III.Z-i M

28 2 0
                                    

       Sabah kalktığımda saat on ikiydi . Aleyna ' yı aradım , ödevi halletmemiz gerektiğini ve hazırlanmasını söyledim . Telefonu kapattım , gelmesi gereken yeri mesaj attım ardından dolabıma yöneldim .  Kapağını açıp elime ilk gelen kıyafeti çektim , şanslıymışım ki siyah dar kotumu çekmiştim . Tekrar elimi attım ve en sevdiğim tişortum ! Üzerinde dilim dilim pizzalar olan gri kısa kollu tişört . Hızlıca giyindim , çantama klasik eşyalarımı koydum ve ceketimi giyip çıktım . Ona adresini verdiğim kafeye gittim tabiki evimizin olduğu sokağın sonundaki kafeye çağırmıştım hiç başka yerlere gidemem , kütüphane hariç .
         On dakika kadar sonra Aleyna da geldi direk söze girdim .
Kütüphane  gidelim
- Gerek yok internetten bakabiliriz .
- İnternetten bakmak istemiyorum hadi gidiyoruz .
- İyi tamam .
          Arabayla gelmişti gereksiz kız . Arabayla kütüphaneye gittik .

 Anadolu Türk Beylikleriyle alakalı beş kitap vardı

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Anadolu Türk Beylikleriyle alakalı beş kitap vardı .
- Bunları al, masaya götür .
-...
- Aleyna!
- Ne bağırıyorsun ayol . İyiki bir çocuk keseceğiz , hemen boz!
- Kitapları al ve götür .
Sakince konuşmuştum ama istediğim mesajı vermiştim. Korkup elimden kitapları aldı . Onun arkasından sırıtarak ilerledim .
- Hadi artık yaz şunları da gidelim .
- Ne ben mi yazacağım ?
Cırtlak sesiyle bağırıp duruyordu .
- Bağırmayı bırak , kütüphanedeyiz !
- Bana kızmayı kes . Ben çocuk değilim .
Bir anda bağırmaya başladım .
- Bir çocuk gibi ağlayıp zırlıyorsun ! Başkalarını gibi davranmayı bırakıp kendin olmayı dene . Melisa ' nın peşinde kuyruk olmayı bırak artık . Haa , ama eğer diyorsan ki , ben kaşınıyorum , o zaman arkanı kollasan iyi edersin .
Ve herşey bir anda oldu..
- Anladın mı !?
Camlar patladı , kütüphanede bir çığlık yankılandı.
İlahi Bakış Açısı
            Önce sessizlik içinde genç kızın çığlık sesi dinlendi . Sonra sanki zaman tekrar akıyor gibi koşturmalar başladı. Koşmak ve aynı anda temkinli olmaya çalışmak...Küçük çocuk sesleri... Kimisi, camların üstüne düşmüş ; kimisi , ailesini kalabalıkta kaybetmiş . Nedenler farklı ama sesler aynı . Korkulu ve acı dolu sesler ... Acaba çığlık atan genç kıza ne olmuştu? Belli ki herkes bu telaşta onu unutmuştu. Görevliler onlar neredeydi? Arada kaybolmuşlardı. Koca kütüphane boşaltılmalıydı . Kolay mıydı onca insana sesini duyurmak ? Asena Aleyna' ya baktı, gözlerinde ki korkuyu gördü . O da , ne yapacağını bilmiyordu . Korkmuştu . Asena burayı terk etmesi sgerektiğini hissetti . Çevik bir şekilde bağıran , kaçan , yerde yatan ve kaybettiği yoldaşlarını bulmaya çalışan bir sürü insanın arasından sıyrıldı .Kapıdan       çıktı. Arkasına baktı . Gördüğü yıkım onu derinden etkilemişti . Gördüğü yıkım onun eseriydi . Gördüğü yıkım daha hiçbir şeydi. Ve gördüğü yıkım son olmayacaktı .
            Genç kız arkasını döndü , bunu daha fazla kaldıramazdı . Kendini kaybettiği an, o andı. Bilinci kapanmak üzereyken dizlerinin üzerine çöktü . Çok geçmeden yere yığıldı . Ardında bıraktığı yıkımla birlikte gözlerini yumdun.
                Her şey daha yeni başlıyordu...
   ***
                              Enise & Ekübya

Вы достигли последнюю опубликованную часть.

⏰ Недавно обновлено: Jan 21, 2017 ⏰

Добавте эту историю в библиотеку и получите уведомление, когда следующия часть будет доступна!

Zehr-i MedusaМесто, где живут истории. Откройте их для себя