filmul

190 9 5
                                    

 in parc erau milioane si milioane de rozatori care devorau cu satisfactie din trupurile neputincioase ale copiilor si ale adultilor. cand m-am uitat la Derek, in locul lui era un.....un schelet plin de sange. pe deasupra parcului zburau mici pasarele... cu sange pe ele si fara carne.

ding, dong e cineva acasa?

se pare ca am atipit. ce visuri mai am si eu...

scuze am atipit.

vrei sa vedem un film?

depinde. cum se numeste?

"Apocalipsa zombilor 2"

neah. nu-mi plac zombi. alt film

"Ingeri intunericului"

despre ce-i vorba?

pai, niste oameni supranaturali sunt renegati desemeni lor si se hotarasc sa se alature de partea intunericului. iar apoi ei devin niste ingeri, dar diferiti de ceilalti. ei ajung sa terorizeze un oras, pana cand i oras apare o fata pe nume Jade cu amicul ei Mike si sfarsesc prin a se lupata cu ingeri intunericului. dar mai intai, Jade afla ca ea este un inger al aerului, si ca ingeri intunericului au o obsesie pentru durere, suferinta si tristete.astfel ei se folosesc de obsesia lor pentru ai distruge.

suna interesant, dar ,deja mi-ai povestit tot

uff. ce-ai zice de "Atacul lupilor"

suna interesant, dar daca sti filmu

nu, nu-l stiu, doar am auzit de el.

bine, atunci hai sa ne uitam.

bine.

peste o ora

Derek a luat filmul, eu am aranjat sufrageria, am adus popcornul. noi am pus filmul si apoi am inceput vizionarea. pe la jumatatea filmului eu am atipit, dar, scumpul meu Derek  a avut grija de a ma trezi foarte repede. el a luat o lingura de lemn, o oala si a inceput sa bata la "tobe". atunci eu i-am luat lingura  iar oala i-am pus-o in cap si am inceput si eu sa bat la "tobe", de ce sa se distreze numai el?!

hey, acum ma dor urechile foarte tare

si tu crezi ca pe mine nu ma dor?!

nuu prea.

cred ca tu glumesti, mai ales cand dormeam asa bine.

mda, dar atunci pierdeai tot filmul!

cred ca deja am pierdut un sfert din jumatate!

atunci hai sa ne uitam!

bine, sa ne uitam!

cand filmul s-a terminat, eu m-am dus in camera mea iar Derek a ramas singur in sufragerie. eu am dat drumul la apa in cada, am pus un spumant care face multe spume si miroase a trandafiri, iar apoi m-am pus in cada meditan linistita. deodata, din sufragerie se auzi un zgomot ciudat. atunci eu ma-m imbracat super rapid si am mers in sufragerie. acolo, Derek era intins pe jos, iar pe canapea se afla o silueta destul de misterioasa. cand ea se ridica, fata lui mi se parea cunoscuta. el a incercat sa se apropie de mine dar , eu i-am dat un pumn in fata. el a cazut in genunchi si se tinea de fata. se pare ca i-am spart buza superioara. pe maini avea numai sange. el s-a ridicat si a incercat sa se apropie de mine dar s-a ales cu un picior in burta. el mi-a spus tinandu-se de burta.

eu sunt prieten cu Derek. cand am intrat el era intins pe jos.

dar nu mai apuca sa spuna nimic, caci, de afara se auzi se auzi un fosnet de frunze. afara era...

sper ca va placut capitlu' . va rog lasa-ti cateva pareri.

DRAGOSTE DE VAMPIRWhere stories live. Discover now