8

656 22 0
                                    

Harry rukt het slipje van mijn lichaam en zet een kusje vlak onder mijn buik. Ik voel hem steeds lager gaan tot ik één van zijn vingers in mij voel. Met een ruk gaat mijn hoofd omhoog. Mijn ademhaling gaat gejaagd en mijn hele lichaam trilt. Tergend langzaam begint Harry te bewegen. Ik kan mijn kreunen niet meer binnen houden. ''Harder!'' kreun ik. 

Harry gaat alleen maar langzamer bewegen om me te martelen. Hij slaat één van zijn armen om mijn middel heen om me op mijn plaats te houden. ''Harder'' kreun ik nogmaals. Ik probeer mijn heupen te bewegen maar Harry houd me tegen. 

''Hoe lief was ik ook alweer?'' Ik kreun een keer. ''Antwoord Allison en ik geef je alles wat je wilt'' zegt Harry terwijl hij sneller gaat bewegen. Nog altijd worden mijn heupen op de plaats gehouden. Ik grijp naar mijn hoofd proberend het martelende gevoel in toom te houden. ''Heel lief'' ''Tuh tuh niet het goeie antwoord'' Onmiddellijk stop Harry met bewegen. ''Alsjeblieft'' smeek ik. ''Je bent niet lief!'' schreeuw ik bijna. ''Dat is alles wat ik wilde horen'' Onmiddellijk gaat Harry in een hoog tempo te bewegen. Al snel voel ik nog een vinger in me. Het tempo word nogmaals opgevoerd. 

Opeens verlaten Harry's vingers me weer wat me verstoord op laat kijken. ''Je ging komen'' zegt Harry als uitleg. Ik jammer een keer mijn benen tegen elkaar klemmend. Harry trekt ook zijn shirt broek en onderbroek uit. Hij pakt een condoom uit het nachtkastje van zijn kant en doet die al snel om.

Harry komt boven me hangen en kust me. Zijn hoofd gaat al snel naar mijn nek waar hij kusjes zet vlak onder mijn oor. Ik voel hem vlak bij me waarna hij in me ramt. Mijn ademhaling gaat nog sneller dat die al ging. 

Hij begint snel te bewegen en gooit zijn hoofd in zijn nek van genot. Ik beweeg mijn heupen ook om het tempo nog verder op te voeren. ''Ik kom'' kreunt Harry. Nog geen vijf tellen later vind harry zijn verlossing maar hij blijft door bewegen tot ik ook mijn verlossing heb gevonden. Harry rolt van me af en komt naast me liggen. ''Ik houd zo veel van je'' zegt hij terwijl hij me naar hem toe trekt. ''Ik houd ook van jou'' Ik zet een kusje op zijn borst. 

''Je hebt trouwens een paar prachtige plekken in je nek'' ''Dat dacht ik al ja...'' zucht ik. ''Niet zo down baby. Nu kan iedereen zien dat je van mij bent'' Ik rol mijn ogen. ''Nou wat fijn! Maar ik word zo opgehaald'' ''Waar ga je heen?'' ''Graham Norten show' Hij knikt. ''Zeg wat leuks over me wil  je?'' ''Als ik de kans krijg zal ik de wereld vertellen hoe geweldig je bent'' Hij knikt. ''Kus'' Ik geef hem een kort kusje waarna ik me omkleed. 

Ik loop naar de huiskamer en begroet Toffee. ''Harry gaat zo met je zwemmen beloofd'' Ik loop naar de keuken en eet snel wat. Ik pak een tas en prop daar al mijn spullen in. Ik schrijf een briefje aan Harry dat hij met Toffee moet gaan zwemmen en ga dan voor het huis staan om te wachten op Zayn. 

Als zijn auto voorrijd ga ik voorin zitten. ''Hey'' begroet ik hem. ''Hey'' Hij rijd weg waarna hij begint te praten. ''Ik wist niet dat Denise zwanger was'' ''Is ze ook niet. Hoezo?'' ''Je hebt twee nieuwe nichtjes'' ''Oh ja. Dat is mijn adoptie zus'' Hij knikt. 

De rit verloopt stil maar niet ongemakkelijk. ''Dus... Weet jij wat er gevraagd gaat worden?'' vraag ik. Zayn schud zijn hoofd. ''Ik gok over de haat, eetstoornissen, hoe dat de carriëre heeft beïnvloed, Harry'' ''Waarom over Harry?'' ''Hoe hij er op heeft gereageerd en zo. Mij zal ook wel wat over Gigi gevraagd worden'' Ik knik. ''Vind ze het niet vervelen dat je weg gaat?'' vraag ik. ''Nee, ze weet dat ze het had kunnen verwachten. Ze vind dat ik er goed aan doe om dit onder de aandacht te brengen'' Ik knik. Ik mag Gigi niet zo... Simpelweg uit solidarity* voor Perrie. 

''Dus we moeten ook een duet gaan zingen?'' Zayn knikt. ''Ideeën?'' ''Misschien iets over hoe beroemdheid je aantast'' Zayn knikt. ''Ja is goed'' 

*Je staat samen sterk voor iets.

Stop Tweeting Her! Kde žijí příběhy. Začni objevovat