sa te simti incomfortabil . Zice ea , iar eu aprob usor din cap . Ma comport ca o depresiva si nu imi place asta.
Cum iesim in fata cafenelei vine si autobuzul si ne indreptam spre scoala fara sa mai scoatem un cuvant, ea vorbind in continuare cu Harry .

Cand ajunge la liceu mergem in curte unde ocupam toti cate un scaun pentru a asista la ceremonia celor care erau in ultimul an .
-Vin imediat , Lara . Spune Hannah lasandu-ma singura , iar eu imi scot telefonul pentru a-mi face de lucru .
-Yoyo , poti sa vii putin ? Sopteste el cand se asterne linistea in curte . Hmm..inteligentul stia ca nu voi mai riposta ca sa nu atrag atentia .
Imi intinde mana ca sa-l urmez , insa o refuz si merg in spatele lui pana in parcare la masina lui .
-Ce e ? De ce m-ai adus aici ? Spun eu punandu-mi mainile in san.
-Lara , tu mai esti indragostita de mine ? Spune serios uitandu-se in jos spre mine .
-Imi spui si mie ce te-a apucat ? Cum poti sa faci asta , huh? Au trecut 10 luni de cand nu ai mai vorbit cu mine si azi te-au apucat intrebarile ? Ce fel de om esti ? Tip la el lovindu-l in piept in timp ce lacrimile imi curgeau pe fata , e prima oara cand ii spun asta si nu o gandesc doar .
-Yoyo...
-Nu-mi mai spune asa . Ma doare . Spun aratand spre inima .
-Lara , te rog iarta-ma ! Nu am stiut ca te-am ranit asa de tare . Niciodata nu am crezut ca tu chiar simti acele lucruri pentru mine intr-o masura asa de mare .
-Cum poti spune asta ? Mi-ai dat de inteles ca ma iubesti , ca esti indragostit de mine..ce era sa fac? Spun in lacrimi.
-Te iubesc , Yoyo ! Dar nu cum iti doresti tu . Spune , iar asta ma darama pur si simplu.
-M-ai adus aici ca sa ma ranesti si mai rau? Spun stergandu-mi fata.
-Voiam doar sa vorbesc cu tine . Nu vreau sa te mai vad cum te vad acum , vreau sa fii fericita . Eu nu pot avea grija de tine .

Dear diary ,Where stories live. Discover now