Seçmen Şapkanın Şarkışı

141 5 2
                                    

Aynı isimle yazdığım kitabı sildim , yeniden başliyorum umarım beğenirsiniz.Albus'un ikinci yılından başladim yani 20 yıl sonradan
Keyifli okumalar...

Grimmmuland Meydanı 12 Numaradan çıkan adamın omzuna konan baykuş çevredekilerinin dikattini adamın üstüne çekmişti.Adamsa umursamaz bir tavırla hızlanıp gözden kaybolurken baykuşun ayağındaki kağıdı çıkartıp baykuşu geri saldı.Hararetli biçimde mektubu okuyan adam çağın en kötü büyücüsünü arkadaşlarıyla alt eden şu anda seherbazlık yapan Harry Potter dı. Mektupsa büyücü olduğunu ilk kez duyduğu kişiden bir yarı dev olan Hagrid'dendi. Hagrid ani bir şekilde Hogwarts müdireliğini bırakan McGonagl yerine geçip Hogwarts müdürü olmuştu ve mektupta da Harry yi acilen Hogwarts'a çağırıyordu.Harry Hogwarts sınırlarına cisimlenemeyeceği için Hogwarts'a son derece yakın olan Hogsmeade kasabasına cisimlendi.Cisimlenmenin verdiği yorgunluğu üstünden atmak isteyen Harry Üç Süpürge de en sevdiği içecek olan kaymak birası içmeye karar verdi. Bu molanın ardından Hogwarts'a doğru yola koyulan Harry ardına kadar açık Hogwarts kapılarıyla karşılaştı. İçeri giren Harry hemen müdür odasına yöneldi. Kartalın önüne gelince şifrenin ne olabileceğeni düşündü ve aklına gelen ilk şeyi söyledi :Albus Dumbledore ve kartal yana çekilirken bir merdiven belirdi. Harry merdivenle çıktı ve kapıyı çaldı."Girebilirsiniz" dedi içerden gelen ses. Bunun üstüne kapıyı açan Harry içeri girerek Hagrid'e selam verdi.

- Geciktin, dedi Hagrid

- Hogsmeade'e gelmişken bir kaymak birası içim dedim, diye gülerek cevap verdi Harry.

- Harry profosör Dumblodere seninle konuşacak, dedi Hagrid. Ve yana çekildi.Yarım ay şeklindeki gözlükleri üstünden bakıyordu tablodaki resim. Harry ile kısaca havadan sudan konuşan Dumbledore sonra Hagrid'e döndü :

-Hagrid hadi kutuyu getir,dedi

- Ne kutusu, dedi Harry.Kahverengi bir kutuyla dönen Hagrid kutuyu Harry'te uzattı ve : "Hadi açsana Harry." dedi .
- Peki,dedi Harry ve kutuyu açmaya çalıştı kilitli olduğunu farkedince gülümsedi ve -alhomora- dedi " gelen '' click" sesi sandığın açıldığını habercisiydi. Harry'nin sandığın kapağını açması ve sandığı düşürmesi bir oldu. O sırada konuşamıyordu resmen,

-.......

-Ölen yoldaşlık üyelerinden bazılarının portresi var. Annenin babanın Sirius'un ve Remus'un portresini sana vermeye karar verdim, dedi Dumbledore.

-Ne ne diyeceğemi bilmiyorum profesör nasıl teşekkür ederim size, dedi Harry.

- Önce sandığın içindekilerle hasret gidereceğini düşünüyordum Harry demek ki yanılıyormuşum, dedi Dumbledore. Ne yapacağanı bilemeyen Harry tekrar sandığa yöneldi. Sandığı açınca ilk olarak annesini gördü ışıkla gözü kam aşan Lily "Biri ışığı kapatabilir mi? " dedi.

- Anne.

- Harry bu sen misin aman tanrım! Ne kadar da büyümüşsün.

- Ne? Harry mi, dediLily'ynin altındaki tablo.

- Rol çalma patiayak bu benim repliğimdi.

-Pardon çatalak bir anda heyecanlandım. Ayrıca, Lily önümüzden çekil de artık biz de Harry yi görelim.

*************************

Hadi çocuklar treni kaçıracağız, diye seslendi Ginny."Sen maçı kaçıracağım demede ..."

Hai finito le parti pubblicate.

⏰ Ultimo aggiornamento: Jul 28, 2015 ⏰

Aggiungi questa storia alla tua Biblioteca per ricevere una notifica quando verrà pubblicata la prossima parte!

HARRY POTTER VE KAYIP KUTSALDove le storie prendono vita. Scoprilo ora