Select All
  • Dnevnik zaljubljene budale (11.8.2014. - 27.5.2015.)
    2.1K 250 16

    Naslov sve govori.

    Completed  
  • Summer to remember
    6.5K 618 16

    Nakon majčine smrti Ema misli da nikada više neće biti srećna. Međutim stvari se menjaju kada dođe u letnji kamp i upozna Harryja.. To leto Ema će večno pamtiti.

  • Prokletstvo
    3.8K 431 14

    Ivana je posve obična djevojčica sa normalnim životom. Budući se promijeniti kada učini nešto zbog čega će požaliti. Otključat će tajnu dugo čuvanu koja je nažalost bila prokleta ali ona nije toga nije bila svjesna. Što se skriva iza vrata tajne sobe na tavanu njene kuće, saznajte u ovoj uzbudljivoj horror priči.

    Completed  
  • Stupid Pride
    83.6K 3.8K 38

    Dvoje ljudi,potpuno različiti svjetovi... On slomljen, ona smrskana... Postoji li šansa za njih dvoje?? Imaju li šanse za pravu ljubav? Koliko će daleko morati otići dok ne shvate da su stvoreni jedno za drugo? Hoće li biti prekasno? Jeli ikada prekasno za ljubav?

    Completed  
  • Hales »h.s
    292K 18.2K 82

    »And so the lion fell in love with the lamb.« © 2014 by L_Stories; all rights reserved

    Completed  
  • Fallen [Harry Styles] {vampire} {Book 1}
    5.6M 175K 43

    When you think of the year 2018, what do you imagine? Fancy cars, new inventions and such right? Wrong. The world was taken over by vampires. When each girl turns 18, they are sent off to the auctions to be bought as blood slaves. This year, Lily Ferona has turned 18. Join her as she ventures her way into the vampire...

    Completed  
  • You and I?
    397K 14.4K 136

    Emma je cura koja je u početku imala sve. Novac,slavu,dečka. A onda joj se zivot okrenuo naopačke. Iako joj je ostala slava i novac,nije imala svoju ljubav. Moze li pronaći ljubav u nekome drugome ili ce samo stati na jednoj osobi i zaboraviti sto su osijecaji?

  • LOVERS (Niall Horan I sezona)
    194K 11.9K 48

    Znali su se od rođenja. Bili su najbolji prijatelji, a kasnije se prepustili strastvenoj vezi. Mislili su da njihov zajednički život tek počinje. Ali jedna noć i jedan trenutak nepažnje učinili su da se njihovi životni putevi zauvek rastave. Ili je barem on tako mislio. Sve dok sudbina nije odlučila da malo umeša svoj...

    Completed  
  • BELIEVE
    28.4K 1.1K 53

    Leah je obična cura koja radi kao tajna agentica. Ali sto kada dobije nemoguću misiju? Sto ako posao postane ljubav? Hoće li Leah izabrati između novca kojeg ima napretek ili ce to ipak biti ljubav?

  • Liar's Diary/Lažljivicin Dnevnik
    3.6K 239 14

    ,,Vodite svoj dnevnik,jer jednog dana on će voditi vas''.

  • Fireproof
    20.8K 2K 57

    Osim toga, što ljudi ne znaju kako probuditi plamen, tako ga ne znaju ni ugasiti. Osim toga što ne znaju kako vatru pobediti, tako isto ni kako protiv nje izgubiti. Dve osobe, koje ni od čega ne odustaju, konačno će upoznati nešto, od čega bi voleli odustati zauvek. Jer je vatra veća od svega, samo ne od ljubavi.