Select All
  • We found love? (SasuSaku)
    35.5K 2.4K 61

    Odata creat un cerc vicios, este greu sa scapi din el. 10 ani. 10 ani in care au tinut de aceea iubire care i-a distantat in loc sa-i apropie. ~#63 in FF - 23.07.2015~ ~#53 in FF - 26.07.2015~

  • Speranta- Sasusaku
    8.4K 510 17

  • Pure Love
    27.5K 1.5K 49

    O fata vesela, luptătoare, copilăroasă, timida, trista, emoționata. Un băiat indiferent, rece si nepăsător la exterior dar îngăduitor, dulce, iubitor si vesel pe interior. Cei doi Creează o legătura specială între ei, pe care nu au mai simțit-o niciodată .

  • BE BRAVE (sasusaku)
    26.1K 1.3K 44

  • Impreuna pentru totdeauna? (SasuSaku) II
    6.7K 476 20

    Aceasta este partea a doua a cartii " Impreuna pentru totdeauna?(SasuSaku)", ce ii are ca protagonisti pe copiii faimoaselor cupluri SasuSaku si NaruHina. Bineinteles, asta nu inseamna ca vom uita de Sasuke si Sakura.Toate par a fi bune si frumoase pana cand un accident strica totul. Acest lucru le poate distruge viet...

  • Si monștrii pot iubi [pauza]
    6.8K 346 10

    Personajele principale sunt Uchiha Sasuke (vampir) și Haruno Sakura (vrăjitoare) care trăiesc într-o lume populata de monștrii la fel ca ei. Cei doi sunt colegi în aceeași clasa și se pare ca au parte de dragoste la prima vedere. LECTURA PLĂCUTĂ!

  • Indragostiti dintr-o minciuna (SasuSaku story)
    10.5K 504 8

    Sasuke si Sakura sunt doi straini pana cand o minciuna ii aduce impreuna. Cum se va termina povestea lor? Vor spune adevarul si isi vor vedea fiecare de viata lui sau vor intra intr-un joc al minciunii? Hope you like it!

  • Impreuna pentru totdeauna? (SasuSaku)
    33.6K 1.9K 31

    Haruno Sakura, o fata frumoasa care nu este prea incantata de viata ei si Uchiha Sasuke, baiatul misterios iubit de toate fetele, ajung in cele din urma sa descopere ca sunt facuti unul pentru altul. Dar ce se intampla cand dorinta de razbunare incolteste in sufletul brunetului cu ochi intunecati? Vietile amandurora s...

    Completed   Mature
  • Konoha high school
    83.3K 5.1K 43

    Este o poveste noua, interesanta, atragatoare pentru toti fanii Sasusaku si Naruhina (dar si pentru cei care indragesc celelalte cupluri posibile din Naruto). Actiunea este simpla pana cand Sasuke o accidenteaza pe Sakura si aceasta ajunge in grija lui si a fratelui mai mare, Itachi.

  • SasusakuNaruHina-Love & Hate?
    5.6K 39 1

    /carte în curs de editare/ /ne pare rău că nu avem o descriere adecvată./

  • Canon? Hell yeah...
    17K 980 41

    In aceasta povestire este vorba despre trei fete care vor sa se aventureze intr-o vacanta de neuitat.Ele descoperă o organizație secreta.Vor apărea cuplurile NaruHina(pentru ca preferat) , SasuSaku si NejiTen (Neji e mort.....*lacrima).Așa mai pe scurt:))))

  • Femeia enigmatică
    32.7K 2.1K 40

    Captiva in propriile sale principii si teluri , Sakura Haruno isi doreste o noua poveste in care sa-si traiasca restul vietii . Neavand bani si nici mijloace , insa o putere de convingere pregnanta , paraseste orasul natal , in speranta de a ajunge la Tokyo , pentru a studia in vederea asigurarii unui viitor placut. A...

  • SasuSaku :"Masca",dupa ea se poate naste o iubire sincera???
    19K 957 15

    O fata complexata de frumusetea ei, incearca sa arate ca o fata normala....de ce este complexata si ce se va intampla in continuare veti afla daca cititi....Va reusi sa faca ce si-a propus?Va tine minciuna pentru mult timp?sau va fi demascata,daca da oare de cine?....spor la citit;;)

  • SasuSaku-Am nevoie de tine
    3.4K 124 4

    Aceasta poveste este plina de intriga si iubire. Sper sa va placa si sa o cititi cu multa placere