Chocolate book tag

22 2 0
                                    

Zatagovala mě @LeaPotuckova 

V tomto tag jde o to, že vypíšete několik druhů čokolád+význam a k tomu nějaký příběh,který vám k tomu pasuje:) Tak hezkou zábavu přeji:)


HORKÁ ČOKOLÁDA-Kniha, která má tajemný děj (násilí,samota,šikana,smrt...)

No takových knížek jsem četla docela dost,ale nejoriginalnější a nejzajmavější mi přišla asi Soft as a butterfly příběh je o dívce která má nemoc motýlích křídel a každý dotyk je pro ní utrpení mě to přišlo celkem zajímavý rozhodně doporučuji přečíst sice to po čase začne být trochu moc sladky,ale jinak je zajímavá:)(je od @czteen)

BÍLÁ ČOKOLÁDA-pozitivní nebo vtipná kniha

Tak tady je jasná volba a to Converse Girl je to vtipný příběh conversek různých barev a vzorů a holky která s nimi zažívá různé vtipné trapné příhody.:DMě tahle kniha vždy zaručeně zvedne náladu.(je od @barablaho)

KARAMELOVÁ ČOKOLÁDA-kniha, která je hrozně přeslazená

Tak to je težší já moc slaďáčku nečtu,ale mezi ty sladčí co mě teď napadají patří asi Kluk z vlaku, která je o tom,že dívka jménem Emily potká ve vlaku kluka, který je známý youtuber a jako obvykle se do sebe téměř na první pohled zamilují a ...No znate to sladký rečičky až spolu najednou začnou chodit a jsou spolu až do smrti:)

(od @vendy_hajkova)

KIT KAT ČOKOLÁDA-kniha, která byla pro tebe milým překlapením

No tak to byl asi první texting čekala jsem jaká to bude kravina atd. ale ono to nakonec bylo celkem dobrý.Přesněji  knížka Is that really you?Je o holce jménem Sydeny které jednoho dne napíše kluk pod přezdívkou LoverP jako první jí napíše větu:D,která,zní:

LoverP:Tvoje profilovka mi zkazila den ještě víc, než to,že se moje milovaná ponožka pohřešuje:(;)

(od @TamiSmiler

SNICKERS-kniha z, který šílíš

No tak to je jednoznačně kniha Butterfly je sice s 1D,ale je aspoň reálná a originálni (ne že by se to stalo,ale není to nemožné).Tohle je opravdu kniha u, které když je nová aktualizace ihned rozklikávám a čekám jak zase nastane zvrat v ději.Popis:Představte si, že jste bohatý, vtipný, krásný a inteligentní. Svět vám už od malička leží u nohou a vy si jen užíváte. Obskakujete prsaté slečny a ty, co jsou obyčejné, ale přece jen něčím krásné, nenávidíte. Konkrétně jednu osobu. Audrey Axford. A proč? Protože vás tahle bývalá uklízečka u vás v domě, příšerně přitahuje. Nenávidíte ji, ale zároveň i tajně obdivujete.

Ale vaše užívání jednoho dne končí. Díky své neomylnosti máte autonehodu a jste slepý. A jediný kdo vás příjde navštívit jsou vaši čtyři nejlepší kamarádi a ona. Osoba, kterou nenávidíte. A od té doby si vás získává. Odtoho dne jak jste ji v záplavy černoty uslyšely, byla vaše světlo, vaše pomoc, vaše všechno. Bílé světlo, čisté naděje. Ale ona vás kvůli své minulosti milovat nemůže. Chce, ale nemůže. A to proto, aby vás udržela naživu. Ale její náhlá nepozornost se ji vymstí. A to hodně. A tak toho dne začíná boj o to co nejvíce chceme. Boj o to, co nejvíce milujeme.

Tuhle knihu rozhodně doporučuji:) (je od @TheMicest)

HORKÁ ČOKOLÁDA SE ŠLEHAČKOU A MARSHMALLOWS-kniha kterou bys dopoučila jako oddechové čtení

No nevím mezi odychové čtení počítám asi knihy s jednoduchým dějem nenáročným na přemýšlení mezi ně patří asi Princess or not?

POPIS:

Knížka je na inspirovaná Selekcí.

10.dívek 

2.kraje

1. princKdo získá jeho srdce?

(od mé oblíbené autorky @AdellH)

BONBONIERIA-Série obsahující z každe série kousek a zaujme většinu čtenářů.

No tak asi nějaké nezaměřené jednodílovky, kde jsou smíchané žánry a jen určitý převažují konkretní teď zrovna nevím,ale nějaký už jsem takový četla:)

Jo a abych nezapoměla tak zategovávám všechny co si to přečtou odkazy na vaše tagy mi dejete prosím do komentu ráda si je přečtu a nechám se inspirovat:)



Book For TagWhere stories live. Discover now