London,we come!

544 17 2
                                    

-Păi,presupun că asta e,am zis eu luând-o de mână pe Elly.Era ceva așa măreț.Toată viața am visat să ajung în Londra,și acum,chiar era pe cale sã se întâmple.
-Sã aveți grijă de voi,să ne sunați mereu,să beți multă apă,să...
-Mamă,ajunge! am zis eu către mama.
-Să nu vorbiții cu străinii,a adăugat Mami D.Ah,da,mami D e defapt Daiane,mama lui Elly,dar o iubesc la fel ca pe mama mea,și îmi e ca a doua mamă.
-Okey,doamnelor,a zis tata,deja le dați dureri de cap fetelor.Au 17 ani ,mă rog Elly are 16 dar e același lucru ,se pot descurca,și e vorba doar de o lună.
-Off,te iubesc tati,a zis Elly îmbrățișându-l.
-Hei,e tatăl meu! am țipat eu către ea bosumflându-mă ca un copil de 5 ani.Defapt,familia lui Elly suntem doar eu,mama,tata,sora și idiotul de frate-meu și bine înțeles mama ei.Ea e singură la părinți,lucru pentru care o invidiez,deși frații mei sunt ca și frații săi,iar tatăl ei a plecat când era mică.Tragic,dar sincer îi e mai bine așa.În plus,noi suntem toți o familie,deci avem un tată super,două mame prea protective,o surioară dulce-doar în somn-și un frate...meh.
Totuși,nici eu nu am un tată bioligic,Paul e tatăl meu vitreg,cel biologic a fost la fel de laș ca tatăl lui Elly și a plecat când eram abia născută.Ciudat cum ne-a adus destinul împreună pe amândouă,nu?
-Haide-ți fetelor,știiți că vă iubesc pe amândouă,a zis tata îmbrățișându-ne.Elly a scos limba la mine și mă rugam în gând să îi cadă acoperișul aeroportului în cap.Nu înțelegeți greșit,o iubesc,e cea mai bună persoană pe care mi-o putea dărui viața,și ea e de aceeași părere,dar ăsta e modul nostru de a ne manifesta afecțiunea.
-Pierdeți avionul,ciudatelor,a zis fratele meu mai mic de 12 ani,Alex.
-O mai taci,bot-de-capră,am zis eu și Elly în cor.De parcă nu am știi că o să îți lipsim,a adăugat Elly.
-Sper să se prăbușească avionul,a zis Alex zâmbind dulce.Mda,asta o are de la mine.
-Sper să cazi într-un tomberon,am zis eu zâmbind la fel de dulce.
Apoi mi-am luat în brațe surioara de 3 ani.Cred că de ea o să îmi fie cel mai dor,chiar dacă uneori cand nu primește ce vrea se transformă în Maleficent e așa de dulce.
După ce a luat-o și Elly în brațe sufo...îmbrățișând-o ne am mai strâns încă o dată familia în brațe și ne-am îndreptat în fugă către avionul care mai avea puțin și decola.
-Elly,am zis eu așezându-mă pe scaunul avionului.
-Da,Nadia?
-Asta va fii aventura vieții noastre.
-Nadia Fang,aici ai dreptate.Stai,a zis ea,ai privirea aia care poate însemna doar două lucruri:ori ai un atac cerebral chiar acum,și sper să nu fie asta fiindcă probabil te-aș lovi până ți-ai revenii,sau varianta a doua,adică și mai rău,în capul tău acum răsună doar două cuvinte,a zis ea cu o față greu de descris.
Eu dădeam din cap ca o bezmetică zâmbind larg.
-One Direction,a zis Elly punându-și mâna peste față.
-Exact,am zis eu, fiind deja un vulcan mega-unicornizat plin de fericire.
Tu îți dai seama ce înseamnă asta? am zis eu.Să mergem din România în Anglia,e un vis devenit realitate.Am visat să-i întâlnesc pe cei din One Direction încă de când am auzit prima notă din "What makes you beautiful".
-Ceva îmi spune că asta o să fie o vacanță lungă,a zis Elly punându-și capul pe umărul meu.
Nu am cum să nu fiu entuziasmată,am strâns bani un an întreg împreună cu Elly pentru vacanța asta de o lună în Londra.Nu am stat niciodată prea bine cu banii,deci faptul că am ajuns aici e ceva...Am vrut să vin în Londra pentru că mereu mi-am dorit să îi cunosc pe băieți,e visul meu,dar Elly nu e direcționeră,ea doar vine cu mine și ca să se distreze într-o țară străină,dar vacanța asta va fii cea mai tare perioadă a vieții mele.
Mi-am pus căștile pornind melodia "You and I" și mi-am întors capul spre geam.Totul era așa frumos de sus,cerul era altul față de cel pe care îl vezi de jos.
Dintr-o dată,o voce mă întrerupe.
-Nad,pământul către tine! spune Elly.
-Ce? Unde? Ce arde? am zis eu total pe dinafară.
-Te întreb pentru a treia oară în ultimele 15 minute,timp în care tu priveai fereastra aia ca pe un morman de pizza,ai luat dicționarul român-englez la tine?
-Nu,de ce?
-Wtf,cum mama naibii ai vrea să mă descurs în Anglia fără un dicționar când eu nici nu știu cum se spune "casă" în engleză?! a zis Elly holbându-se la mine.
-Sorry,trebuia să înveți engleză la școală,cum am făcut-o și eu.Dar noo,tu trebuia să arunci cu biluțe în Andy...
-Nadia Ana Fang,spune-mi că ai luat porcăria aia de dicționar la tine sau o să deschid geamul ăsta micuț și aerul o să te tragă pe acolo mai repede decât mănâncă Gloria o ciocolată.
-Nu,nu l-am luat,am zis eu simplu.
Elly mi-a tras telefonul din mână și l-a pus sub ea.
-Eliana Elisabeta Elbar,dă-mi telefonul ăla sau nu răspund de faptele mele.Urăsc să mă întrerupă cineva când ascult muzică.
Am pornit o "luptă" cu Elly pentru a îmi recupera telefonul iar jumătate din persoanele aflate în avion ne aruncau priviri urâte.
-E în valiză,am zis eu referindu-mă la dicționar.
-Poftim telefonul,draga mea,a zis Elly zâmbind dulce,alta care mă copiază.
L-am luat șoptind printre dinți "cât aș vrea să te înjur acum"
-Te-am auzit,a zis ea.
-Asta era și ideea,am zis eu întorcându-mă cu fața spre geam prefăcându-mă supărată.
-Nad,știu că mă iubești,nu te preface că ești bosumflată,știi că te cunosc mai bine ca tine.
-La naiba,așa e,am zis eu îmbrățișand-o.
-We prepare for landing(traducere-ne pregătim de aterizare)...vocea stewardesei se auzea.
-Eliane,aterizăm,am zis eu strângand-o puternic de mână.
-Hei,e doar o aterzare,n-ai de ce să îți faci griji,a zis ea.
-Nu aterizarea mă sperie,mă sperie gândul că chiar suntem aici,am emoții,vreau doar să fie perfect,am zis eu trecându-mi degetul peste micul tatuaj de pe mâna stangă.Aveam un tatuaj cu o cruce micuță,era exact ca al lui Harry Styles,a fost cadoul de ziua mea pe care l-am primit de la tata,fiindcă de mama m-am rugat 2 luni și nu a acceptat.
-Show time,am zis eu când roțile avionului au făcut contact cu solul.

Hey guys,sper că vă place pană aici,o să vă explic mai multe despre carte în nota autorului de la următorul capitol fiindcă e deja 02:36 și eu nici nu mai știu cum mă cheamă de somn.
Bye guys,love you all ❤

ChanceWhere stories live. Discover now