PROLEG

322 21 11
                                    

Hola, em dic Bibiana però tots els meus amics em diuen Bibi, tinc 15 anys i si, ja se, que esteu pensant, estic a plena adolescència i és una merda. Com us anava dient tinc 15 anys i visc a Barcelona, m'agrada per tot el que hi ha, la gent, per com et tracten... encara que he viscut aquí tota la meva vida em segueix agradant.
Tinc una vida d'allò més normal, la meva família és molt divertida tots ens estimen moltíssim. El meu pare té 39 anys i es diu Antoni, la meva mare té 37 anys i es diu Fina, la meva germana 20 i es diu Agnès. La abu 89 anys i es diu Eugènia.
Però tot va començar quan vaig entrar al nou curs de 4t ESO, amb les meves amigues i jo.

Us les presento: hi ha la Laura que és una empollona de cuidado es baixeta i prima amb ulls marrons i cabells castany, la Martina que fa riure sempre (es l'alegria de la huerta) es mig rossa amb ulls blaus, la Montse que és la tia bona del grupillo, estatura mitjana, ulls verds i cabell castany cla, la Ines la rossa que sempre pensa en nois, amb ulls blaus i alta com Montse, la Clàudia simpàtica,bonica i madura, cabell castany cla i ulls blaus, la Clara la calladeta del grup, té el cabell a mitja esquena llis i castany fosc, la Toñi la més alta de totes i la que millor estil té, ulls marrons clarets amb una carona rodoneta, la Maribel es la putilla, li suda molt els estudis i tot el tema, cabell negre rissat.

Espero que em deixeu als comentaris si us agrada el començament!!!
Pd1: gràcies noies #baes💜
Pd2: Soc nova😳

LA VIDA ES RARAOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz